Şimdi Ara

Ps4 için hangsini almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında herkesin söylediği şeylerde haklılık payı var ben derim ki 1080p ve 27 inç önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

Aslında herkesin söylediği şeylerde haklılık payı var ben derim ki 1080p ve 27 inç önemli

Peki son olarak sizce samsung mu yoksa asus mu veya önerdiğiniz başka bir model var mı artık bir çözüme kavuşturayım şu işi :) kafam allak bullak oldu sabahtan beri girmediğim site araştırmadığım monitör kalmadı
  • semsveay S kullanıcısına yanıt
    Ben evde samsung kullanıyorum 23 inç 4 sene evvel almışım 1080p beni idare ediyor ama şimdi samsung mu asus mu? bu beni aşan bi soru olur, ama üretici konumunda samsung uzun zamandan beri var.Hatta herkesten önce nerdeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikeMİller

Ben evde samsung kullanıyorum 23 inç 4 sene evvel almışım 1080p beni idare ediyor ama şimdi samsung mu asus mu? bu beni aşan bi soru olur, ama üretici konumunda samsung uzun zamandan beri var.Hatta herkesten önce nerdeyse.

Evet samsung marka evet ama asusun 1 ms tepki süresi çok iyi samsung full hd ama 5 ms çok fark edermi oyunlarda bilemiyorum biraz daha bekleyim belki diğer arkadaşlar birşeyler yazar
    Bencede bekeyin hocam bilen birileri onu yanıtlar elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semsveay

quote:

Orijinalden alıntı: ReDDoG

Gayet güzel kardeş. 248qe kullanıyorum bende.

Peki samsung full hd ama asus hd bile değil çok sıkıntı olurmu sizce ps4 full hd bir cihazda iyi gider diye düşünüyorum

Sevgili arkadaşım, artık o kalitede full HD olmayan monitör kalmadı. Gelelim senin durumuna, Alacağın monitörde mutlaka ve mutlaka ses için gerekli donanım olsun. 1MS 5 MS olayına gelince aralarında fazla fark yok. Ben PS4 için hem samsung B2430 hem Asus 248QE kullanıyorum. İkiside çok iyi şekilde işimi görüyor. Dediğim gibi sen hoparlörü olan orta sınıf herhangi bir monitörü gönül rahatlığıyla alabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Gayet güzel kardeş. 248qe kullanıyorum bende.

Peki samsung full hd ama asus hd bile değil çok sıkıntı olurmu sizce ps4 full hd bir cihazda iyi gider diye düşünüyorum

Sevgili arkadaşım, artık o kalitede full HD olmayan monitör kalmadı. Gelelim senin durumuna, Alacağın monitörde mutlaka ve mutlaka ses için gerekli donanım olsun. 1MS 5 MS olayına gelince aralarında fazla fark yok. Ben PS4 için hem samsung B2430 hem Asus 248QE kullanıyorum. İkiside çok iyi şekilde işimi görüyor. Dediğim gibi sen hoparlörü olan orta sınıf herhangi bir monitörü gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Teşekkürler hocam. O zaman Asus monitörü alıyorum onda ses çıkışı var hoparlör yani full HD olmaması biraz düşündürüyor beni
    artık o kalitede full HD olmayan monitör kalmadı. Burda ne demek istediniz anlamadım özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sen o modelin hd desteklemediğini nereden çıkardun onu anlamadım bende :D
  • quote:

Hocam sen o modelin hd desteklemediğini nereden çıkardun onu anlamadım bende :D

Hocam bilmiyorum ki işte ben hiç bir yerinde full HD yazmıyor Asus monitörün o yüzden size soruyorum sizce almalımıyım Asus monitörü

• quote:

quote:

Hocam bilmiyorum ki işte ben hiç bir yerinde full HD yazmıyor Asus monitörün o yüzden size soruyorum sizce almalımıyım Asus monitörü

Full HD sevgili dostum ve guzel bir monitör. Gönül rahatlığıyla al.
  • ben 21 inç full hd monitörle oynamayı düşünüyorum yakından oynuyorum zaten tekli koltuğum var 2 metre yerde oynucam zaten yeterli olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

ben 21 inç full hd monitörle oynamayı düşünüyorum yakından oynuyorum zaten tekli koltuğum var 2 metre yerde oynucam zaten yeterli olur mu

Dostum elinde 21 varsa oyna ama yeni alacaksan 24 almaya çalış.
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Ben tv tabsiye etsemde yeterli olur hocam pc tadı alırsınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

ben 21 inç full hd monitörle oynamayı düşünüyorum yakından oynuyorum zaten tekli koltuğum var 2 metre yerde oynucam zaten yeterli olur mu

Dostum elinde 21 varsa oyna ama yeni alacaksan 24 almaya çalış.

21 i yeni aldım hocam ya 2-3 ay önce
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullan 2 metre mesafede hiç sıkıntı yaşamadan oynarsın.
  • quote:

quote:

quote:

Full HD sevgili dostum ve guzel bir monitör. Gönül rahatlığıyla al.

Merhaba Hocam Asus vx 279h aldım sizce nasıl bir monitör bide onuda buradan sorayım bana İstanbul Anadolu yakasında güvenilir bir spot oyun satan bir yer lazım sizin bildiğiniz bir yer var mı acaba

Çok güzel kardeş güle güle kullan. İyi seçim, daha öncede söylemiştim. Ben Ankara2ya yakın yaşadığım için İstanbulu bilemiyorum maalesef.
  • RockAndMaka kullanıcısına yanıt
    PM attım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.