Şimdi Ara

Ps4 oyunlarım kilitlendı ????yardım lutfen beyler acil !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı sitelerden hesap alırsan hep böyle durumlarla karşılaşırsın.

Yapabileceğin tek şey:
     Ps4 oyunlarım kilitlendı ????yardım lutfen beyler acil !!!
  • Ebay den alinma ise malesef unut o oyunlari birde sen bu adamlara pozitif feedback verdinmi guvenilir satici diye verdiysen ebay bisi yapmaz simdi guvenilir diyorsunya bu sorun aylar sonra geliyor o yuzden millet hesabi aliyor sorunsuz oynuyorlar bi sure sonra adama pozitif feedback veriyorlar sonra oyunlar kitlenince bisi yapamiyorlar ortada kaliyorsun sakin bi daha alma valla bende alcaktim bi ara sakincali dediler vaz gectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

hocam anladığım kadarıyla mp tarzı değilde hikaye modu seviyorsunuz size önerim 200 tl gibi bir meblağ ile başlıyarak 2 oyun alın onları bitirdikten sonra üzerine 30 tl ( kargo + nakit için) koyup 2 yeni oyun daha alın onlarıda bitirin tekrar tekrar bu işleri yapın pri sec bu tür işlerle uğraşılmasını pek tavsiye etmem.

Bos bos konusma kardesim. Benim 1 sene oldu nerden baksan, yuzlerce alisverisim olmustur. Neredeyse hic sorunla karsilasmadim. Isin guzel tarafi yemisim oyununu, cok guzel insanlar tanidim o konuda. Ortam 3-5 sorunlu eleman disinda cidden cok guzel. Insanlari yanlis yonlendirmenin bi anlami yok. Bloody hocam gonul rahatligiyla kardeslik konumuzdan alisveris yapabilirsiniz.

• Aynı sorun benim de başıma geldi gitti gidiyordan bhc store isimli satıcıdan Fifa 15 almıştım hesap şu an kilitli.Satıcıyla konustum sorunun sony den oldugunu ve halletmeye calıştıklarını soylediler ama benim umudum yok sanırım bende su içicem :) Bu arada BHC Store gitti gidiyor ve facebook sayfaları kapatılmış.
  • Ebay veya GG'den bu tarz alışverişler yaparken satıcılar not düşüyor "Oyunu indirmeye başladıktan sonra bir daha hesaba giremezsiniz" diye. Yani "ghost" olarak tabir edilen hesaplar oluyor bunlar. Bu tarz hesaplardan uzak durmalısınız.

Playstation bölümündeki kardeşlik konusunda, üyeler çok titiz ve dikkatli. Buradan alışveriş yapmayı düşünürseniz, ilk mesajı okumayı sakın unutmayın. Orada dikkat etmeniz gereken tüm detaylar bulunuyor.

Ayrıca "ghost" hesabı bilen arkadaşlar, forumda bu olayı açık açık paylaşmazsa çok iyi olur. Zira, biri bu olaya el atarsa başımıza neler geleceğini tahmin edersiniz. Geçmiş olsun.
  • Gittigidiyorda primary hesap satan saticilarin oyun açıklamasına baktığınızda "Oyun yalnızca bir makinaya yalnızca bir kez kurulabilir. Silinip tekrar yüklenemez" yazar.

Yani bu Türkceye;

"Hacı ben sana oyunu satıyorum sen kur ana hesap olarak tanımla. Sonra ben bu hesabın bilgilerini değiştirip başka bir vatandaşa daha sec olarak hatta belki yerse cift hak diye kitlicem. Ama sakin silme ha. Sende ana hesap olarak tanımli olduğu icin senin mail bilgileriyle zaten isin yok. Sen güzelce oyna oyununu. Update falan gelirse iste sonynin saçmalıkları bunlar. Ah benim kac oyunum gitti boyle!!!" seklinde tercume edilebilir.

Sisteminizde tanımladığınız bu hesapların calinti olma ve cihazınızın ban yeme riski de cabası. Çok ufak bir ihtimal olsa dahi var. Ben de ilk baslarda cazip gelen bu satışın mantığını çözmeye çalıştığımda anlam verememiştim. Ama gayet sahtekarlık ve yamyamlik uzerine kurulu bir sistem ve bu satış yapanlardan bi o kadar da memnun olan var. Daha sonra basına gelecekleri bilmeyerek satıcıya 'mükemmel, 10 numara satıcı' seklinde yorumlar yazılıyor ve arkadaslar kanıyor.

Kısaca bi satıcıları görünce yol değiştirin. Ya da geçerken omuz atın daha mantıklı

