Şimdi Ara

PS4 İÇİN UYUMLU DİREKSİYON THRUSTMASTER T300RS GELDİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
647
Cevap
17
Favori
43.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    t500 ü pedalı için alacaksan hiç alma
    tamamen yeni dizayn edilmiş t300 al
    daha sonra buna pedal modifiyesi yaparsın
  • anxius215 kullanıcısına yanıt
    t500 ü amazon.de sipariş verebilirsin. vergiler ve nakliye dahil 450 Euro ya geliyor.
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    gerçekten mi bu fiyata mal oluyor 1.300-tl ye geliyor
    sırf pedallarını t300rs de kullanmak için getirtilebilir valla
    direksiyonda yedek kalır
    bana bir getirten bulsam 100-tl de o arkadaşa veririm
    toplamda eder 1400-tl
    ersin ben amazona üyeyim peki bu para Euro olarak çekilecek
    artı ben sanal kart kullanabilirmiyim birde bu paranın karşılığı
    tl olarak sanal kartla ödeme yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

ersin ben amazona üyeyim peki bu para Euro olarak çekilecek
    artı ben sanal kart kullanabilirmiyim birde bu paranın karşılığı
    tl olarak sanal kartla ödeme yapabilirmiyim

Abi parayı döviz olarak çekmez TL karşılığı olarak çekiyor. Fakat vergiler dahil 1300 TL biraz iyimsar bir rakam olmuş. Uçak kargo zaten aşağıda yukarı 100 euro tutuyor. Karayolu ile alırsanız 50 euro civarında olması lazım. Uçak kargo ile alırsanız zaten kesin masraf çıkıyor. Karayolu ile alırsanız gümrükte kalmaması için şanslı olmanız lazım.
  • MtkP HuSnU kullanıcısına yanıt
    Velhasıl işte bu yüzden yurt dışı alımına pek bulaşmaya
    Korkuyorum uçak kargoyla kapına kadarmı getiriyorlar
    Hüsnü kardeşim artı sanal kartı kullanabiliyormuyum
    Teşekkürle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçen ay 3 tane satın aldım. Amazon gümrük dahil gönderdiği için hiç bir sorun olmuyor. Hatta birini buradaki bir Abiye sattım. ona ayrıca bir direksiyon simidi de aldık. sadece yapmanız gereken ürün geldiğinde Ups e kimlik bilgilerinizi içeren bir form göndermek. zaten boş formu onlar size mail atıyor. Ürün şu an 349 Euro yol artı gümrük vergileri eklenmeden önce ürün Türkiyeye gönderileceği için Almanyadaki vergi tutarı ürün fiyatından düşülüyor. Bizde ki kdv nin düşülmesi gibi. Ürünün çıplak fiyatı 293 Euro oluyor. Üstüne Nakliye atrı Türkiyedeki gümrük masrafları (bu ups tarafından adınıza yapılarak kapınıza kadar teslim ediliyor.) eklenince 451 Euro ya geliyor.
    Artikel: EUR 293,28
    Verpackung & Versand: EUR 89,04
    Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 68,82
    Gesamtbetrag: EUR 451,14

Eğer Maximiles veya benzer kredi katınız varsa yanı (döviz cinsinden limiti olan bir kart) bakiyeyi Euro olarak alıyor. Siz ekstre tarihinizdeki kurdan yatırabilirsiniz. Kendime aldığım direksiyonda kur olarak da düşüktü 1260 Tl ye geldi. Güvenle alabilirsiniz. Ama ufak bir durum var. bozuk veya hazarlı çıkması durumunda garantisi yok. Burada satmış olduğum ilk aldığım direksiyonun sağ vitesi bozuk çıktı. gerçi sonradan bozuk olmadığını anladık. ama bu risk her zaman var.

