Şimdi Ara

PS4 İÇİN UYUMLU DİREKSİYON THRUSTMASTER T300RS GELDİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
17
Favori
43.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biliyorum sağolasın ersin kardeşim demek sattın faneteci ha pedalları harikaydı ama değilmi
    clup sport pedalların en güzel yanı frene bastığında arabanın kayacağını anlayıp bırakmandı

t500rs hayırlı olsun
  • Haydaaa. g27 935 lira para saydım elden avuçtan biriktirip taksidini ödedik. ps4 almayı da düşünüyordum fifa 15 çıkınca hem fifa hem battlefield hem driveclub beni uzun süre idare eder diyordum bu konuyu gördüm. Şu çağda büyük saçmalık ps4'ün G27 desteklememesi. Bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum büyük bir saçmalık olur çünkü. En kötü ihtimal gran turismo 7 çıkınca mecbur işin çözümüne bakacaklardır. Çünkü Gt oynayan adam bir şekilde direksiyon da alıyor bu işi tutku haline getirmiş bir sürü insan var. Direksiyonun desteklememesi demek oyun satışının yarı yarıya düşmesi demek. Zaten G27'yi gran turismo serisi dışında oynayabileceğimiz adam gibi bir oyun yok olsa gam yemiyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Haydaaa. g27 935 lira para saydım elden avuçtan biriktirip taksidini ödedik. ps4 almayı da düşünüyordum fifa 15 çıkınca hem fifa hem battlefield hem driveclub beni uzun süre idare eder diyordum bu konuyu gördüm. Şu çağda büyük saçmalık ps4'ün G27 desteklememesi. Bir çözüm bulacaklarını düşünüyorum büyük bir saçmalık olur çünkü. En kötü ihtimal gran turismo 7 çıkınca mecbur işin çözümüne bakacaklardır. Çünkü Gt oynayan adam bir şekilde direksiyon da alıyor bu işi tutku haline getirmiş bir sürü insan var. Direksiyonun desteklememesi demek oyun satışının yarı yarıya düşmesi demek. Zaten G27'yi gran turismo serisi dışında oynayabileceğimiz adam gibi bir oyun yok olsa gam yemiyecem.

caner kardeşim sorma bizde g27 mağduruyuz şu anda bekliyoruz valla
    dediğin gibi bu direksiyonun kalbi olan oyun gt7 ye kadar bekliycez artık çare yok

• Sağolasın abi.

Haydi arkadaşlar ben 3 farklı mailden kullandım oyu. 447 oy daha lazım ilgi çekebilmek adına.

imza kampanyası linki hemen aşağıda
    http://www.change.org/p/sony-add-logitech-and-fanatec-wheel-support-to-ps4#share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 29 Ağustos 2014; 9:49:06 >
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt
    ersinx81, Fanatec Csr Wheel + Club sport pedal bende de var. Böyle bir cihazdan vazgeçmek zor iş. Hele bir oyunda optimal ayarları tutturdun mu bırakamazsın. Yani böyle bir donanımın desteği mutlaka olmalı. Esasen bu Logi ve Fanatec setler kendi dallarında multimedya setlerdir. Yani hem konsol hem PC bazlı destek verirler. Bekleyeceğiz bakalım. Garip iş valla. Bir Fanatec Csr Wheel + Club sport pedal ile bir PS4 ve bir PS3'ü beraber alırsın. Bizim bir oyun için katlandığımız maliyete bak.. Allah sabır versin
  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    sende sağol varol onur kardeşim
  • bugsymaloone kullanıcısına yanıt
    çok haklısın. bu kampanya ya en az 50 oy kullanmışımdır. hatta ilk başladığında sadece g27 için açılmıştı. sonra fanatec i de eklediler. Baya oy da aldı ama sony den tık yok. Fanatec e 50 tane mail attım. adamlar bir tanesine dönmedi. şimdi yeni direksiyon çıkarıyorlar. sözde yeni yılda yeni nesilden birine destek gelecekmiş o da bu yeni çıkardıkları için. eskilerden söz bile etmiyorlar. fanatec , kendi direksiyonları için pc de daha iyi gibi yorumlar yapmış. tamamen umudumu kaybettim. bu t500 ü alan arkadaşlar da gaza getirdi sattık güzelim direksiyonu.
  • merhabalar arkadaşlar internette biraz araştırma yaptım logitech g27 ile ilgili MaxRace F1 v4 isimli bir alet sayesinde logitech g27 xbox one bağlanıyor.Sanırım cihaz logitech g27yi xbox one kolu olarak tanıtıyor.Yeni direksiyon alacağımıza 100 dolara bu aleti alırız daha iyi diye düşündüm.Videosuda burda böyle baya bir video var.Gerçekten de işe yarıyor sanırım.Videolarda xbox one var ama sanırım ps4 de yapılabilir.100 dolarlık alet bunu yapabılıyorken.Sony'nin destek vermemesi gerçekten çok ayıp.

