Bildirim
PS4 GTA5 MİKROFONLU GECE PLAYERLARI TOPLULUĞU
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Up.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekledim
Cuma ctesi geceleri için ekleyebilirsiniz -
Daha kalabalık olabiliriz lütfen destek konuya birlikte Heistlar yapıyoruz lütfen ekleyin Psn : Jaqermeister
Up
quote:
Orijinalden alıntı: EnzoLodovico
Daha kalabalık olabiliriz lütfen destek konuya birlikte Heistlar yapıyoruz lütfen ekleyin Psn : Jaqermeister
Usta selamlar ben daha ps4ü alamadım da oyun kardeşliği yapma şansımız var mı acaba ? Hiç de anlamadığım işlerdir ama kısa sürede 0ını almamın biraz imkansıza yakın olduğunu düşündüğüm için soruyorum. -
Bende gta online kimse bulamiyorum. Benide ekleyin.psn : onrkr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurfredy -- 21 Nisan 2015; 8:46:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ustafu Mc
quote:
Orijinalden alıntı: EnzoLodovico
Usta selamlar ben daha ps4ü alamadım da oyun kardeşliği yapma şansımız var mı acaba ? Hiç de anlamadığım işlerdir ama kısa sürede 0ını almamın biraz imkansıza yakın olduğunu düşündüğüm için soruyorum.
Kardeşim ben oyunu kutulu oynuyorum o yüzden kardeşlik yapmamı mümkün değil, 0 olma cihazı ben mesela 5 aylık cihazı gta 5 ve fifa14 ile 1100 e aldım sende öyle yap sıfır almay kalkarsan gta 5 ile 1700 den aşağıya alamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: onurfredy
Bende gta online kimse bulamiyorum. Benide ekleyin.psn : onrkr
Ekle kardeş psn : Jaqermeister , akşamları online ız
Her gece gta 5 online da online ekibiz , ekibimize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen psn ekleyin : Jaqermeister
Psn ugursvc arkadaslar ekleyin heist akalım para kasalım.
Sevoloji12 ekleyin
Beyler yazan psn leri eklerseniz daha çabuk topluluk oluruz zaten bugün Crew oluşturuyoruz tamamen aktif olan oyunculardan PSN : Jaqermeister
hocam ps3 ten deneyimliyim ama ps4 te daha yeni başladım oyuna, topluluk hala aktifse içinde olmak isterim.
Psn: torbaciimam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X