Bildirim
PS4 İÇİN UYUMLU DİREKSİYON THRUSTMASTER T300RS GELDİ (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nedim şu aparatdan fazla sipariş ver bizde alalım gerçi g27 yi sattım
velakin ben g27 nin pedallarından bulup alırım direksiyonu bozulan kişilerden
loadcell freni nasıl ayrı bir aparatmı -
Ali abi Load cell in tur zamanında pek te fazla bir etki edeceğini sanmasamda denemek istiyorum .
Şimdi gidip gteye fren yayı da sipraiş edilebilir daha ucuza da gelir ama .
Fren pedalına uyguladığın ağırlık kadar frenleme gücü elde ediyorsun .Mesela 40 kg basınc uygularsan mekanık olarak o kadar frenleme gücü oluşuyor.
Ricmotech in sitesinde gayet iyi anlatmış.
Bidiğim kadarıyla fanatech in Csr elite pedallarında da kullanılıyor loadcell.
Aparat konusuna gelirsek Yardımcı olmaya çalışırım. -
clup sport pedallarda kullanılıyor ben oynadım biliyorum
tam araba kaymaya başlayacağı an titreşim yapıp sana bildiriyor
frenden ayağını çekiyorsun harika bir olay
birde sana pm gönderdim nedim cim bir zahmet bakıver
bu aparat konusunda sen ver siparişi sana gelsin
nasılsa sen kadıköydesin ben gelip senden elden alırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Troçki
Selçuk al senlik bir stand daha lakin bu dışardan amma ucuz ha ben bile alabilirim bundan
http://www.gtomegaracing.com/gt-omega-steering-wheel-stand
Ali abi çok iyi valla.
-
Ali Abi
Sana direksiyonu verdikten sonra amazona yeni sipariş verdim. Bu sefer dayanamayıp vites te aldım
Vites olarak th8rs i tercih ettim. Hem ucuz hemde diğerini Türkiye'ye gönderim yapmıyorlardı. Bugün Vites geldi. direksiyonu henüz kargo yapmadılar. herhalde stok problemi var. bir kaç gün daha bekleyeceğim.
Kargo kutusunu açtım. Kutudan Th8rs yerine yeni model Th8a çıktı. Valla şok oldum. aralarında en az 60 Euro fiyat farkı var. bir de yeni modeli Türkiye ye göndermiyorlardı. Şansa bu çıktı. (Benim düşüncem ellerinde eski model olmadığı için mağdur etmemek için yenisini yolladılar. ) -
valla helal ersin sana
güle güle kullan kardeşim güzel keyifli oyunlar oyna
ben pek vites sevmiyorum otomatik bas gaza bas frene yapıyorum yarış oyunlarında
daha pratik oluyor
hatta bu t500 de direksiyon arkası vites kulakçıklarınında direksiyonla beraber dönüp dönmemesi
benim için bi anlam ifade etmiyor
yalnız drive cluple direksiyon pek fark etmiyor söylüyüm
ha direksiyon ha josticle oynamışsın bnden demesi
artık Project carı bekleyeceğiz kasımda simülasyon olarak
birde bişey diyiceğim sende bu çeviriciyle kullanmıştın deği lmi
direksiyonu
ben sordum amper fark etmiyormuş mühim olan 250 walt olmasıymış
çeviricinin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 10 Ekim 2014; 17:42:00 > -
Teşekkürler Abi
evet ben hep onla kullandım. Driveclub, project cars gelene kadar idare edeceğiz. Beklentimin altında ama yine de keyif aldım. Araba yarışına çok hasret kalmışım. -
düşün ben bile keyif aldım jostikle oynuyorum lakin
çok daha keyifli vur kır parçala geç arabaları birinci ol
bayağı keyif verdi oyun tabi arcade oyun bu kadar olur
fazlasını zaten beklemek çok iyimserlik olur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: wawax
quote:
Orijinalden alıntı: nedimgbt
Ricmotech ten siparis ettigim parca bayram tatili dolayisi ile 11 günde elime ulaştı.
Gayet guvenli bir sekilde paketlenmis ve hasarsiz.
2 haftadir pedallari yuzunden kutusunda sakladigim t300 ü sonunda kullanabildim :)
T300 e g27 pedallarini takip denedim.Yazilim , kurulum, kablolama hiç birseye gerek yok.Tak ve kullan.
Fren ve gaz tepkimesinde her hangi bir gecikme yaratmiyor.
Başarılı bir aparat.
