Şimdi Ara

PS4 pro ve PS4 arasında kaldım. (4K TV VAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Normalde oyun için pc toplayacaktım fakat, amacım şöyle büyük ekranda ailece oyun keyfi yaşamak. Özellikle 2 kişi ilerlemeli oyunlar için almak istiyorum. 109 ekran samsung 4K bir TV mevcuttur.

İlk defa alacağım için aldıktan sonra bana neler gereklidir? PSN diye bir saçmalık varmış. :) Bu her oyunda gerekli mi?

• Pro al 4k varsa

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/home/oyunlar

Psn dijital oyun satış mağazası. Online oyun için psn+ üyeliği lazım tüm online oyunlar için şart. Yıllığı 180tl olması lazım. Onun dışında bişey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğini yaparım. Ama 4K dışında bana avantajları nedir? Kusura bakma konsol hakkında hiçbir fikrim yok.

Yani grafik veya fps veya başka bir şey?
  • Ps4 pro başlığı var kullananlar cevaplar ben de pro yok onun için net cvp veremem. Daha güçlü bir konsol en bilinen özelliği bu.

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Peki hocam ikinci el oyun mantığı nasıl çalışıyor?

Oyunu başka birinden alıp kullanmakta herhangi bir sakınca var mı? Yada ucuza satılan oyunlar gibi kusura bakmayın. :/
  • Ps4 pro derim
    FHD 50 hertz tv olmasına rağmen gittim pro aldım memnunum

4K tv de 1440p-1800p arası çözünürlük veriyor konsol
    Ex oyun benim için önemli değil saf 4K 2160p nin dibine vurmak istiyorsan xbox one x al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YokoGeriKekomi -- 26 Ekim 2017; 21:6:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Peki hocam ikinci el oyun mantığı nasıl çalışıyor?

Oyunu başka birinden alıp kullanmakta herhangi bir sakınca var mı? Yada ucuza satılan oyunlar gibi kusura bakmayın. :/

İkinci ele hiç bulaşma
    Artık eskisi gibi değil tr psn
    Çok güzel indirimler oluyor
    Dün DOOM u 36 tl ye aldım mesela
    15 tl ye bile AAA oyun bulabiliyorsun indirimde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 Pro için TV önerileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ps4 pro

• Cd şeklinde olanları diyorsan sıkıntı olmaz hepsi çalışır 2. El olmasının önemi yok çalışır. Ama oyunlarını psn hesabıyla al bence güzel indirimler oluyor. Yeni çıkan oyunlar pahalı olur onu da psn1 kardeşliği yaparsın biriyle oyun yarı fiyatına gelir hesabın durumuna göre pri sec hesabı var. Onun da sayfası var kardeşliğe bakarsın

• Bütçe varsa kesinlikle Pro.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Pro al 4k varsa

https://store.playstation.com/#!/tr-tr/home/oyunlar

Psn dijital oyun satış mağazası. Online oyun için psn+ üyeliği lazım tüm online oyunlar için şart. Yıllığı 180tl olması lazım. Onun dışında bişey yok

Endonezya plus aldınız mı hiç?
    Tavsiye eder misin?
  • YokoGeriKekomi Y kullanıcısına yanıt
    Evet aldım 15 ay plus almıştım halen kullanıyorum şu an. Ama fazla oyun almadım o hesaptan

• YokoGeriKekomi Y kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim. Çünkü oyun fiyatlarını ben 200 TL sanıyordum :D O da en rakam olarak. :DDDD

Şöyle yatağa uzanıp 4K TV ile Uzaktan sadece bir kol ile beraber doom oynamak oh missss hemde 36 lira valla süper.

Adamsın kardo :D
  • 1080p Tv varken Pro aldım. 4k Tv kullanan birisi için cevap basit; Ps4 Pro tabi ki. Single ağırlıklı oyunları, forumun 2.el kısmından uygun fiyatlara alıp, bitirdikten sonra takaslayabilir veya satabilirsiniz.

Yerinizde olsam ilandaki ürünleri kaçırmazdım.https://forum.donanimhaber.com/satilik-playstation-4-pro-aksesuar--129571578

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Ekim 2017; 23:20:51 >
  • http://www.log.com.tr/ps4-pro-ps4-slim-ve-ps4-karsilastirmasi/

özelikleri karşılatırması burda.. bütçeniz fazla varsa pro, bütçem normal derseniz ps4 de işinizi görür.. sonuçta cihazı aldıktan sonra 2.kol ve de oyunlar da almak için biraz paranızın olması gerekecek bunu da unutmayın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkaya27 -- 26 Ekim 2017; 23:15:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.