Şimdi Ara

Ps4 Fan Problemi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

quote:

Orijinalden alıntı: DaniCalifornia

Dostum sıkıntı fanda değil PS4 tasarımında. PS4 ün alt tasarımı çok saçma. Orta ayağı büyük yapıp diğer iki yan ayağı küçük yapmışlar. Bu da fan çalışırken PS4 ün hareket etmesine ve ses çıkarmasına sebep oluyor. Kenarlardan birinin altına 5-10 tane A4 kalınlığında filan birşey koyup dene. Bir de cam yüzeymiş sanırım seninki ses daha çok çıkar.

Aynen alt kısımda cihazın bir kenarı boşta kalıyor resmen köşeden bastırdığında cihaz sallanıyor.Aslında en iyisi dikey stand alıp kullanmak gibi görünüyor.

Dikey kullandım onda fanın mekanizma sesini duyuyordum. Bu arada deney yapmışlar dikey koyunca alet daha fazla ses çıkarıyormuş. Belki farketmişsinizdir aletin kenarlarında da fan delikleri var ve dikey koyunca o delikler kapanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: derbeder1903

quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

quote:

quote:

Yav kardeş 400 dolarlık cihazdan ne bekliyorsun
    İstediği kadar ses çıkarsın bir şey olmaz zaten dayanbileceğinden fazla ısıya ulaşırsa konsol kendini kapatır
    Bu ürünler piyasa çıkmadan önce bilmem kaç trilyon kez test ediliyor takmayın kafanıza

Xbox One'da 400 dolarlık alet ama o alet sessiz çalışıyor, Sony Ps4'ü tanıtırken Ps3 Slimden daha sessiz dedi ki Ps4'ün boştaki sesiyle Ps3 Slim'de 4 saat aralıksız last of us oynamanın sesi aynı. Benim için sorun aletin sesli veya sessiz çalışması değil haddinden fazla sesli çalışması. Bu arada aletin 4 ucuna aleti yükseltmek için küçük süngerimsi şeyler koydum ama çare olmadı ve ben cam zemine alet fazla ses çıkardığı için geçtim.

Doğrudur xbox one 12mm fan kullanıyor o yüzdende oyunları 720pde açıyor
    konsolu yerden yükseltmenin bir faydası yok gerekli boşluk zaten sağlanmış

Hocam böyle bir mantık yok kusura bakmayın ama biraz fanlık yapıyorsunuz burada. Ps4 donanım olarak daha kuvvetli olabilir ama ona göre kasa tasarlaması lazımdı. Ben 2015 yılında saç kurutması gibi ses çıkaran aleti kabul edemiyorum. Eğer aynı ürünün sessizi varsa,bunu bütün müşteriler hak ediyor.

Demek istediğim xbox'un yaptığı strateji hatası
    bu bir telefon değil ki kasa kalitesini ön plana alıp maliyeti yüksek tutulsun
    konsol tv'nin altında gözden uzak şekilde yatar durur bende dahil bir çok kişi konsolun sesini duymaz bile
    eğer sizi rahatsız ediyorsa karşı tarafa geçmek serbest
    satış rakamları her şeyi açıklıyor zaten

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav kardeş 400 dolarlık cihazdan ne bekliyorsun
    İstediği kadar ses çıkarsın bir şey olmaz zaten dayanbileceğinden fazla ısıya ulaşırsa konsol kendini kapatır
    Bu ürünler piyasa çıkmadan önce bilmem kaç trilyon kez test ediliyor takmayın kafanıza

Xbox One'da 400 dolarlık alet ama o alet sessiz çalışıyor, Sony Ps4'ü tanıtırken Ps3 Slimden daha sessiz dedi ki Ps4'ün boştaki sesiyle Ps3 Slim'de 4 saat aralıksız last of us oynamanın sesi aynı. Benim için sorun aletin sesli veya sessiz çalışması değil haddinden fazla sesli çalışması. Bu arada aletin 4 ucuna aleti yükseltmek için küçük süngerimsi şeyler koydum ama çare olmadı ve ben cam zemine alet fazla ses çıkardığı için geçtim.

Doğrudur xbox one 12mm fan kullanıyor o yüzdende oyunları 720pde açıyor
    konsolu yerden yükseltmenin bir faydası yok gerekli boşluk zaten sağlanmış

Hocam böyle bir mantık yok kusura bakmayın ama biraz fanlık yapıyorsunuz burada. Ps4 donanım olarak daha kuvvetli olabilir ama ona göre kasa tasarlaması lazımdı. Ben 2015 yılında saç kurutması gibi ses çıkaran aleti kabul edemiyorum. Eğer aynı ürünün sessizi varsa,bunu bütün müşteriler hak ediyor.

Demek istediğim xbox'un yaptığı strateji hatası
    bu bir telefon değil ki kasa kalitesini ön plana alıp maliyeti yüksek tutulsun
    konsol tv'nin altında gözden uzak şekilde yatar durur bende dahil bir çok kişi konsolun sesini duymaz bile
    eğer sizi rahatsız ediyorsa karşı tarafa geçmek serbest
    satış rakamları her şeyi açıklıyor zaten

Konsol bende sessiz durmuyordu ve servis de sorun olduğunu belirtti.Ben ps4'ü almadan önce biliyordum X1'ın daha sessiz olduğunu ama Ps4 bence genel olarak daha iyiydi. Ben hiçbir ürünü satış rakamına göre almam sonuçta bu aletleri öpücükle değil 1500 lira para vererek alıyoruz.