• bu arada sanal kartta kullanılıyor. ben öyle aldım. Fakat amazon hemen parayı çekmiyor. kargoya verdiği zaman alıyor. hatta teslim edilesiye kadar para provizyonda bekliyor. teslim edildiğini de bakiyeyi alıyor. onun için sanal kart ile alacaksanız limitinizi kargo yapılasıya kadar 5 -10 Euro fazlası ile müsait tutmanız lazım. yoksa parayı alamadığı için gönderim yapmıyor.
    size pm yolladım ersin kardeşim bi okursan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinx81

ben geçen ay 3 tane satın aldım. Amazon gümrük dahil gönderdiği için hiç bir sorun olmuyor. Hatta birini buradaki bir Abiye sattım. ona ayrıca bir direksiyon simidi de aldık. sadece yapmanız gereken ürün geldiğinde Ups e kimlik bilgilerinizi içeren bir form göndermek. zaten boş formu onlar size mail atıyor. Ürün şu an 349 Euro yol artı gümrük vergileri eklenmeden önce ürün Türkiyeye gönderileceği için Almanyadaki vergi tutarı ürün fiyatından düşülüyor. Bizde ki kdv nin düşülmesi gibi. Ürünün çıplak fiyatı 293 Euro oluyor. Üstüne Nakliye atrı Türkiyedeki gümrük masrafları (bu ups tarafından adınıza yapılarak kapınıza kadar teslim ediliyor.) eklenince 451 Euro ya geliyor.

Eğer Maximiles veya benzer kredi katınız varsa yanı (döviz cinsinden limiti olan bir kart) bakiyeyi Euro olarak alıyor. Siz ekstre tarihinizdeki kurdan yatırabilirsiniz. Kendime aldığım direksiyonda kur olarak da düşüktü 1260 Tl ye geldi. Güvenle alabilirsiniz. Ama ufak bir durum var. bozuk veya hazarlı çıkması durumunda garantisi yok. Burada satmış olduğum ilk aldığım direksiyonun sağ vitesi bozuk çıktı. gerçi sonradan bozuk olmadığını anladık. ama bu risk her zaman var.

Bu konu ile alakalı bilgim var . Hatta fanatec ten alışveriş yapmaya kalktığımda da tutardan vergiyi düşüyordu . Fakat amazondan sipariş verdiğimizde bu vergiyi düşmedi. Neden bilmiyorum ama bizim amazon.de den aldığımız ürünler İngiltere den sevk oldu. Belki ondan kaynaklanıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

ben geçen ay 3 tane satın aldım. Amazon gümrük dahil gönderdiği için hiç bir sorun olmuyor. Hatta birini buradaki bir Abiye sattım. ona ayrıca bir direksiyon simidi de aldık. sadece yapmanız gereken ürün geldiğinde Ups e kimlik bilgilerinizi içeren bir form göndermek. zaten boş formu onlar size mail atıyor. Ürün şu an 349 Euro yol artı gümrük vergileri eklenmeden önce ürün Türkiyeye gönderileceği için Almanyadaki vergi tutarı ürün fiyatından düşülüyor. Bizde ki kdv nin düşülmesi gibi. Ürünün çıplak fiyatı 293 Euro oluyor. Üstüne Nakliye atrı Türkiyedeki gümrük masrafları (bu ups tarafından adınıza yapılarak kapınıza kadar teslim ediliyor.) eklenince 451 Euro ya geliyor.

Bu konu ile alakalı bilgim var . Hatta fanatec ten alışveriş yapmaya kalktığımda da tutardan vergiyi düşüyordu . Fakat amazondan sipariş verdiğimizde bu vergiyi düşmedi. Neden bilmiyorum ama bizim amazon.de den aldığımız ürünler İngiltere den sevk oldu. Belki ondan kaynaklanıyor olabilir.

benimkilerde ingiltereden geldi . ve düşüldü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

quote:

benimkilerde ingiltereden geldi . ve düşüldü

Sonuçta bu uygulamayı sistem otomatik olarak yapmıyor mu ? Yoksa bize seçenek mi sunuluyor. Biz 2012 de almıştık. O zaman bu uygulama yok mu diyeceğim ama olması lazım.

