< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS4 PRIMARY-SECONDARY HAKKINDA BASİT ANLATIM (KARDEŞLİK MEVZUSU) (6. sayfa)
-
-
Herhangi bir sınırı yok. Yeni bir hesap açıp aynı PS4 üzerinden deneme plus alabilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: rfncskn
teşekkür ederim hocam. eskiden plus denemesi cepten tarayıcıdan alinabiliyordu şu an sadece cihaz ps4 uzerinden alinabiliyor. cihaz başına bir deneme gibi bir sinirlama mevcutmu sizce. daha once deneme almadım oyun plus'a 100tl lik bir indirim veriyor diye psn plus denemesi kullanıp alacağım. ileriki zamanda bu şekilde bir fırsat dek gelirse başka bir hesapla yine deneme kullanabiliyormuyuz. -
teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim iki sorum olacak;
1)geçenlerde buradan bir oyun pri hak bir oyun satın aldım. arkadaş psn bilgilerini verdi. hesabı açtım ve oyunu indirmeye başladım ancak hesabı ana hesap olarak aktif etmeden yaptım bunu. tekrar indirmem gerekir mi? bir sorun yaşar mıyım?
2)bir arkadaşımın kendi hesabını başka bir arkadaşıyla paylaşmış durumda. şimdi ise benimle paylaşmak istiyor. ikimizde plus olan ana hesabını birbirimizle paylaşıp farklı oyunları online şekilde birlikte oynayabilmek istiyoruz. bu mümkün müdür?
Biraz karışık oldu sanıyorum ama anlatamadığım bir şey varsa uyarın beni. -
Bir şey sormak istiyorum.
Benim kendime ait ana hesabım plus ve oyunlarım var.
Bir oyunu pri hesap olarak aldım ve ekledim.
Bu hesaba girince benim ana hesaptaki oyunları görüyorum.
Bu hesabı sec olarak kullanan benim ana hesaptaki plus ve oyunlardan faydalanabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 5 Nisan 2020; 20:1:1 >
Benim de bir sorum olacak;
Bu primary secondary olayı EA Access için nasıl işliyor?
10 Saatlik denemeyi hangi hesaptan aldıysak onda mı kullanabiliyoruz yoksa primary hesap mı olması gerekiyor? -
peki ben oyunu birincil hesap olarak aldıktan sonra kendi hesabıma geçiş yapıp oynayıp bitirsem kupaları açsam sonrasında bu oyunu tekrar birincil hesap olarak satabilir miyim? yoksa kendi hesabımda oynayınca birincil hak bitiyor mu ? -
Bitmez satabilirsinizquote:
Orijinalden alıntı: speederly
peki ben oyunu birincil hesap olarak aldıktan sonra kendi hesabıma geçiş yapıp oynayıp bitirsem kupaları açsam sonrasında bu oyunu tekrar birincil hesap olarak satabilir miyim? yoksa kendi hesabımda oynayınca birincil hak bitiyor mu ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam o zaman dijital oyun sonsuz kere satılabiliyor ? birde satabiliyorsak eğer ben hesabı sattıktan sonra oyun hala benim konsolumda yüklü kalıyor. o zaman ne oluyor ? hesabı başkasına sattım diyelim ki şifreyi de değiştirmedi oyunu ben kendi hesabımdan da silmedim ?quote:
Orijinalden alıntı: The Mühendis
Bitmez satabilirsiniz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speederly -- 24 Ağustos 2020; 19:29:42 > -
Evet sonsuz kere satılabiliyor o yüzden bu konuyu açtım. Kutuludan daha uyguna geliyor oyunlar.quote:
hocam o zaman dijital oyun sonsuz kere satılabiliyor ? birde satabiliyorsak eğer ben hesabı sattıktan sonra oyun hala benim konsolumda yüklü kalıyor. o zaman ne oluyor ? hesabı başkasına sattım diyelim ki şifreyi de değiştirmedi oyunu ben kendi hesabımdan da silmedim ?
