Şimdi Ara

PS4 LİSANS DOĞRULANAMADI HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi hesabımdan aldığım oyuna giriyorum dünden beri lisans doğrulanamadı hatası veriyor ve oyundan atıyor belli bir süre sonra .. lisansları geri yüklüyorum ama sorun hala devam ediyor.. psn demi sorun var acaba yoksa benim hesaptamı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS4 "Lisans Doğrulanamadı" Hatası

PS4 konsolunda oyun oynarken "İçerik kullanılamıyor lisansınız doğrulanamıyor" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, oyun lisansının doğrulanamaması nedeniyle oluşur.

Hata Nedenleri

• Bozuk Lisans Verileri: Konsolun sabit sürücüsündeki lisans verilerinin bozulması hataya neden olabilir.
    • Yanlış Hesap: Oyunu satın aldığın PlayStation Hesabı'nda oturum açmadıysan lisans doğrulaması başarısız olabilir.
    • Zayıf İnternet Bağlantısı: İnternet bağlantın zayıfsa veya sürekli kesintiye uğruyorsa lisans doğrulama işlemi yapılamaya bilir.
    • Konsol Güncel Değilse: Konsolunuzun yazılımı güncel değilse lisans sorunu yaşayabilirsin.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Konsolu Yeniden Başlat: Konsolunu kapatıp tekrar açmak sorunu çözebilir.
    • Hesabından Çıkış Yap ve Tekrar Giriş Yap: PlayStation Hesabı'ndan çıkış yap ve tekrar giriş yap.
    • İnternet Bağlantısını Kontrol Et: İnternet bağlantınının sağlam ve kararlı olduğundan emin ol.
    • Konsol Yazılımını Güncelle: Konsolunun en son yazılım sürümüne güncelle.
    • Lisansları Geri Yükle: Ayarlar > Hesap Yönetimi > Lisansları Geri Yükle adımlarını takip ederek lisanslarını geri yükleyebilirsin.

Fifa 23 Lisans Doğrulama Hatası

"Fifa 23 Lisans Doğrulanamadı" hatası, özellikle Fifa 23 oyununda yaygındır. Bu hatayı çözmek için yukarıdaki genel çözümlerin yanı sıra şu adımları da izleyebilirsin:

• Oyunu Kaldır ve Tekrar Yükle: Oyunu konsoldan kaldır ve tekrar yükle.
    • PS5 Lisans Sorunu: PS5 konsolunda bu hatayla karşılaşıyorsan, lisansların PS4 konsoluna aktarılmış olabilir. PS4 konsolunda lisanslarını geri yüklemeyi dene.

Hala sorun yaşıyorsan, PlayStation Destek ile iletişime geçmende fayda var.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • P.T.'yi indirmiş miydiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

P.T.'yi indirmiş miydiniz?
    1-2 gündür psn'de sorun var. Aynı sorun bendede oluyor. Hatta forumdan başka arkadaşlarda mesaj attı bu konu üzerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2576

1-2 gündür psn'de sorun var. Aynı sorun bendede oluyor. Hatta forumdan başka arkadaşlarda mesaj attı bu konu üzerine.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir söylenti ortalarda dolaşıyordu:

http://www.gameranx.com/updates/id/28082/article/psa-pt-demo-may-restrict-your-access-from-psn-library/

Konami'nin insanlari PT demosunu sildirmeye zorladigi ile ilgili. Oyunu daha once indirmisseniz P.T. lisansini sildikleri icin (konami) cihaz lisans dogrulamasi yapamiyor. PS4'de eger bir oyun icin bile bu sorun meydana gelirse tum dijital oyunlar da kilitleniyormus. Bundan yakinan birileri vardi haberde gormustum belki onunla alakalidir diye dusundum.

Bende PT kurulu olmasina ragmen boyle bir sorun yasamiyorum ancak belki bununla bir ilgisi vardir

• quote:

http://www.gameranx.com/updates/id/28082/article/psa-pt-demo-may-restrict-your-access-from-psn-library/

Konami'nin insanlari PT demosunu sildirmeye zorladigi ile ilgili. Oyunu daha once indirmisseniz P.T. lisansini sildikleri icin (konami) cihaz lisans dogrulamasi yapamiyor. PS4'de eger bir oyun icin bile bu sorun meydana gelirse tum dijital oyunlar da kilitleniyormus. Bundan yakinan birileri vardi haberde gormustum belki onunla alakalidir diye dusundum.

Bende PT kurulu olmasina ragmen boyle bir sorun yasamiyorum ancak belki bununla bir ilgisi vardir

p.t yi eski hesabımda indirmiştim ama yeni hesap açtım ve o eski hesabımı sattım.. şuanda p.t yok kütüphanemde..onunla ilgili değil bence

• mehmet2576 kullanıcısına yanıt
    umarım psn ile alakalı geçici bir sorundur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

umarım psn ile alakalı geçici bir sorundur
    Dün fifa oynarken benimde başıma geldi. 15 dakika içinde oturum sona erecek dedi ama hiç bir halt olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTAV OTURUM HATASI
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimki maçtayken kapandı 2-1 öndeydim dk 80 de
  • Psn deki sorunla ilgili 2 gündür devam ediyor ama şuan çözüldü gibi,bizide destiny nightfall ın ortasında attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben P.T. indirmedim yinede 2 gündür lisans hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardakalan16

ben P.T. indirmedim yinede 2 gündür lisans hatası alıyorum
    pt bende var, sorun yaşamadım son haftalarda. ne pt'ymiş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

pt bende var, sorun yaşamadım son haftalarda. ne pt'ymiş arkadaş.

Alıntıları Göster
    Sony nin şuan öyle bir sıkıntısı var. 15 dk içinde kapanacak dediği zaman ağ bağlantılarına girip ağ bağlantısını test et deyin. Bir süreliğine düzeliyor.
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    psn kendi sorunluymuş 2-3 gündür.. dün gündüz bu sorunu yaşadım akşam sıkıntısız oynadım oyunları
  • Ara sıra bana da oluyor açıp kapıuorum makinayı d0zeliyor.

• quote:

Konami iticilikte Ubisoft'u bile geçti. P.T. kadar taş düşsün başlarına

• durup dururken bu sorun olmaya başladı

zırt pırt lisans doğrulanamadı uyarısı çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende var. arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. lisansları sürekli geri yüklememe rağmen durup durup lisans doğrulanamadı hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 23 Eylül 2018; 12:7:29 >
  • sec hakkı yakın zamanlarda birden çok kişi kullanınca oluyor galiba bu hata. en azından bende böyle, birkaç saate düzeliyor
  • Ben 8-10 gündür bu sorunu yaşıyorum. Çözmenin bi yolu yok mu acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varjot

Ben 8-10 gündür bu sorunu yaşıyorum. Çözmenin bi yolu yok mu acaba.
    Lisansları geri yükleyiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.