• Arkadaşlar fan sesi yüksek derken kime göre neye göre ? hayır evde 1 tane ps4 var karşılaştıracak birşey yok ki belki herkesde aynı neye göre yüksek olduğunu değerlendiricez ayrıca bence sıcak olup alet ateş gibi yanmasındansa yüksek ses olsun ama 5 saat oyundan sonra bile alet buz gibi maşallah sadece orta üst kısmı biraz sıcak yanları önü arkası buz gibi oluyor bende ama ses çok geliyor tabi ona göre zaten kulaklık sesten duyulmuyor pek fan sesi.
  • Bende de çok ses geliyodu verdim servise normal dediler bu gün aldım şuan eve dönüyorum bi sıkıntı yokmuş demekki

• Fan sesinden şikayetçi olan arkadaşların muhtemelen cihazında sorun var yada doğru konumlandırma yapılmamış. Benim ps4 hiç ısınmıyor ve hiç fan sesi çıkarmıyor. Altına cam koyana kadar belli oyunlarda bir miktar fan sesi çıkıyodu mesela bf4. Dün saatlerce bf4 oynadım cihazdan gram ses duymadım. Belli bir miktar fan sesi duyulması normaldir ağır oyunlarda.

• Arkadaşlar ben US sony ile konuştuğumda bile bana bizim kullandıklarımızda öyle dedi bazı oyunlarda. Son kez açıklama yapayım; bu alet çalıştığı oyuna göre sesli bir alettir. Oyuna göre değişir fifa 15 gibi oyunlarda hatta gta 5 te bile ses gelmezken last of us ta fan sesi artıyor. Ne yapalım olsun zaten bir süre sonra tek düze iniyor fan sesi. Aletinizin keyfine bakın. İyi oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Arkadaşlar ben US sony ile konuştuğumda bile bana bizim kullandıklarımızda öyle dedi bazı oyunlarda. Son kez açıklama yapayım; bu alet çalıştığı oyuna göre sesli bir alettir. Oyuna göre değişir fifa 15 gibi oyunlarda hatta gta 5 te bile ses gelmezken last of us ta fan sesi artıyor. Ne yapalım olsun zaten bir süre sonra tek düze iniyor fan sesi. Aletinizin keyfine bakın. İyi oyunlar.

Zaten dediğiniz gibi olması lazım ama benim sorunum çok başka birşey, fan alet açılır açılmaz çalısmaya başlıyor ve durmuyordu ayrıca oyunda devri artıyor ancak oyunu kapatsam bile devri azalmıyordu. Ben de sizin yaptığınız gibi Us Sony ile konuştum ve sorun olduğunu söylediler. Ancak bana size söyledikleri gibi sesli çalışabilir demediler, sessiz olması lazım dediler ama bana pek mantıklı gelmedi. Neyse arkadaslar ben sorunumu yazdım ve servis fanda sorun olduğunu söyledi. Eğer benim durumumda olup rahatsız olan varsa servise versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder1903 -- 10 Ocak 2015; 17:49:22 >

• derbeder1903 D kullanıcısına yanıt
    Yok sizin dediğiniz de sorun var doğru ben zamanında screenshot almıştım ama sildim gönderirdim. Bende sizin ki gibi bir şey yok iyi yaptınız göndermek ile ama sessiz çalışması lazım demeleri saçma belki menüde sessiz olması lazim demek istemişlerdir. Bende oyunlara dayalı konuşmuşlardı.

• quote:

Yok sizin dediğiniz de sorun var doğru ben zamanında screenshot almıştım ama sildim gönderirdim. Bende sizin ki gibi bir şey yok iyi yaptınız göndermek ile ama sessiz çalışması lazım demeleri saçma belki menüde sessiz olması lazim demek istemişlerdir. Bende oyunlara dayalı konuşmuşlardı.

Olabilir, belki menüde demek istemişlerdir. Zaten şuanki Ps4'ün kasa büyüklüğü ve içindeki donanımla oyunlarda sessiz çalışma gibi birşey olamaz. Grafik olarak sistemi zorlayan oyunlarda fan sesinin artması lazım. Ben ps3 slimde 3 yıl sonra gta 5 ve last of us oynadığımda fan sesi duymuştum. Şuan zaten genellikle oyuncular Killzone oynadıklarında özellikle fan sesinin arttığını söylüyorlar ki grafik olarak şuan Ps4'ün herhalde en iyi oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derbeder1903 -- 10 Ocak 2015; 17:58:58 >

• derbeder1903 D kullanıcısına yanıt
    Umarım sorununuz hallolur konsolunuza kavuşursunuz.

• quote:

Umarım sorununuz hallolur konsolunuza kavuşursunuz.

Teşekkür ederim.

• İnfamous first light indirdim açtım çok ses yapmaya başladı fan sorun mu var arkadaşlar ?
  • Bende ucak motoru degil,boyle uflermis gibi ses cikiyor ama oyun sesinden duyulmuyorbiraz pinpirikli olduğum icin takmis olabilirim,ayni şekilde oyundan oyuna degisiyor fan sesi.

Makine cam masada duruyor,yan ve arka taraflari tamamen acik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 26 Ocak 2015; 17:03:26 >
  • Baya oyun oynadım bende konsolda. Konsolla aramda 3-4 mtr var pek sesini duymuyordum. Geçen indirimden Bf4 ü alana kadar, oyunu açınca fanlar tam güçte çalışıyor. Diğer oyunlarda yok böyle birşey.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.