Bildirim
PS4 Pro'da düşük grafik ve fps (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
aslında pekte bi fark yokmus ama baskalarinda daha canli buyuk ihtimal onlarda 4k tv var ama bu adamda benimkiyle ayni seviyede bi tv var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kardeş televizyon hayal edemeyeceğin kadar fark oluşturuyor. onun dışında aynı tv de ayar değişince de görüntü muazzam değişir, keskinlik renk kontrast ayarlarını tv nin gelişmiş ayarlarından gözünüze gçre ayarlayın farkı anlarsınız.
en azından 1080p değilse hele; çöpe atın direkt oyun oynanmaz. Bende bi 4k bi 1080p var 1080 de oynarken sanki oyunun 10 sene önceki dandik halini oynarmış gibi hissediyorum -
yok 1080 de benimki
ya renk kontrast ayarlarini falan kurcaladimda pek bi degisim goremedim
Tv ayarlarının resmini çekip atarsan daha canlı bi görüntü için öneride bulunabilirim. Ben de LG monitör tv kullanıyorum, ayarlar aşırı fark ettiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Resim seçenekleri, gelişmiş ayarlar gibi altta başka menüler de olması lazım hocam onları da atarsan bakayım. Gama ayarı, renk ve sıcaklık ayarı vs onlar önemli. Sen muhtemelen soğuk renklerde kullanıyorsun o nedenle sende mavi ton yüksek. Bi de oyun modu değil de PC moduna almanı tavsiye ederim. PC modundayken ayarların resmini atabilirsin. Bu attığın menüdeki oyun modundan bahsetmiyorum, bağlantı modu var mesela benim kumandada kırmızı butonla açılıyor.
evet öyle :)) (arabada daha iyi)
işe yarayacak mı? yani gozle gorulur bir degisim olacak mi?
Çok fark ediyor. Ben de mavi tonu sevmiyorum, gün ışığı tonunu tutturunca daha gerçekçi oluyor. Mavide güneş yerine florasan var gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 23 Nisan 2019; 22:16:32 >
-
görsel bulunamadı diyor 1. görsel içinquote:
Orijinalden alıntı: Sonic.Storm
Sonuçta bu ayarlar biraz göreceli herkesin tercihi aynı olmayabilir ama attığın resimdeki gibi istersen benim ayarları deneyebilirsin. Arka ışık, keskinlik ve parlaklık sana bağlı, çok keskinse onu düşürebilirsin. Sıcaklık, gama, renk ve pc modu önemli. Ben daha doğal görüntü sevdiğim için böyle ayarladım.
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/568457/d6200360-d8eb-4911-a66f-44fb7a7fa154.jpg[/simage
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
attığın resimdeki gibi istersen demişsin ama oyunun görüntüsü yok dostum :)
Yukarda örnek olarak attığın resim için demiştim :) o adam sıcak tonda kullandığı için daha canlı görünüyor. Benim ayarları yaparsan ona yakın görüntü alırsın.
ha yok ya benimki ondan daha iyi :))
ayarları deneyeceğim teşekkürler. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X