Şimdi Ara

PS4 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.976
Cevap
131
Favori
199.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, nihayet takas camiasına bir yıl aradan sonra dönmüş bulunmaktayım :)
    Sıfır ayarında Killzone, Putty Squad birde Knack var...ilgilenenler mesaj atsınlar
    Bangee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bangee -- 8 Temmuz 2014; 21:01:30 >
  • Elimde Türkçe Killzone var. (AssasionCreed 4 öncelikli), Ynfomus, BF4 , COD, TombR, WDogs gibi oyunlarla takas etmek istiyorum. ilgilenen arkada?lar uygun tekliflerini bana göndersin lütfen ;)
  • nba 2k14 var 85tl ye satıyorum. infamous second son, cod ghost yada fifa 14 ile takaslayabilirim.
    (satıldı)watch dogs satıyorum 100tl ama takas tekliflerine de açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F947AD0E -- 11 Temmuz 2014; 12:47:53 >
  • PM attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.a.r.s.

Elimde Türkçe Killzone var. (AssasionCreed 4 öncelikli), Ynfomus, BF4 , COD, TombR, WDogs gibi oyunlarla takas etmek istiyorum. ilgilenen arkada?lar uygun tekliflerini bana göndersin lütfen ;)

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • Merhaba

Elimde Nfs var, sıfır aldım, 1-2 kere oynadım. Öncelikle Wolfenstein veya Watchdogs ile takas yapmak istiyorum. Başka takas tekliflerine de açığım.
  • Fifa 2014 - 75 Lira - Watch Dogs 90 Lira - Tomb Raider 85 Lira

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=94278470
  • nba 2k14 85tl cod:ghosts yada infamous second son ile takaslamayı düşünüyorum.
  • Sadece Watch_dogs ile takaslik Wolfenstein: The New Order var elimde.

• Oyunu severek oynadım bitirdim, PSN secondary hesaptadır, İzmir deyim, önerilere açıktır, satın alcak olursanız da 45tl

PS4 İZMİR ''TAKAS'' GRUBU

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Oyunu severek oynadım bitirdim, PSN secondary hesaptadır, İzmir deyim, önerilere açıktır, satın alcak olursanız da 45tl

Alisberis yapacak arkadaslar dikkatli olsun, PSN takas konusunda aciklamasini yapamadigi dolandiricilik olaylarina adi karisti, konuda da halen kara listede. Alisveris yapmadan once birkac kez daha dusunmek lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Oyunu severek oynadım bitirdim, PSN secondary hesaptadır, İzmir deyim, önerilere açıktır, satın alcak olursanız da 45tl

Alisberis yapacak arkadaslar dikkatli olsun, PSN takas konusunda aciklamasini yapamadigi dolandiricilik olaylarina adi karisti, konuda da halen kara listede. Alisveris yapmadan once birkac kez daha dusunmek lazim.

Ana hesap sahipleri hesap şifrelerini değiştirmiş, 30-40 liralık oyun için mi dolandırıcı oluyorum? Yıllardır oyun alışverişim var bu forumda, yerim adresim, referanslarım herşeyim belli, git ps falan oyna sen, İşsiz

• quote:

quote:

quote:

Ana hesap sahipleri hesap şifrelerini değiştirmiş, 30-40 liralık oyun için mi dolandırıcı oluyorum? Yıllardır oyun alışverişim var bu forumda, yerim adresim, referanslarım herşeyim belli, git ps falan oyna sen, İşsiz

Dolandiriciligin ucu besi olmaz. Takas konusunda kim ne oldugunu biliyor. Hicbir seyin aciklamasini yapamadin, hep geveledin durdun. Izmir gurubuna dadanma bari. Arkadaslar bu zattan alisveris yaparken cok dikkatli olun. Dolandirici demek icin binlerce TL goturmeye gerek yok. Ayrica uslubuna da dikkat et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dolandiriciligin ucu besi olmaz. Takas konusunda kim ne oldugunu biliyor. Hicbir seyin aciklamasini yapamadin, hep geveledin durdun. Izmir gurubuna dadanma bari. Arkadaslar bu zattan alisveris yaparken cok dikkatli olun. Dolandirici demek icin binlerce TL goturmeye gerek yok. Ayrica uslubuna da dikkat et.

Benim satın aldığım hesapların şifresi sonradan değişti, ana hesap sahibi olmadığım için bişey yapamadım, kulaklarınızın harici heryerden dinlemiş olabilme ihtimaliniz yüksek, bu sebeple oturduğunuz yerden klavye şov ile insanlara giydirmek kolaydır, karşımda olmanı çok isterdim

• Ben arkadaslara uyarimi yaptim. Uzunca suredir takas konusunda da boyle geveliyorsun. @sonic.storm ile konusmalarinda da aynisini yaptin. Yuvarlak cumlelerle aciklama yapma cabasindasin bu sekilde olmaz bu isler. Adam akilli cikar aciklamani yaparsin. Daha kimseyi tatmin edecek aciklamani yapmadin, senin yuzunden kaybi olan "dolandirilmis" kullanicilar var. Hicbirine de yardimci olmadin. Sonra bir de bizi suclama ve uste cikma cabalari, hayat sana guzel

• Burası kutulu oyun takas grubu psn takası veya satışı grubu değil o tür satışları konusundan yapsak daha iyi olur arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Burası kutulu oyun takas grubu psn takası veya satışı grubu değil o tür satışları konusundan yapsak daha iyi olur arkadaşlar.

Adam her konuda ifşa olunca size dadandı

• Kendisi daha once dolandiricilikta adi gectigi icin artik is yapamiyor, boyle olunca bizim gruba dadanmis, ancak bilmeyen arkadaslar icin gerekli bilgilendirmeyi yaptigimi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F947AD0E

nba 2k14 85tl cod:ghosts yada infamous second son ile takaslamayı düşünüyorum.
    nba 2k14 85tl takas teklifleri için pm den yazabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3F947AD0E -- 12 Temmuz 2014; 15:05:38 >
  • Tomb Raider 85 TL
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=94552148

Takas tekliflerine açığım..
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.