Şimdi Ara

Ps4 Pro HDCP 2.2 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Ps4 pro ve 4k monitor aldim fakat hdcp 2.2 kullanamiyorum. 1.4 veriyor yalnizca. Sistem bolumune girdigimde bagli olan hdmi aygiti 2.2 desteklemiyor diyor. Benim monitorun 2.0 hdmi 4k 60hz destekliyor ama nedense olmuyor bir cok sey denedim. HDMI kablosu olarak ps4 pro nun kutusundan cikani kullaniyorum, baska hdmi 2.2 destekleyen kablolari denedim fakat kabloda bir sorun yok. Ps4 u garantiye vermeyi dusunuyorum. Yardimci olabilecek birisi varsa cok sevinirim.

Monitorun modeli: Samsung U28D590D monitor
    Monitoru ikinci el aldim fakat bozuk olsaydi 4k 1.4hdcp 30hz de vermezdi diye dusunuyorum. Bir ayar mi yapmam lazim yoksa ps de mi bir sorun var?

• Diamonte112 D kullanıcısına yanıt
    Aynı problemi samsung lcd tv imde yaşamıştım tünden tv yi değiştirdim 4k ya geçtiğimde hdcp 2.2 almıştım. Kimi zaman kablodan kimi zaman ise bu monitorden kaynaklanan bir durum. Hdcp bir protokol yani görğntü kaliteni etkileyen bir durum değil. Bu arada monitorun hdr 10+ desteklimi? Destekli ise hdcp 2.2 görürsün değilse görmezsin bu da aklnda olsun dostum
  • Evet monitor destekliyor. Oyun monitoru zaten daha oncesinde uzun sure arastirip aldim fakat suanda boyle bir problem var cozemiyorum malesef.
  • Diamonte112 D kullanıcısına yanıt
    Görüntünü etkileyen bir durum değil o dediğim gibi protokol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.