Şimdi Ara

PS4 Harici Harddisk ve Kullanımı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
28.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 te kullandığım 2TB harici hdd yi başka bir 1TB hdd ye kopyalayıp 1TB olan ile devam edebilir miyim? Olabilirse kopyalam işlemi için ne yapmam gerekir?
  • Merhabalar,
    harici diski PS dan çıkarıp bilgisayara takınca görmüyor.
    Nasıl içeriğini görüntüleyebilirim.
    yada oldu ki yeniden normal kullanım için nasıl biçimlendirebileceğim.
    Bilgisi olanlar payşırlarmı lütfen.
  • atillaahmetalp kullanıcısına yanıt
    Disk yönetimine gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seagate 1 TB harici USB 3.0 HDD'im var ama aşağıdaki şartları sağlayan bir cihaz takın deyip çalıştırmıyor.

Şu gereklilikleri karşılayan bir USB Harici Depolama Cihazı kullanın:
    -USB 3.0 veya sonraki sürümleri
    -HDD'niz kesinlikle USB 3.0 sürümüyse, bunu çok yavaş bağlamak bu hata mesajına neden olabilir. Cihazı hızlı ve sağlam biçimde, ancak dikkatlice bağlayın.

Ne yapmak lazım?

Teşekkürler
  • m.n11.com
    Wd Elements 1tb 2.5' Usb 3.0 Taşınabilir Disk (wdbuzg0010bbk-wesn - n11.com
    https://m.n11.com/wd-elements-1tb-25-usb-30-tasinabilir-disk-wdbuzg0010bbk-wesn-P344429487

Arkadaşlar ps4 slim için bunu almak istiyorum kullanan var mı? Nasıldır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

quote:

Orijinalden alıntı: alperenisler

Öncelikle biliyorum biraz geç oldu ama harici harddisk bağlayıp uzun zamandır kullanan varmı? Ben 500gb lik aldım 400gb civarlarında kullanılabilir var, e birazda boş kalması lazım 350gb fln bana anca kalıyor. Bende bu yüzden 1 veya 2TB lik harici harddisk bağlayıp oyunları fln oraya kaydetmek istiyorum ama bazı kişiler kasabilir diyor sizce napiyim?

Ben güncelleme ile harici disk desteği geldiği ilk günden beridir kullanıyorum, biri 2 3 sene pc de kullandığım 1tb wd elements digeri 2 tb wd elements, herhangi bir kasma vs hiç yaşamadım. Hatta tablet elindeyken resmini de çekeyim:

Alıntıları Göster

hocam selamlar eski bir konu ama mesaj atamadığım için alıntı yapıyorum. bi taşınabilir hdd alacağım ama hem pc hem de ps5 de falan kullanmayı düşünüyorum bu mümkün müdür ? yani şöyle takar ps5 e formatlar ona gösteririm ondan sonra onu pc de veri depolama amaçlı kullanabilir miyim ? sadece her iki cihaz da görsün her ikisinde de kullanılsın istiyorum. mümkün müdür? 2tb den az ya da çok olması bişey değiştiriyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.