Şimdi Ara

( PS4 ) - FIFA 16 - 2.DEVLER LİGİ TURNUVASI KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR !!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
507
Cevap
2
Favori
9.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Inter 2-0 mönchen gladbach

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stoke City 1 - 0 Inter

• Puan tablosu ne zaman güncelleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schalke 1-3 Porto
    Grup maçlarını tamamladım 13G 4B 1M ile.

• Stoke city 0-1 juventus
    Juventus 1-0 stoke city

• Wolfsburg - Southampton 3-0
    Southampton - Wolfsburg 1-5

• bu gün gruptan çıkanlar belli olur mu ?
  • Dortmund 0 - psg 1

psg 2 - Dortmund 0

Dortmund 0 - lazio 1

lazio 3 - Dortmund 0 ( 2-0 da olabilir çok emin değilim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bso1907 -- 3 Şubat 2016; 23:21:30 >
  • ah bu turnuvalarda bana gol yağdıran genç arkadaşlarımız ile zamanında amiga da kick off oynayacaktık ki o zaman intikamımı alırdım :)

şaka bir yana tüm arkadaşları tebrik eder, sonraki maçlarında başarılar dilerim

not: inat ettim bu oyunu yenile yenile yenmeyi de öğreneceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bso1907

ah bu turnuvalarda bana gol yağdıran genç arkadaşlarımız ile zamanında amiga da kick off oynayacaktık ki o zaman intikamımı alırdım :)

şaka bir yana tüm arkadaşları tebrik eder, sonraki maçlarında başarılar dilerim

not: inat ettim bu oyunu yenile yenile yenmeyi de öğreneceğim :)

inşallah abi destek çıkarız
  • inşallah :)

da

artık hanım bile benden ümidi kesti ilk zamanlar maçların ne oldu diye soruyordu şimdi kaç gol yedin diye soruyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bso1907 -- 4 Şubat 2016; 1:37:58 >
  • quote:

inşallah :)

da

artık hanım bile benden ümidi kesti ilk zamanlar maçların ne oldu diye soruyordu şimdi kaç gol yedin diye soruyor :(

pratik yapa yapa öğreneceksin abi
  • ben de hanıma aynısını diyorum ama o da böyle giderse seni turnuvalara bile almazlar artık diyor :)

o düzenlese beni almaz mış :)
  • quote:

ben de hanıma aynısını diyorum ama o da böyle giderse seni turnuvalara bile almazlar artık diyor :)

sen maçlarını düzenli yap, her türlü alırım seni sıkıntı olmaz
  • Legacy yasaktir ibaresi yeni mi eklendi ? Turnuvanin baslarinda oyle bir sey yazmiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Legacy yasaktir ibaresi yeni mi eklendi ? Turnuvanin baslarinda oyle bir sey yazmiyordu

normalde başından itibaren legacy yasak,kuralları yazarken legacy yasaktır maddesini yazmaya ihtiyaç duymamıştım,çünkü arkadaşların legacy ye başvuracağını düşünmemiştim.baktım bu konuda şikayetler alınca ekledim.
  • yeni eklenmedi, turnuva startını verdikten 2-3 gün sonra falan yazdım.
  • Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    Hocam legacy'e basvurmak derken sanki ozel bir silahtan bahsediyorsunuz. Tactiksel defansin legacy'den kat kat iyi oldugu ortadayken legacy'nin yasak olma sebebi nedir ?

Ayrica sikayette bulunan arkadaslar da legacy yapsin bu kadar etkili bir silahsa. Bunun yerine legacy yasaklanacaksa taktiksel defans icin ayri legacy icin ayri turnuva acmak tuhaf olacak. Oyunun izin verdigi bir seyi yasaklamak pek akil kari degil. Bunun tek aciklamasi sezonlardaki zorunluluk ise ortada kraldan cok kralci olma durumu var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 4 Şubat 2016; 2:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Hocam legacy'e basvurmak derken sanki ozel bir silahtan bahsediyorsunuz. Tactiksel defansin legacy'den kat kat iyi oldugu ortadayken legacy'nin yasak olma sebebi nedir ?

aslında bakarsan, oyuna yeni başlayan arkadaşlar için legacy özel bir silah gibidir. Legacy de defansı makine gerçekleştirip,oyuncunun özel bir çaba harcamasına gerek yoktur. Bunları yaparken hata payı çok düşüktür. Tactical de herşey oyuncunun kabiliyetine bağlıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insomnia86

quote:

ben de hanıma aynısını diyorum ama o da böyle giderse seni turnuvalara bile almazlar artık diyor :)

sen maçlarını düzenli yap, her türlü alırım seni sıkıntı olmaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Insomnia86

quote:

Orijinalden alinti: bso1907

ben de hanima aynisini diyorum ama o da böyle giderse seni turnuvalara bile almazlar artik diyor :)

o düzenlese beni almaz mis :)

sen maçlarini düzenli yap, her türlü alirim seni sikinti olmaz

bu turnuvada tüm maçlarımı tamamladım ama maalesef bir önceki turnuvada 2 arkadaş iddiası kalmadığı oynamayı bırak mesajlara bile cevap vermediler.
    halbuki sizler uğraşıp emek harcıyorsunuz ve puan durumundan sonra bırakıp gidenler oluyor ki bu herşeyden önce sizlere ayıp bence. çok şükür bu turnuvadaki tüm arkadaşlarımız ile iddaları kalsa da kalmasa da oynayabildik.
    gruptaki tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür etmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.