Şimdi Ara

PS4 G27 Desteği Hak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Umarım sonuç alırız hocam. İmzaya katılım şimdilik az gibi ama bu talebi göz ardı etmemeleri lazım. Şuan tamamen onların insafına kalmış durumdayız :)

Biraz öyle biraz değil hocam başka firma olsa çoktan kafamdan çıkmıştı umut etme olayı ama logitech bu bugüne kadar müşteri memnuniyeti ile tanınmış büyük bir firma
  • G27 gibi bir direksiyona mutlaka Ps4 desteği gelmeli.
    Ps3 de çalışıyorken Ps4 de çalışmaması bana stratejik bir hamle gibi geldi, isteseler sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirler diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

G27 gibi bir direksiyona mutlaka Ps4 desteği gelmeli.
    Ps3 de çalışıyorken Ps4 de çalışmaması bana stratejik bir hamle gibi geldi, isteseler sorunsuz bir şekilde çalıştırabilirler diye düşünüyorum.

Hocam logitech yeni bir direksiyon seti üzerinde çalışıyor olayına gelecekse durum biraz sıkıntı ki zira şuan ps4 desteği sunan firmanın ürünlerinin çoğu 2011 2012 yıllarında çıkma diye biliyorum sadece yeni bir ürünü var 99 dolarlık giriş seviyesi o da driveclub lisanslı diye çıktı
  • Ve ayrıca türkiye ve diğer bazı avrupa ülkelerinde bildiğim kadarıyla logitech harici ürün satan yerel firmalar yok
  • http://www.simdriving.net/news/all-ps3-compatible-wheels-to-work-on-ps4 Böyle bir konuyla karşılaştım haber doğruysa sanırım sorun ortadan kalkacak gibi
  • http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-General/PS4-Wheel-Support-beyond-Thrustmaster-Logitech-Fanatec/td-p/21802695/page/2 Sitede yer alan son yorumda ingiltere tabanlı bir satış sitesinde dfgt nin ps4 içinde uyumlu olduğu eklenmiş tabi ne kadar gerçekçi belli değil
  • Evet bugun konu biraz daha netlesti logitech firmasindan gelen mailde gerekli suruculerin ps4 e saglandigi ve sony eklemek isterse firmware update ile suruculeri ekleyecegi yonunde.Bu demek oluyor ki logitech elinden geleni yapti suruculeri yolladi ve artik sonyden atak bekleyecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanpac

Evet bugun konu biraz daha netlesti logitech firmasindan gelen mailde gerekli suruculerin ps4 e saglandigi ve sony eklemek isterse firmware update ile suruculeri ekleyecegi yonunde.Bu demek oluyor ki logitech elinden geleni yapti suruculeri yolladi ve artik sonyden atak bekleyecez

Ozaman yüksek ihtimalle gelecektir diye düşünüyorum G27 gerçekten çok iyi biran önce şu uyumsuzluk giderilsede alsak artık
  • arkdaşlar ilgilenen msaj ata bilir fiyat gördünüz gibi dir
     PS4 G27 Desteği Hak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.