Playstation 4 pro tv ise philips pus 6501 oyun oynarken hareketlı nesnelerın etrafında bulanıklaşma oluyor oyun moduna alıyorum aynı canlı moda alıyorum aynı ne yapmam gerekır bilgisi olan var mı?
Televizyonu değiştirmen lazım bizim bekodada aynı sorun vardı ben mönitöre geçtim sorun kalmadı.Yani genel olarak ucuz sayılabilecek tv modellerinde olan sorun.
CoreGame
kullanıcısına yanıt
herhangi bir ayarı değiştirerek düzelemez mi?
sahin1986
kullanıcısına yanıt
Hayır.
Tv kaynaklı dostum, tv giriş seviyesi özelliklere sahipse böyle sıkıntılar olabiliyor. Ya iyi özelliklere sahip bi monitör al yada ortalama üstü bi tv ile işi çözersin.
TV de motion ile ilgili bir ayar varsa onları kapatın. Çoğu oyunda olmaz ama olan oyunlar da var. Motion Blur ayarı var, onu kapatabilirsiniz. Bunlarla da düzelmez ise sorun TV de.
LordMurat55
kullanıcısına yanıt
Tesekkur ederim dediklerinizi eve gidince deneyeceğim
Televizyonun özellikleri oldukça iyi ve bildiğim kadarıyla 100hz bir tv.. Senin sorunun ayarlarda yatıyor. Görüntü ayarlarında dijital görüntü filtresi ayarları olması lazım onları bir kapat açıksa.
BlackTower_35
kullanıcısına yanıt
tamamdır hocam eve geçince dediğin ayarada bakarım dün biraz ayarlarla oynadım kapattım birkaç özelliği düzeldi fakat ekran biraz karanlık oldu ayarlarla oynayıp orta bir yolu bulacaz inş :)
sahin1986
kullanıcısına yanıt
Blacktower ın bahsettiği ayarı yapınca düzelirse buraya yazarmısınız
Merhaba,
Söz konusu değişiklikleri yaptıktan sonra gözle görülür bir düzelme oldu şuan eskisine nazaran çok daha iyi.