Alıntıları Göster
İlk mesajda yazıyor hocam. Oyun sadece 1 konsolda ana hesap yapılabilir. Siz sattıktan sonra başkası ana hesap yapacağı için sizde ana hesap deaktif olur. Sizde kilitli olur o yüzden oyun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
anladım sağolun cevap verdiğiniz için ama güvenmediğiniz birisiyle yapmak büyük risk çünkü ikincil hesap sahibi de bilgileri değiştirebiliyor. ikincil hesap sahibi mail şifresini bilmese bile psn sisteminden girip maili pat diye değiştirebiliyor böylece eski mail bomboş bir mail oluyor ve buna bir güvenlik önlemi getirilmemiş benim bildiğim kadarıyla doğrumudur? varmı bir bilginiz bu konuda ?quote:
Orijinalden alıntı: The Mühendis
Evet sonsuz kere satılabiliyor o yüzden bu konuyu açtım. Kutuludan daha uyguna geliyor oyunlar.
İlk mesajda yazıyor hocam. Oyun sadece 1 konsolda ana hesap yapılabilir. Siz sattıktan sonra başkası ana hesap yapacağı için sizde ana hesap deaktif olur. Sizde kilitli olur o yüzden oyun
Alıntıları Göster
-
2li doğrulama getirebilirsiniz hesaba pri kullanacaksanız. Telefonunuzua kod gelir o zaman. Ama öyle bile giriş yaptıktan sonra değiştirebiliyor sanırım. Ama ben sıkıntı yaşamadım hiç. Mesajı ve referansı çok olan kişilerle alışveriş yaparsanız sıkıntı olmaz yüksek ihtimalquote:
anladım sağolun cevap verdiğiniz için ama güvenmediğiniz birisiyle yapmak büyük risk çünkü ikincil hesap sahibi de bilgileri değiştirebiliyor. ikincil hesap sahibi mail şifresini bilmese bile psn sisteminden girip maili pat diye değiştirebiliyor böylece eski mail bomboş bir mail oluyor ve buna bir güvenlik önlemi getirilmemiş benim bildiğim kadarıyla doğrumudur? varmı bir bilginiz bu konuda ?
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar. Ben bir PS4 satın aldım. İki tane arkadaşım var, ikisi birbirinden bağımsız. Ben ikisiyle de kardeşlik yapabilir miyim? Mesela birinin hesabını kendi cihazıma girip, diğer arkadaşında hesabını kendi cihazıma girip o iki hesabı da ana hesap yapsam her iki hesabında oyunlarını oynayabilir miyim?
-
Evet oynayabilirsiniz. Ana hesap olarak kaydettiğinizde, kendi aletinizdeki her hesaptan oyunları oynamak mümkün.
Peki bir hesabı birden fazla cihazda ana hesap yapabiliyor muyuz? Sonuçta ben diğer arkadaş PSN hesabımı vereceğim o benim hesabı ana hesap yapacak. Sonra da başka diğer arkadaşa vereceğim, o da benim hesabı ana hesap yapacak. Eğer bir hesap birden fazla cihazda ana hesap olamıyorsa bir arkadaş için farklı PSN hesabı açmamız gerekecek. O hesabı ana hesabı yapması için.
-
Hayır yapamazsınız. Bir hesap sadece tek bir konsolda ana hesap olarak etkinleştirilebilir.
A, B, C ve D kişileri olsun. A ve B hesaplarında da Fifa 21 var diyelim.
1-A ve B kendi hesaplarına girip oyunu istedikleri gibi oynayabilirler.
2-A hesabı C kişisinin konsolunda, B hesabı D kişisinin konsolunda ana hesap olarak kayıtlı olsun. B ve D kişileri yeni hesap açarak bu oyunu istedikleri hesapta oynayabilir.
Bunun üzerinden anlamadığınız bir nokta varsa sorabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 31 Ekim 2020; 13:25:12 >
Bir hesap sadece bir konsolda ana hesap olabiliyorsa iki tane PSN hesabı açıp B kişisine diğer PSN hesabımı verip. C kişisine diğer PSN hesabımı vererek her iki kişininde oyunlarından yararlanabiliyorum o halde. Doğru mu anladım?
-
Siz hesabınızı verirseniz onlar oyunlardan yararlanabilir.
Hocam bir önceki mesajımda en sade haliyle anlatmaya çalıştım. Hiç yapmadıysanız biraz karışık gelebiliyor ama temelde basit bir şey.
Onların benden yararlanabilmesi için hesabımı ana hesap yapmaları gerekmez mi? Doğal olarak da bir hesap farklı cihazlarda aynı anda ana hesap olamıyor. Cidden ilginiz için teşekkürler. Temelde basit ama kafa karışıyor biraz.
-
O kişinin ana hesap olarak ayarlaması gerekiyor evet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X