Şimdi Ara

PS4 Kardeşlik konusu Hkk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4 Kardeşlik konusunun formatı konusunda bazı düşüncelerim var:

Aradığım bazı oyunlar var , bunları bulmayı bırak ilanlar arasında denk gelmek imkansız. Şu konuda her gün aynı kişilerin aynı fiyata sattığı oyunları görmekten bıkan tek ben değilimdir herhalde.

Yöneticiler bu mesajı siler mi ne yapar bilmiyorum ama bu konuda başka nereye yazabilirim bilmiyorum.

Kardeşlik konusunda herkes elindeki hesapları elden çıkarmaya çalışıyor gibi bir hava var. Şu 2017 yılında yığınla bomba oyun çıktı, Metacritic sitesinde 2017 Top PS4 Games yazın, oradaki oyunları CTRL+F yapın , 3 taneden fazla ilana denk gelmeniz zor. Neden? Her gün gördüğümüz yok on beşinci Call of Dury yok Battlefield Hardline ilanları yüzünden. Sözüm tamamen meclisten dışarı, kardeşlik ortamının devam etmesi için bu konuya bir revizyon şart bence.

Günlük ilan koyma sınırından ziyade aynı oyunu ilan olarak koyma sınırı olmalı. İkinci el forumlarında her gün aynı ilanın tekrarını görüyor muyuz? Hayır. Böylece oyunlar arasında gezmek, yeni oyunlara ulaşmak çok daha kolay olacak. Oyun satılmadıysa zaten oyununuz ha 4. sayfada olmuş, ha en başa oturmuş kimsenin suyuna dokunmaz. Konuda aktif olan herkes zaten eminim konuda dakikalarca geziyordur. Ki aktif kullanıcıların da her gün sırf yeni bir oyun görmek uğruna aynı ilanlar arasında gezmekten de memnun olduğunu sanmıyorum.

İlanlara bir sınır gelirse , her gün konuya girdiğimizde yeni oyunları kontrol edip kayda değer bir şey yoksa ne biliyim kaç yüzüncü kez gördüğümüz oyunlar arasından yeni bir ilana denk geleceğiz diye dolaşmamıza gerek de kalmaz. Katılan olur, katılmayan olur siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum.

Yönetici arkadaşlar da mesajı silmek yerine konuya kendi önerilerini sunarlarsa en azından sistem hakkında az çok bilgi sahibi olmuş olalım, burada kimseyi eleştirmeyi kimseye laf söylemeye çalışmıyorum. Sadece konu için yararlı olacağını düşündüğüm bir önerim var.

• Fikriniz bence çok mantıklı. Aslında forumun 'arama' özelliği çalışsa bu kadar dert olmayacak ama maalesef çalışmıyor. Ben de artık konuyu aradığım oyunu bulmak için değil, ilanlar arasında dikkatimi çeken birşey olur mu diye inceliyorum :)

Bu fikir şöyle bir mağduriyet yaratabilir. Misal ben Uncharted 4 ilanı verdim, 15 gün sonra da siz verdiniz. Sizin ilanınız önde olacağı için avantajınız olacak, benim ilan pasif kalacak :) Buna da bir çözüm üretilebilir tabi ki fikir alışverişi yapılarak.

Bir de işin forum yönetimi boyutunu düşünmek gerekir. Muhtemelen çok fazla mesaj atılıyor olması ticari olarak daha çok işlerine gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı ilanları görmekten kusacak durumdayım. Ya hele iki kişi var; 2 aydır aynı fiyata aynı oyunları satamadı gitti. Gerçi sanırım vatsap gruplarının çoğalması yüzünden de biraz böyle, foruma giren kişi az.

Mesela ben 1 aydır 2 tane oyun arıyorum ama bir tane satan yok. Neden? Aha da bundan. En son me zaman forumdan oyun alabildim hatırlamıyorum

• Arama kismini duzeltseler hic boyle bir sikinti cekmeyiz istesigimiz oyunu aninda buluruz aslinda

• Ben de buna yakın gör görüşü benimsiyorum
    Geçenlerde bir ilan verdim Hesabımı satmak için. Yahu İlanı veriyorum birkaç dakika sonra bir baıyorum en arka sayfalara düşmüş bile. Bir Çözüm de bulmak zor gibi duruyor...
  • Her gün aynı oyunları görmekten bende bıktım ve Facebook dan gruplara katıldım 2 grup var 30 bin ve 40 bin kişilik sanırım orada da sürekli aynı oyunlar dönüyor orada da istediğimi bulamadım bu WhatsApp grubu nedir ne değildir bilmiyor grup aktifse bizde katılabilsek keşke ... Aslında sitede bir sitem olması lazım atıyorum x oyunu kimler satıyorlar direk fiyatları ile birlikte gözükse psndeki gibi oyunun resmine tıklayarak kimler hangi fiyattan satıyor kaç adet var vs vs veya burdan bir arkadaş psn4 gibi bir güzel uygulama yapsa ilanları direk oraya koysak sanki psnden oyun alıyormuşuz gibi olsa ...

• quote:

Orijinalden alıntı: bio technolog

Her gün aynı oyunları görmekten bende bıktım ve Facebook dan gruplara katıldım 2 grup var 30 bin ve 40 bin kişilik sanırım orada da sürekli aynı oyunlar dönüyor orada da istediğimi bulamadım bu WhatsApp grubu nedir ne değildir bilmiyor grup aktifse bizde katılabilsek keşke ... Aslında sitede bir sitem olması lazım atıyorum x oyunu kimler satıyorlar direk fiyatları ile birlikte gözükse psndeki gibi oyunun resmine tıklayarak kimler hangi fiyattan satıyor kaç adet var vs vs veya burdan bir arkadaş psn4 gibi bir güzel uygulama yapsa ilanları direk oraya koysak sanki psnden oyun alıyormuşuz gibi olsa ...

Dediğiniz sistemin uygulanması çok uğraş gerektirir. Bence burda iş kardeşlik konusu için forum yönetimine düşüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.