• İnternet sitesinden deactive edildikten sonra başka 2 cihazda daha aktif edilmiş, ban yemiş, çalıntı veya çalıntı kredi kartıyla işlem yapılmış hesaplardaki oyun lisansları 2.50 FW güncellemesiyle iptal edildi. Cihazı internete bağlandığında lisans sunucusuna bağlanıp kontrol ediyor, boştaysa oyun kilitleniyor. Steam'deki cd-key sisteminin aynısı. Zamanında Sony oyun paylaşımı yapanları göremez diyorlardı, demek ki görüyormuş. ebay, gittigidiyor vs. gibi sitelerden hesap almayın.
  • Hepinize teşekkürler. Burda bana yardımcı oldunuz ben yandım barı diğer arkadaşlar yanmasın artık bende burdan alıcam.2010 dan berı forumda dolasırım ama hıc hesap açmamıştım keske bu aileye daha önceden katılsaymışım.Hepinize eyvallah
  • Son sorum forumda oyun takas ve kardeşlik yerını ps4 te ps3 konusundan mı yapıyoruz yoksa ekstradan bır konu varmı bulamadım da ?
  • yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    Eğer arkadaş herhangi bir sorunla karşılaşınca zararını sen karşılayacaksan tamam ama eğer böyle bir sorunda ortalıktan kaybolucaksan asıl sen boş boş konuşma azmı gördük burada konu açanları.
  • quote:

Eğer arkadaş herhangi bir sorunla karşılaşınca zararını sen karşılayacaksan tamam ama eğer böyle bir sorunda ortalıktan kaybolucaksan asıl sen boş boş konuşma azmı gördük burada konu açanları.

Her onune gelenle alisveris yapilirsa olacagi budur. Kardeslik konusunda onlar guvenilir adam sayabilirim. Gelsin onlardan alisveris yapsin, ben karsilayacagim oyunun parasini

• yusufgulcemal kullanıcısına yanıt
    Konu Takibe Alındı.
  • quote:

Konu Takibe Alındı.

Sevindim :)

• Mustafa kullanıcısına yanıt
    Kendi sözümü çiğnemiş gibi oldum aslında. Burada da açıklığa kavuşturayım, "ghost" olayını denemek için bile yapan arkadaşlar, diğer üyeleri zor duruma sokabilir.

Benim yeni konu açmamda ki sebep ise @Dante arkadaşımızın kardeşlik konusunda bu olayı paylaşmasıydı. Yeni konu açmak daha yararlı olacak, fakat umarım bu durum kötüye kullanılmaz ve üyelerimiz mağdur olmaz. Çünkü bu durum yasal bir durum değildir.

• quote:

hocam anladığım kadarıyla mp tarzı değilde hikaye modu seviyorsunuz size önerim 200 tl gibi bir meblağ ile başlıyarak 2 oyun alın onları bitirdikten sonra üzerine 30 tl ( kargo + nakit için) koyup 2 yeni oyun daha alın onlarıda bitirin tekrar tekrar bu işleri yapın pri sec bu tür işlerle uğraşılmasını pek tavsiye etmem.

hocam ben de size katılıyorum. fifa ve bf oyunlarını tutuyorum. sonra 1 veya 2 oyun üzerinden takasla oyunlarımı yeniliyorum. indirme ile uğraşmıyorum. kutulu oyunda risk yok. buradaki kardeşlik konusunu takip ediyordum bir ara orada real madrid diye bir kullanıcı 5-6 kişiyi birbirine düşürmüştü . listede 10 tane belki daha fazla sorunlu kullanıcı vardı. kutulu oyun rahatlıktır.

• Bende arkadaş gibi 6 tane oyun almıştım, satıcılarının hepsi çok iyi davranıyor hatta whatsapp dan bile direk sizle iletişime geçiyorlar bende bunları görerek 'aa ne güzel ucuz oyun' diyerek satın aldım ve hiç bir sorun yoktu. Oyunları aylarca hesabımda silmeden tuttum ve sorunsuz oynuyordum ama update gelince oyunların hepsi aynı şekilde kitlendi. Bazı arkadaşlar diyebilir ki yine aylarca durmuş hesabında güzel diye ve aslında eğer aldığınız oyunları lak diye bitiren biriyseniz yani boş vaktiniz çoksa iyi bir yöntem olabilir örneğin ben Dying Light almıştım gayet vakit ayırıp %100 yapılabilirdi ama ben boş vaktim olmadığı için aylarca bitiremedim ve update ile kitlendi, oyunun sonlarına kadar gelmiştim ama şimdi zaten para verdiğim bir oyuna bir kez daha para verip sırf sonunu görmek için para veresim gelmiyor oyun zevkimi de mahvetti ki kaldı ki DriveClub gibi hiç bitmeyecek oyunlar var kısacası bende almanızı tavsiye etmiyorum hadi bazı oyunlar için yine senaryo oynar kapatarım diyebilirsiniz ama şimdi konsolumda 6 tane primary hesap var bilgileri değiştiği için silemiyorum da aldığım oyunları da baya bir oynadığım için tekrar almak istemiyorum, oyun zevkimin içine etti kısacası aç gözlülük yapmayın kutulu ya da mağazadan dijital olarak alın kafanız rahat etsin.

• Hocam başı acı hissettiğini bilirim cidden o kilitleri görünce içim yanmıştı birde forumdan denicez bakalım kutulu oyun kullanıyorum iyi güzelde 1 oyun parasına 2 oyun almak da güzel iş şimdi yani

• Lütfen yardım PSN Store'dan aldığım dijital oyunlar güncelleme sonrası kitlendi, oynayamıyorum sinirim bozuldu illegal birşey yapmadım. Lisanları yükle diyorum değişen birşey olmuyor.

• pazarçarı kullanıcısına yanıt
    PS4'ü sıfırla. Oyunları kendin TR PSN'den mi aldın? Başka hesap kullandın mı?
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam tr psnden aldım başka bir hesabım yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.