Şimdi Ara

Ps4 oyun hakkında bilgi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    dostum oyunu sıfır diye ikinci el vermişler. muhtemelen ya promo disctir yada kutusu kırık bir oyundur onuda bluray kutusuna koyup, resmini de printerdan alıp kutuya koymuşlardır oda kutu resim kısmına büyük gelmiştir. Lisans dediğinde fifa etiketi heralde kutu ve resim sonradan ayarlama olduğundan etiketi yoktur. Ama fifa lisansı olmayan bir fifa oyunu olamaz. senin cd gerçek ama kutu çakma. orjinal sıfır jelatinli oyunda kutu-resim uyumsuzluğu olmaz. resim atarsan daha net konuşabiliriz sanırım. Ama sıkıntı yok oyun çalışıyorsa mesele değil. Psni takip edin başınız ağrımaz, bu tarz iş yapanlarda insanları kandırarak para kazanma şansı bulamamış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gepe

dostum oyunu sıfır diye ikinci el vermişler. muhtemelen ya promo disctir yada kutusu kırık bir oyundur onuda bluray kutusuna koyup, resmini de printerdan alıp kutuya koymuşlardır oda kutu resim kısmına büyük gelmiştir. Lisans dediğinde fifa etiketi heralde kutu ve resim sonradan ayarlama olduğundan etiketi yoktur. Ama fifa lisansı olmayan bir fifa oyunu olamaz. senin cd gerçek ama kutu çakma. orjinal sıfır jelatinli oyunda kutu-resim uyumsuzluğu olmaz. resim atarsan daha net konuşabiliriz sanırım. Ama sıkıntı yok oyun çalışıyorsa mesele değil. Psni takip edin başınız ağrımaz, bu tarz iş yapanlarda insanları kandırarak para kazanma şansı bulamamış olur.

Aynen lisans derken fifa etiketini kasdediyorum yanlış kullanmışım. Sanırım sizin dediğiniz gibi oyunda bir sıkıntı yok oyun çalışıyor. Spotçuların hepsimi böyledir?
    Aslında internette Kahraman Konsolun yorumları baya iyi ama. Sağlık olsun ya. Bu da bana ders oldu.

• Dr.M. D kullanıcısına yanıt
    SYD iyi gibi görünüyor ama öyle sağlam dürüst spotçu da kalmadı artık hocam, hepsi fırsatçı/üçkağıtçı bir konumda benim gözümde. En iyisinin köküne kibrit suyu derler ya o hesap maalesef. Sıfır olmayanı sıfır deyip satmak üçkağıtçılıktan başka birşey değil zira.

Edit: O nedenle mümkün mertebe ben hiç bulaşmamaya çalışıyorum spotçulara, psn indirimlerle çok iyi oluyor siz de takip edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gepe -- 22 Ocak 2016; 14:57:25 >
  • Oyun ilk çıktığında alırsan spotçu da sıfır satıyor. Sonra 2. El piyasaya düşünce bu sefer jelatinleyip sıfır diye satıyor. En başta bu oyun 2. El diye satsa problem yok. Fiyatını beğenmezsen almazsın. Ama sıfır diye satınca bu etik olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Oyun ilk çıktığında alırsan spotçu da sıfır satıyor. Sonra 2. El piyasaya düşünce bu sefer jelatinleyip sıfır diye satıyor. En başta bu oyun 2. El diye satsa problem yok. Fiyatını beğenmezsen almazsın. Ama sıfır diye satınca bu etik olmuyor

Hocam etik olup olmamasını bırakıp kazandığı paranın helal olup olmadığına bakmak lazım. Ya bu hırsızlık değilde nedir? 0 deyip 2. el yollamak...
    Hocam peki siz oyunları nereden alıyorsunuz? Bu WorldBazaar diye bir yer var GTA V 160 tl diğer mağazalara göre gayet uygun. Burada var mıdır bu kandırma olayı?
    Beğendiğim oyunları ilk çıktığı zaman aldığım için sıfır jelatinli geliyor. N11 de kupon vs denk gelirse alıyorum. Bazen de büyük firmalar indirim yapıyorlar ona denk getiriyorum. O firma da spotcu almadan önce bir görüş nette telefonları vardır. Ona göre alırsın.

• Geri yollasaydınız ürünü böyle böyle yazardınız. Daha önce okudum aynı olay olmuş kahraman konsol ile sıfırını yollamışlar. Bence bir arayıp görüşün.

hocam tüm spotcularda bu başınıza gelebilir. ilk başlarda ben de takılıyordum bu konuya fakat önemsiz olduğunu anladım. 2.el takasta ben başka bir arkadaşa normal kutulu verip blu ray kutulu oyun alıyorum, ben blu ray kutulu verip normal kutulu alıyorum. artık takılmıyorum buna fakat siz rahatsız olabilirsiniz tabii. en iyisi alırken dikkat etmeniz ve değiştirmelerini söyleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Geri yollasaydınız ürünü böyle böyle yazardınız. Daha önce okudum aynı olay olmuş kahraman konsol ile sıfırını yollamışlar. Bence bir arayıp görüşün.

Ya oyunu yaklaşık 3 saat oynadim. Değiştirme şansı var mı?

Dediğim gibi arayın konuşun zaten 2.el oyun yolladılarsa 3 saat oynamak birşey değiştirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Z3R0] -- 22 Ocak 2016; 17:13:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

Dediğim gibi arayın konuşun zaten 2.el oyun yolladılarsa 3 saat oynamak birşey değiştirmez.

Hocam internet sitelerinden iade bölümüne baktım teslimat tarihinden itibaren 7 gün hakkı varmış. Bakalım iade edebilecek miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.