Şimdi Ara

PS4 oyunları satmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uncharted Koleksiyon çıktığında PS4 almayı düşünüyorum Last of Us gibi özel oyunları kutulu alacağım da merak ettiğim bir şey var bu oyunları kutulu alınca içinde key falan çıkıyor mu yani satarken sorun çıkar mı? Sattığım kişi hesabına ekleyememe gibi sorunla karşılaşır mı? Yoksa kutulu oyunu PSN hesabına eklemiyor muyuz?

Ayrıca kutulu değil de dijital alırsam hesabımdaki herhangi bir oyunu başkasına gönderebilir miyim bu şekilde satış yapılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 18 Haziran 2015; 19:32:04 >

• Kutuluda herhangi bir key falan cikmiyor rahatca ikinci el satip alabilirsiniz, dijital kisimda da bir hesabi iki kisi kardeslik adi altinda kullanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloo. -- 18 Haziran 2015; 22:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

Kutuluda her hangibir key falan cikmiyor rahatca ikinci el satip alabilirsiniz, dijital kisimda da bir hesabi iki kisi kardeslik adi altinda kullanabilir

Online oyunlarda da dediğiniz geçerli mi? Mesela Online'ı olan bir oyunu aldım PS'de oynadım online'a da girdim sonra sattığım kişi aynı şekilde online'ı da sorunsuz oynar mı yani?
  • evet oynayabilir. ps3'deki online pass muhabbeti kalkti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

evet oynayabilir. ps3'deki online pass muhabbeti kalkti

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.