Şimdi Ara

PS4 - Fifa 14 Pro Club (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dejurerak

Arkadaşlar klüp ismi belli çok iyi oynayan arkadaşlar var eklerseniz her akşam oynayanlar var onlarlar birlikte oynayabilirsiniz lig 2 e kadar çıktık ama şimdilerde lig 5-6 arasında dolaşıyoruz bilginize

Ekledim hocam sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu ps3te career mod yapıp ps 4te proya +5 yapanlar var nasıl oluyor bu olay?

• EHTİYARLAR FC kuruldu arkadaşlar. Elbette başarılar elde etmeye çalışacağız ama öncelikli hedefimiz günün yorgunluğunu eğlenceli bir şekilde atmak. Benim yaşım 30. 25 yaş üstü arkadaşlar pro club a girdikten sonra kulüp arama alanından EHTİYARLAR olarak aratırsa transfer başvurusunda bulunabilirler.
     PS4 - Fifa 14 Pro Club

teledondan yazmıştım göremedim benim platform PS3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter67 -- 15 Nisan 2014; 19:17:46 >

• ben de transfer olmak istiyorum :) ne lazimsa oynarim, ortasaha, kanatlar tercihimdir.
  • Akşamları oynuyoruz bekleriz streetboys takımın ismi izne gerek olmadan katılabiliyorsunuz

• dejurerak D kullanıcısına yanıt
    Ben de katılmak isterim, Momentum sağolsun FUT'u bıraktık oynayacak şey kalmadı.
  • psn id : c7onaldo_ bende oynamak istiyorum arkdaslar fifa 13 te cok zevk alarak oynuyordum pc de simdi artık ps4 aldım lütfen benide ekleyin bende sizi ekliycem
  • merhaba

bizimde birklubumuz var ve iki kişi eksik gelmek isteyen oyuncuları beklerız
    25 yaş üstü zorunlulugu vardır.
  • Oynayanlar var mı hala? iyi bir grup varsa veya kurulacaksa beni de yazın. Ortasaha oyun kurucu oynuyorum ama ihtiyaç halinde mevki fark etmez. Yaş 24 buarada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaga501 -- 15 Temmuz 2014; 21:53:04 >
  • takım hala aktif olarak maç yapmaktadır. GK-RB-LB-CB-CB-CDM mevkileri açık durumdadır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.