Şimdi Ara

PS4 PES 2015 ONLİNE BAĞLANMA SORUNU VE MYCLUB DOSTLUK LOBİSİ ONLİNE PROBLEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
12.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar size yazdım server merver hikaye dediğimi yapın hallolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size yazdım arkadaşlar çözümü

• Israrla söylüyorum arkadaşıma bende bu sorunu boyle çözdüm anlatım dilimizi ispanyolca yapın kesinlikle rakip bulacaktır

• Biz bu paraları bunlarla uğraşmak için mi veriyoruz yok port yok şu bu oyun oynanmıyor ya şaka gibi allah belalarını versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahluk85

Israrla söylüyorum arkadaşıma bende bu sorunu boyle çözdüm anlatım dilimizi ispanyolca yapın kesinlikle rakip bulacaktır

Kardeşim çok teşekkür ederim. Son birkaç gündür online maç yapamıyordum spikeri ispanyolca yaptım sorun düzeldi..

Bundan önce rakip bulmama sorunum yoktu. Bu sorunun bu şekilde çözülmesi kadar saçma bişeyi ben hayatımda görmdim. Bu konami harbiden özürlü bir firma..

• Dikkatli oku oyle cvapver Ps3 pes 2015 arkadaş lar bu sorunu bende yaşıyorum yurt dışındaki bi insanla maç yapa biliyorum ama 1 km deki arkadaşım la maç yapamiyorum. Baglanmaya çalıştığım zaman oturuma katilamadiniz diyo enteresan olan ise
    Yeni aldığım tp ling 8961 modem ile kablolu baglandigomda bağlantı kuramiyorum ama siradanbi TTNET modem taktigimzaman baglana biliyoruz sorun n olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.