Şimdi Ara

( PS4 ) - FİFA 16 - CHAMPIONS LEAGUE TURNUVASI ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ (nofear5028) !!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
451
Cevap
4
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Insomnia86

quote:

Orijinalden alıntı: CanOguzhan

Yer varmı ?

4. sıra boşta

kayıt olacakmısın?

evet hocam
  • +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer varsa bende varım

Psn : NoFear5028TR

• +1

• Insomnia86 kullanıcısına yanıt
    Ben ve arkadasım ok :) yanı +2 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

A, B ve D Gruplarındaki takımları şöyle bir FIFA 16 da düşündüm de bu grupta oynanacak maçlar çok tehlikeli olur. İki taraf da dengeli oynuyor ise aynı seviyede oynuyor ise maçlar çok yakın yakına ya da penaltılara bile gidebilir. Çok zorlu gruplar bu 3 grup. Diğer Gruplar nispeten daha rahat genelde 2 tane net favori var geri kalan takımların işleri biraz zor artık nasıl bir taktik yaparlar bilmiyorum aslında psn üzerinden oynanacağı için maçlar arka planda oyayan arkadaşlar kayıtları alıp yükleseler de izlesek ne güzel olur Bu arada Beşiktaşın grubu da çok zor olur o grubu da merak ediyorum.

Yurt dışına çıkmam gereken bir durum oluştuğu için katılamadım turnuvaya aslında 4.sırada ben vardım ama kısmet değilmiş bu sonraki turnuvaya artık. Şimdiden herkese keyifli ve fair play dolu maçlar dilerim.

Hocam dikkatimi çekti gruplarda penalti olmaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

A, B ve D Gruplarındaki takımları şöyle bir FIFA 16 da düşündüm de bu grupta oynanacak maçlar çok tehlikeli olur. İki taraf da dengeli oynuyor ise aynı seviyede oynuyor ise maçlar çok yakın yakına ya da penaltılara bile gidebilir. Çok zorlu gruplar bu 3 grup. Diğer Gruplar nispeten daha rahat genelde 2 tane net favori var geri kalan takımların işleri biraz zor artık nasıl bir taktik yaparlar bilmiyorum aslında psn üzerinden oynanacağı için maçlar arka planda oyayan arkadaşlar kayıtları alıp yükleseler de izlesek ne güzel olur Bu arada Beşiktaşın grubu da çok zor olur o grubu da merak ediyorum.

Yurt dışına çıkmam gereken bir durum oluştuğu için katılamadım turnuvaya aslında 4.sırada ben vardım ama kısmet değilmiş bu sonraki turnuvaya artık. Şimdiden herkese keyifli ve fair play dolu maçlar dilerim.

teşekkür ederim hocam düşüncelerin için, eline sağlık inşallah daha sonraki turnuvalarda aramızda görürüz seni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear5028

Yer varsa bende varım

hocam katılımlar doldu. ama seni yedek listeye ekledim. teyit eden arkadaşlar olmaz,maçlarını yapan olmazsa yerine seni dahil ederim. lütfen konuyu takip edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Ben ve arkadasım ok :) yanı +2 :)

arkadaşın kendi hesabı ile forumda iletişimde olursa sevinirim yalnız hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nofear5028

Yer varsa bende varım

hocam katılımlar doldu. ama seni yedek listeye ekledim. teyit eden arkadaşlar olmaz,maçlarını yapan olmazsa yerine seni dahil ederim. lütfen konuyu takip edin

• teyit etmeyen arkadaşların profillerine bakayım dedim. kimileri en son 15 dk önce, 1 saat önce falan online olmuş ama +1 yada katılamayacağım diye geri dönüş yapmıyor.

herbirinizi de attığım mesaja etiketliyorum.dh da girdiğinizde açıkça etiketlendiniz diye ekranınıza bildirim geliyor. sonra da turnuvadan çıkarttığım zaman; neden turnuvadan çıkarıldım? diye mesaj alıp,tartışma yaşıyoruz.

emeğe saygı lütfen
    +1

Dostum ben ilk mesaja baktım ama bu teyit mevzusunu anlayamadım. Ekstra bi bildirim mi yapmak gerekiyor turnuvadan once?

Tamam şimdi gördüm

O zaman +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuisFigo-TR -- 12 Kasım 2015; 0:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figo7

Dostum ben ilk mesaja baktım ama bu teyit mevzusunu anlayamadım. Ekstra bi bildirim mi yapmak gerekiyor turnuvadan once?

Tamam şimdi gördüm

O zaman +1

kimi arkadaşlar kayıt yaptırdıktan sonra hiç konuya bakmayıp,maç yapmıyorlar ve turnuvaya zarar veriyorlar. bunun önüne bir nebze geçebilmek için :)
  • +1

• Beni de yedeklere alırsanız sevinirim
  • +1
  • +1
    +1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Figo7

Tamam şimdi gördüm

O zaman +1

kimi arkadaşlar kayıt yaptırdıktan sonra hiç konuya bakmayıp,maç yapmıyorlar ve turnuvaya zarar veriyorlar. bunun önüne bir nebze geçebilmek için :)

Hocam yer yoksa benide yedeğe yaz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.