Bildirim
PS4 Fan problemi yardım!
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQXDPRZF?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam net bilgim yok tahmin yürütüyorum:
Fanı temizlediysen ve çalışıyorsa buna rağmen hala aynı sorun devam ediyorsa işlemci de sıkıntı olabilir.
Ps3 zamanlarında çok oluyordu bu işlemci ısındığından kapanıyordu, açıp termal macun filan sürüyorduk düzeliyordu. Ps4 de bu sorunu duymadım hiç ama aklıma bu ihtimal geldi -
Teşekkür ederim yardımın için. İlk ps4 lerden kasa internette bikaç fan değişimi videolarıyla sorun çözülüyor izledim fakar bunu yapan yer nerden bulcaz veya güvenilirmi acaba kafamı kurcalıyorquote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Hocam net bilgim yok tahmin yürütüyorum:
Fanı temizlediysen ve çalışıyorsa buna rağmen hala aynı sorun devam ediyorsa işlemci de sıkıntı olabilir.
Ps3 zamanlarında çok oluyordu bu işlemci ısındığından kapanıyordu, açıp termal macun filan sürüyorduk düzeliyordu. Ps4 de bu sorunu duymadım hiç ama aklıma bu ihtimal geldi -
Hocam belli ki elin yatkın, parça sipariş edip kendin takamaz mısın ? En güvenilir yol :)quote:
Orijinalden alıntı: Ozbkn91
Teşekkür ederim yardımın için. İlk ps4 lerden kasa internette bikaç fan değişimi videolarıyla sorun çözülüyor izledim fakar bunu yapan yer nerden bulcaz veya güvenilirmi acaba kafamı kurcalıyor
Alıntıları Göster -
Yok hocam yemiyor o ya:) tam tersi bişeyi yaparken tamamen batırmayalım yarın izmirden bakıcam teknik servis yapıcak bişey yok :(quote:
Orijinalden alıntı: ahmtayd
Hocam belli ki elin yatkın, parça sipariş edip kendin takamaz mısın ? En güvenilir yol :)
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X