• Merhaba arkadaslar.Kendime ps4 uyumlu bir direksiyon sistemi almak istiyorum T500 ile T300 rs arasinda kaldim.T500 un pedallari 3 t300 un 2 pedali var t500 deki 3. Pedal nedir?T500 ps4 uyumlumu?(bildigim kadariyla t300rs tam uyumlu) t500 ile t300 arasinda pedallar haricinde baska ne gibi farkliliklar var yardimci olursaniz sevinirim.Fiyat olarak aralarinda pek fark yok gibi (Yurtdisinda yasiyorum)
    Yardimci olursaniz cok memnun olurum.Yardimlariniz ve tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. pedal debriyaj. vitesle beraber kullanırım derseniz işe yarar. T500 de ps4 ile uyumlu fakat menülerde kullanmıyorsunuz. oyun içinde aktif hale geliyor. Bildiğim kadarıyla t300 de adaptör içindeymiş. t500 de dışarıda baya büyük bir adaptör var. ayrıca t500 de simidin dönme açısını üstünden ayarlayamıyorsunuz. t300 ün üzerinde böyle bir ayar mevcutmuş. Fakat bence t300 ile t500 arasında pedal olarak ciddi bir fark var.
  • quote:

3. pedal debriyaj. vitesle beraber kullanırım derseniz işe yarar. T500 de ps4 ile uyumlu fakat menülerde kullanmıyorsunuz. oyun içinde aktif hale geliyor. Bildiğim kadarıyla t300 de adaptör içindeymiş. t500 de dışarıda baya büyük bir adaptör var. ayrıca t500 de simidin dönme açısını üstünden ayarlayamıyorsunuz. t300 ün üzerinde böyle bir ayar mevcutmuş. Fakat bence t300 ile t500 arasında pedal olarak ciddi bir fark var.

Verdiginiz cevap icin tesekkurler.Pedallarda ne gibi bi fark var?Arkadaslar birinin plastik (t300rs) digerinin metal oldugunu yazmislar.Bunun haricinde oyun icine yansiyan herhangi bi fark varmi?Varsa ne gibi farkliliklar var?

• T500 hem f1 tipi hemde rally olarak iki modda kullanılabiliyor. daha sağlam. Genel olarak daha gerçekçi bir sürüş hissi verecektir. (t300 pedalları kullanmadım )
  • quote:

T500 hem f1 tipi hemde rally olarak iki modda kullanılabiliyor. daha sağlam. Genel olarak daha gerçekçi bir sürüş hissi verecektir. (t300 pedalları kullanmadım )

Verdiginiz bilgiler dogrultusunda t500 daha mantikli gorunuyo sonucta menulerde ps4 kontroluylede gezinebiliriz.Vermis oldugunuz aydinlatici ve hizli bilgilericin cok tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

t500 ü pedalı için alacaksan hiç alma
    tamamen yeni dizayn edilmiş t300 al
    daha sonra buna pedal modifiyesi yaparsın

normalde logitech g25 kullanıyorum malzemesinin kalitesi beni çok memnun etmişti.t500 ü düşünmemin nedeni ise vites uyumu ve malzemesi.t300 e aynı pedal ve aynı vitesi bağlayabiliyor muyum bu konuda bir bilginiz var mı?ayrıca malzeme kalitesi nasıl?
  • quote:

t500 ü amazon.de sipariş verebilirsin. vergiler ve nakliye dahil 450 Euro ya geliyor.

amerikadan direk elden getirtme imkanım var ama yazı beklemek zorundayım.580 dolar şuanki fiyatı usa amazonda.gümrükte kalma riskine karşı pek cesaret edemiyorum açıkçası sipariş vermeye.
  • Amozondan alısveris yapmaya korkmayın arkadaslar sorunsuz sekilde kapınıza kadar geliyor aldığınız urun.Ben rudder pedal aldım Amazon com.dan hicbir sorun cıkmadan geldi.Aldıgınız urun 75 euronun altındaysa vergisiz alıyorsunuz, gumruk işlemine tabii tutulmuyor.Eger 75 euronun ustunde bi urun alırsanız amazon sizden %20 vergi alıyor odeme kısmında.Yani aldığınız urunun vergisini zaten oduyorsunuz. Gumruk işlerini amazon hallediyor ve kapınıza kadar getiriyor.Sadece, yukarda arkadasımızda yazmıs,ups ye yetki belgesi gonderiyorsunuz gumrukten urunu cekebilmeleri icin sizin adınıza.En azından ben hiçbir sorun yasamadım aldığım urunlerde simdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.