Şimdi Ara

[PS4] FIFA 17 // CHAMPIONS LEAGUE // 32 KİŞİLİK DEV TURNUVA !! TURNUVA BAŞLADI !! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
5
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lyon ve Juventus müsaitseniz maçlarımızı yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid olarak hazırım F grubundaki arkadaşlara duyurulur.

• Psg gün boyu online

• C grubu Barcelona müsait, ekledim hepinizi.
  • Psg 1-2 Arsenal
    Arsenal 0-1 Psg
    Güzel maçlardı, tebrikler.

• Keske maclari daha sistemli oynasaydik.. Mesela 1 hafta icinde herkes 3 maci tamamlayacakti. Olusan puan siralamasini da yazardik boylece bir heyecan da olurdu.. sonra da 2. hafta rövans maclari oynanirdi ve gruptan cikanlar belli olurdu.. Boyle mal kacirir gibi ayni kisiyle 2 maci yapmak skoru altli ustlu yazmak hos durmuyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: omerbb

Keske maclari daha sistemli oynasaydik.. Mesela 1 hafta icinde herkes 3 maci tamamlayacakti. Olusan puan siralamasini da yazardik boylece bir heyecan da olurdu.. sonra da 2. hafta rövans maclari oynanirdi ve gruptan cikanlar belli olurdu.. Boyle mal kacirir gibi ayni kisiyle 2 maci yapmak skoru altli ustlu yazmak hos durmuyor malesef

Turnuvanın formatı böyle hocam ben bir problem göremiyorum

Ama memnun değilseniz turnuvadan çekilebilirsiniz buguüne kadar ki bütün turnuvalar bu formatta yapıldı ve sorunsuz sona erdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit happens -- 1 Ekim 2016; 15:13:21 >
  • @etihadb Arkadaşım psn den yazdım cevap vermedin, pm attim gördün cevap vermedin, bir daha pm attım gene gördün de cevap vermedin. Derdin ne anlamadım oynamayacaksan insan gibi çıkıp ya oynamıyorum de yada şu şu zaman oynayacağım de. Bu kadar zor mu bi cevap yazmak?

• rostov musait arkadaşlar

• Tottenham 1-1 Bayerlevekusen
    BayerLeverkusen 2-0 Tottenham
  • Pazartesinden sonra musaitim

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus6397

@etihadb Arkadaşım psn den yazdım cevap vermedin, pm attim gördün cevap vermedin, bir daha pm attım gene gördün de cevap vermedin. Derdin ne anlamadım oynamayacaksan insan gibi çıkıp ya oynamıyorum de yada şu şu zaman oynayacağım de. Bu kadar zor mu bi cevap yazmak?

Pardon acelen nereye . Cuma gunune kadar zaman var. pm ve mesaj yazmaya vaktim yoktu

• quote:

Orijinalden alıntı: shit happens

quote:

Orijinalden alıntı: omerbb

Keske maclari daha sistemli oynasaydik.. Mesela 1 hafta icinde herkes 3 maci tamamlayacakti. Olusan puan siralamasini da yazardik boylece bir heyecan da olurdu.. sonra da 2. hafta rövans maclari oynanirdi ve gruptan cikanlar belli olurdu.. Boyle mal kacirir gibi ayni kisiyle 2 maci yapmak skoru altli ustlu yazmak hos durmuyor malesef

Turnuvanın formatı böyle hocam ben bir problem göremiyorum

Ama memnun değilseniz turnuvadan çekilebilirsiniz buguüne kadar ki bütün turnuvalar bu formatta yapıldı ve sorunsuz sona erdi.

Oneri olarak yazdim yoksa herhangi sorun olacak bir durum yok. Ileride bu sekilde hatta her hafta 1 mac seklinde genis bir program daha yapabiliriz bunu guzelce bitirelim de

• quote:

Orijinalden alıntı: bhdr84

Lyon ve Juventus müsaitseniz maçlarımızı yapabiliriz.

Hocam bu akşam müsait değilim yarın akşam yapalım işin yoksa

• besiktasi ile maclari olan arkadaslar yarin yapabiliriz maclari psn den mesaj atmaniz yeterli evde isem oynarim telefonda psn uygulamasi kurulu direk gorurum mesaji
  • Fenerbahçe : 0 - Arsenal : 3

Arsenal : 2 - Fenerbahçe : 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shit happens -- 2 Ekim 2016; 0:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shit happens

Fenerbahçe : 0 - Arsenal : 3

Arsenal : 2 - Fenerbahçe : 3

Tebrik ederim turnuva adminimizi güzel maç çıkardı 2 maçta da..
  • Tottenham 0-0 Monaco
    Monaco 0-4 Tottenham
  • F grubu neden maç yapmıyor psn ynskrt ekleyin yapalım dortmund
  • ua_hector kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Haberleşelim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.