Şimdi Ara

PS4 MONİTÖRDEN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan aldım Vatan Computer'den her baglantıyı dogru yaptım Hdmı ' yı ps4 e takınca goruntu alamıyorum monıtorden

Ama Kasaya taktıgım zaman Hdmı yerine goruntu alabılıyorum

Acıklıcak olan var mı ?
     PS4 MONİTÖRDEN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

• VGA ile HDMI çok zor dönüşür çünkü ikisi birbirinden çok farklı. DVI - HDMI sorunsuz dönüşür ama bu çok zor. He dönüştüren aletler var ama 20-30 liralık olanlar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

VGA ile HDMI çok zor dönüşür çünkü ikisi birbirinden çok farklı. DVI - HDMI sorunsuz dönüşür ama bu çok zor. He dönüştüren aletler var ama 20-30 liralık olanlar değil.

54 lıra verdım :D adam dönüstürür dedı bır kac kısıde tavsıye ettı ondan aldım pc de goruntu alıyorum ps4 de alamıyorum napmam gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: uur8932

quote:

VGA ile HDMI çok zor dönüşür çünkü ikisi birbirinden çok farklı. DVI - HDMI sorunsuz dönüşür ama bu çok zor. He dönüştüren aletler var ama 20-30 liralık olanlar değil.

54 lıra verdım :D adam dönüstürür dedı bır kac kısıde tavsıye ettı ondan aldım pc de goruntu alıyorum ps4 de alamıyorum napmam gerek

Geri almazlar büyük ihtimal ama bi deneyip geri aldırabilirseniz biraz daha para verip daha iyisini alın derim ama o bile riskli yine görüntü gelmeyebilir. En iyisi monitör almak

• quote:

quote:

quote:

Geri almazlar büyük ihtimal ama bi deneyip geri aldırabilirseniz biraz daha para verip daha iyisini alın derim ama o bile riskli yine görüntü gelmeyebilir. En iyisi monitör almak

Adam bana goruntu alırsın dedı kesın dedı alamadık gerı almazsa olay cıkarsam suclu olurum bırde :D

• Paketini parçalamadıysanız eğer iade konusunda hala bir şansınız var.
  • quote:

Paketini parçalamadıysanız eğer iade konusunda hala bir şansınız var.

Nazik actım paramı gerı versınler yeter degısım ıstemem ınsallah olr :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Paketini parçalamadıysanız eğer iade konusunda hala bir şansınız var.

Nazik actım paramı gerı versınler yeter degısım ıstemem ınsallah olr :D

Gazanız mübarek olsun
  • Görüntü alsan da bişe değişmeyecek. Ben samsung 2232bw mönitörümde denedim. Sonra böle bi ışık bana gel gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4de ceviriciler calismiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uur8932 U kullanıcısına yanıt
    Çeviricinde hiçbir sorun yok , tek sorun HD görütüden SD ye geçememesi bunun için ps4'ün konsolün üzerinden görüntü ayarlayını sıfırlaman lazım sorun anında çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.