http://www.youtube.com/watch?v=f4TMEZWw2mM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeShawN1905 -- 29 Ağustos 2014; 14:32:37 >
  • DeShawN1905 kullanıcısına yanıt
    o adaptörlere fazla güvenmeyin bunlar pazarlama ayakları
    arkadaşım kullanmıştı hem direksiyonun çıkışlarını
    hemde konsolun girişlerini yakmıştı
    hiçbir şey orjınali gibi sağlıklı olamaz
  • ee eylül ayıda geldi sayılır bakalım
    direksiyonlar bu ay içinde belli olur herhalde çıkacaklar destelenecekler
    hep beraber göreceğiz
  • ..::Thrustmaster VG TH8A Add-On Gearbox Shifter PS4 İçin Duyuruldu::..

PS4 İÇİN UYUMLU DİREKSİYON THRUSTMASTER T300RS GELDİ

Uyumlu olduğu setler ise şöyle T500RS, Ferrari F1 Wheel Integral T500, T300RS, and T300 Ferrari GTE setlerini Playstation 4 ve Playstation 3 ile sorunsuzca oyun oynanabilecek.

• şu t300rs de bi gelse artık diyorum
  • Gunaydin Abi,
    Ben normalde uzun suredir direksiyon seti almayi hayal ediyordum fakat yurt disinda calistigim icin hemen almayacagimdan oturu pek arastirmamistim. Ancak biraz arastirinca ve burdaki yazilanlari okuyunca logitech'den sogudum acikcasi cunku g27 alayim sorunu kokten cozeyim diyordum oysa asil sorun g27'yi alsaymisim olacakmis. Bu arada logitech GT sahibiyim. Sanirim Tr icinde satan bir firma magaza vs... birsey yok ? Illaki yurtdisindan mi almak zorundayiz yani bu makineleri simdi biz ?
  • günaydın arkadaşım kusura bakma profilin kapalı olduğu için isminle
    hitap edemedim
    evet ne yazıkki g27 lerde durum bu daha doğrusu
    logitech ve fanatech markalarında direksiyonlar atıl oldu gibi

bu thrustmasterları büyük bir ihtimalle aral game getirecek yurt içinde satışı olacakmış
    araldan öğrendiğime göre
  • Eyvallah Abi.. Arkadaslik istegi gonderdim bu arada.
    Umarim Tr deki, getir sonra %200 katina sat mantigi yapmazlar.
    Ps4 sahibi olarak Thrustmaster t300sr'i mi onerirsin yoksa Ferrari 458 ? Bu arada ferrari modeli sadece Xbox icin midir bir bilgin varmidir bu konu ile ilgili ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 5 Eylül 2014; 9:59:23 >
  • tamam ps4 ü açınca ok lerim

satamazlar çünkü zaten pahalı direksiyonlar
    ellerinde kalır sonra
    ha belli bir kar limitiyle tabiki satacaklar
  • ürün geldi gidip bugün alıp kullandım
    izlenimlerim ilk sayfada
  • güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300 tl nedir abi ya, hayallerim yıkıldı
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim
    daha iyisi sana inşallah
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.