Şimdi Ara

PS4 Hesap Satımı sonrası Hesaba Müdahele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay once forum dijital kardeşlik vasıtası ile  M_Arslan adlı üyeden Ghost_of_Tsisuma oyunu primary olarak aldım.

Maili falan aldık. Bana forumda secondary hesap sahibi olarak  mert1905x adli üyen olduğunu söyledi. Ben de sekondary hesap sahibi olduğu için üyeye yine bu platform vasıtası ile mesaj attım. Ama 2 aydır geri dönüş olmadı.

Şimdi benden habersiz başka satın alan üyeler bana ulaşmadan hesabın mailini şifresini değişmişler.

Şu anda hesaba ulaşamıyorum.

Şimdi bana hesabı satan arkadaş  M_Arslan bana hiç ulaşmadan haber vermeden hesabın şifresini mailini falan değişerek mağdur etmiştir.

Bu arkadaştan alım satım yapacak arkadaşlara bildirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysosm -- 28 Temmuz 2021; 23:46:59 >

• malesef ki bu da forumun kanayan bir yarası kim kime satmış belli değil. Genelde whatsapp grubu olan satışlar ya da çift hak satışlar tercih ediliyor artık. hele bir de ps5 pri ps5 sec işin içine girince iyice takip edilemez oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hesabı alınca mail şifresini değiştirmen lazımdı. Telefon koruması da koymak bu gibi durumlar da en iyisi. Mail şifresi de değiştiyse sec sahibi mail şifresini bilmez. Mail şifresini sadece pri sahibi bilir. Yani oyunu alan sec sahipleri değil eski pri, sahibi değiştirmez ise kimse mail şifresini değiştiremez. Oyunu alırken sec sahibinin telefon numarasını istemen lazım tüm iletişim telefon üzerinden olmalı. Whatsuptan yazacaksın yeni sahibine görmeme gibi bir durumu yok. Tüm şifreleri değiştirip oyunun yeni psn şifresini sec sahibine göndereceksin. Telefon korumasını da telefona koyacaksın.

Sana oyunu satan kişi 3 ay önce sattım mail psn şifresini verdin sec hakkı, söyledim. 3 ay sonra hesap çalındı diye beni suçluyor dese ne diyeceksin bu adama. Sende de suç var. O adam dese 3 ay tutmuş sec sahibi ortalıkta olmayınca tüm bilgiler kendisi de tüm bilgileri değiştirip oyunu komple kendine aldı şimdi de çalındı ayaklarına giriyor dese suçlu komple sen durumunda kalırsın. Burada ki herkes şüpheliler listesine ikinizi de koyar. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.