Richmotech in load cell frenini de Sipariş etmeyi dusunuyorum. Hayirlisi bakalim.
Aynı ürünü bende, t300rs te g27 pedalları ile kullanıyorum. G27 nin pedal kalitesini anlatmama gerek yok.Böyle kaliteli direksiyonla G27 pedal birleştiği zaman tadından yenmeyecek kalitede bir ürün çıkıyor. T300 alacak arkadaşlar kesinlikle bu pedal adaptörünü alıp g27 pedalıyla kullansınlar. Thrustmaster ın t3pa pedalı çok kalitesiz ve plastik. ayrıca frende ölü alan var. G27 pedalını tek geçerim. Ayrıca t500 ile de uyumlu adaptör. Adaptör konusunda işin hastalarına yardımcı oluruz.
Saygılar.
T500 de g27 pedali kullanmak cok sacma olur bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zaten Hüseyin kardeşimiz uyumlu OLDUĞUNU belirtmiş İLLAKİ kullanın dememiş t300rs de hakkaten iyi olmuş şu pedal işi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Troçki
Zaten Hüseyin kardeşimiz uyumlu OLDUĞUNU belirtmiş İLLAKİ kullanın dememiş t300rs de hakkaten iyi olmuş şu pedal işi
Kesinlikle t300 kullanmadim ama g27 nin pedallari cidden kaliteliydi t300 unku dhaa cok dfgt seviyesinde gibi gorunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dfgt nin hiç olmassa ayak tabanı konulan tablası daha genişti
Bununki çok küçük ya
Dediğim gibi hasbel kadar pedalsız kalmayalım diye vermişler
Sanki bu pedalları parayı direksiyonun ana gövdesine veriyoruzki
Hakkaten direksiyon yeni tasarımla üretilmiş fevkalede
Kaliteli bir ürün
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gold'ta 349 Tl deniyor fiyati iyiymis sizce alayim mi? Mobilden pek bakamadim ama fiyati kdv dahil 349 tl olarak gosteriyor?
Bu direksiyonlar xbox oneyide destekliyomu ps4 te var xbox one de. Xbox forza oynamak cok zevlkli olurdu valla . G25 te g27 nki gibi deteklermi g25 var
quote:
Orijinalden alıntı: PrometheusDesmotes
Gold'ta 349 Tl deniyor fiyati iyiymis sizce alayim mi? Mobilden pek bakamadim ama fiyati kdv dahil 349 tl olarak gosteriyor?
3 yil once 100 tl ye satilan dfgt dir o
Merhaba dün akşam t300 GTE ye kavuştum
ÖZLEMİŞİM direksiyonla araba yarışı oynamayı.
Gelelim sadede
Eski bir logitech kullanıcısı olarak (İlk model yarım tur olan /DFgt /G25 /G27 bir ay :) bozuldu iade ettim kardeşimde var uzun süre onunla idare ettim )
G27 ile aralarındaki tek ve tek fark yüksek hızlarda giderkenki ufak direksiyon titreşimlerini kullanıcıya yansıtabilmesi.
onun haricinde aralarında gözle görülür bir fark yoktur, Logitech de şimdi kalkıp bi direksiyon üretmeye kalksa ancak bu kadar yapardı.
ben 1060 a aldım şahsi görüşüm 1300 edecek bi direksiyon değil. Kasım ayından sonra 1300 e çıkabilir fiyatı,
Drift yapan arkadaşlar g27 le drift yaptığını zannediyorlardı bende dahil :)
Konu drift olunca g27 oyuncak kalıyor yanında,
Allahtan g25 nin pedallarını atmadım :) bence pedalsız modelinide satışa sunmalı THmaster,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adogadarko -- 17 Ekim 2014; 19:19:45 >
-
hadi hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim
nasıl direksiyonda dümenleme çok farklı değilmi
lakin dediğim gibi pedallar yanında hadi pedalsız kalmayında
idare edin türden verilen pedallar zaten
peki g25 pedalları için aparat aldınmı 29 dolara ricmont sitesinden gönderiyorlarmış
nedim arkadaşımız yukarda linkini vermiş -
Saol abi teşekkür ederim
Dümenleme bi fark hissetmedim
Asseto corsa ile oynadım vaktim olursa Gt 6 da deneyeceğim.
aparat Siparişini 9 ekim de verdim bekliyorum hala
Bugün Bi mini kokpit yapacağım kendime
Lakin drift yaparken lazım olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X