Şimdi Ara

ps4 pro için monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ps4 pro için tv monitör ikileminden son karar olarak monitörde tercih kıldım şimdi de seçiceğim model ile ilgili kararsız kaldım 144mhz bir gaming monitör iş görür diyenler var ayrıca ıps monitör olmalı veya 4k uyumlu olmalı diyenler var hepten kafam karıştı bütcemi 2000 sularına kadar çıkartırım tavsıyeler ıcın tesekkurler

• LG 27UD58

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

LG 27UD58
    Bu monitörün parlaklığı ve kontrast oranı düşük, o yüzden de renkler cansız şahsen ben 1 gün bile dayanamadım kullanmaya.
  • Samsung LU28E590DS

LG 27UD58

bu iki monitöre bakıyorum
  • darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Sizin disinizda memnun olan 10 larca uye var burda. İncelemelerde Ps4 Pro icin 1 ci sirada tavsiye ediliyor.

Size arizali bir urunun denk geldigini dusunuyorum.

• quote:

Sizin disinizda memnun olan 10 larca uye var burda. İncelemelerde Ps4 Pro icin 1 ci sirada tavsiye ediliyor.

Size arizali bir urunun denk geldigini dusunuyorum.
    Arızalı falan değil ürün vatandan sıfır kendim aldım.Sattığım kişide referansımda var sıfır olarak aldıktan 1 gün gün sonra sattım.Ben o güne kadar hep 350

cd parlaklıkta monitör kullandım 250 cd çok az geldi renkleri soluk geldi.Eğer bütçe sorunu yoksa şuan ps4 pro için en iyi monitör,aşşağıda 4k hdr 10 .

https://www.amazon.com/LG-32UD99-W-32-Inch-UHD-Monitor/dp/B06XDY3TXW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1523228410&sr=8-1&keywords=lg+ud99&dpID=51KjbBt7DgL&preST=_SY300_QL70_&dpSrc=srch

• Samsung’un yeni model TV leri alinir butce o kadar cikarsa ki arkadas 2000 lira limit belirlemis.. Hatta 55” C7 Oled 7000 liraya alinabiliyor

27UD58 de renkler soluk degil, parlaklikta gayet yeterli. Onemli olan parlakligin fazla olmasi degil, yeterli olmasidir. Siz begenmeyip, sanirim zararina sattiniz. O yuzden modele takmis gibisiniz. 100 begenenin icinden 1 kisinin begenmemesi de pek onemli degil aslinda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Samsung’un yeni model TV leri alinir butce o kadar cikarsa ki arkadas 2000 lira limit belirlemis.. Hatta 55” C7 Oled 7000 liraya alinabiliyor

27UD58 de renkler soluk degil, parlaklikta gayet yeterli. Onemli olan parlakligin fazla olmasi degil, yeterli olmasidir. Siz begenmeyip, sanirim zararina sattiniz. O yuzden modele takmis gibisiniz. 100 begenenin icinden 1 kisinin begenmemesi de pek onemli degil aslinda.
    samsung LU28E590DS monitör nasıl olur sizce
  • en_x kullanıcısına yanıt
    İkisi arasindan LG i alirdim ben.

https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/ue590

https://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27ud58-b

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.