Şimdi Ara

PS4 KUTULU OYUN ALMAK MI DİJİTAL OYUN ALMAK MI MANTIKLI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
12.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akabeyss

Yalnız sağlam hortlatılmış konu

aynen 2 sene oldu bırakalı oyun işlerini
  • Merhaba playstation a aldığım dijital oyunları indirdiğim zaman cihazım yavaşlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide arkadaşlar benim bir sorum olacak ben hep PC de oyunlarımı oynadım şimdi de playstation 4 pro almayı düşünüyorum ama kafama bir soru takıldı

şimdi ben alacağım ps4 te x y z diye 3 tane hesap açsam bu 3 hesaptan x hesabını ana (giriş) hesabı yapsam bu hesaba aldığım plus üyelikler ile oyun tema uygulama vs..

hepsini hiç bir kısıtlama eksiklik olmadan ps 4'e sonradan açtığım yan hesaplarda yani y ve z yan hesapların da da kullanıp oynayabilir miyim

Not: Açtığım X (ana hesap) y (yan hesap) z (yan hesap)

hesaplarını aynı ps4 te açıyorum başka bir ps4 te açık değil

Bu arada bide ps4 e açtığım x (ana hesap) hesabına aldığım oyunları sonradan aynı ps4 e açtığım y ve z (yan hesap) hesapların da da oynu oynayıp ilerlemeler elde edip xp ler , oyun parası kazanabilirmiyim yani x (ana hesap) hesabında aldığım dijital oyunu x (ana hesap) hesabında oynayıp xp puanı topladığım gibi y ve z (yan hesap) hesapların da da yapabilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Erşad_Demir

Bide arkadaşlar benim bir sorum olacak ben hep PC de oyunlarımı oynadım şimdi de playstation 4 pro almayı düşünüyorum ama kafama bir soru takıldı

şimdi ben alacağım ps4 te x y z diye 3 tane hesap açsam bu 3 hesaptan x hesabını ana (giriş) hesabı yapsam bu hesaba aldığım plus üyelikler ile oyun tema uygulama vs..

hepsini hiç bir kısıtlama eksiklik olmadan ps 4'e sonradan açtığım yan hesaplarda yani y ve z yan hesapların da da kullanıp oynayabilir miyim

Not: Açtığım X (ana hesap) y (yan hesap) z (yan hesap)

hesaplarını aynı ps4 te açıyorum başka bir ps4 te açık değil

Bu arada bide ps4 e açtığım x (ana hesap) hesabına aldığım oyunları sonradan aynı ps4 e açtığım y ve z (yan hesap) hesapların da da oynu oynayıp ilerlemeler elde edip xp ler , oyun parası kazanabilirmiyim yani x (ana hesap) hesabında aldığım dijital oyunu x (ana hesap) hesabında oynayıp xp puanı topladığım gibi y ve z (yan hesap) hesapların da da yapabilir miyim

Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kutulu alın derim dijital alacaksanız ise kardeşlik adı altında yapılan dolandırıcılığa da bulaşmayın derim.
  • ps3 de sadece kutulu alan bi oyuncu olarak kesinlikle digital diyorum usta kutulu oyunun fiyati 7-120 oluyor digitalde yeni cikan 210 kardeslikle aliyosun yari fiyati hadi bunu gectim en onemlisi her ay indirim geliyor eski oyunlar 30a 50ye dusuyor ornegin sleeping dogs;bf4 15lere kadar dustu

• Eskiden kutulu alan birisiydim hatta tüm exclusive oyunları arşivlemişimdir fakat kutulu fiyatlar ve doların artması ile itibaren artık kutuluyu tercih etmiyorum onun yerine arkadaşla yarı yarıya kardeşlik yapıp dijitale yöneldik hem daha ekonomik, hem daha çok oyun oynuyoruz. 1 oyun yerine 3 oyun oynuyoruz böyle hesaplı dijital
  • Multiplayer digital
    Single kutulu
  • Dijatal bu saatten sonra tercihimdir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.