Bildirim
PS4 DMZ açma yardım (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pc den modem arayüzüne girip DMZ kısmını bulacaksın. Buraya ağda kullanılmayan bi ip numarası vereceksin. Daha ps4 ün manuel internet ayatlarına girip dmz ye verdiğin ip numarasını gireceksin hepsi bu.
quote:
Orijinalden alıntı: ilberhoca
Pc den modem arayüzüne girip DMZ kısmını bulacaksın. Buraya ağda kullanılmayan bi ip numarası vereceksin. Daha ps4 ün manuel internet ayatlarına girip dmz ye verdiğin ip numarasını gireceksin hepsi bu.
Diyelim benim ip 192.168.2.555 ben ps4 e kafadan 192.168.2.666 verebilirim demi ?
192.168.2.666 yı hem dmz ye hem de ps4 ün manuel internet ayarı kımına yazınca sorun kalmayacak anlaşılan..
Çok teşekkürler
Aynen
COD:AW oynarken bir bağlanmıyor allahın cezası oyun...Anca bununla bağlanabildim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X