Şimdi Ara

ps4-ps3-xbox 360 seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bir oyun konsolu almak istiyorum işten geldiğimde arasıra kafa dağıtmak için oynıyacam yani bir gamer değilim şimdiye kadar sadece nba serilerini ve pes serilerini oynadım

size birkaç sorum olacak ps3 ile ps4 arasında aşırı bir fark göremedim mutlaka var fark ama ps1 ile ps2 , ps2 ile ps3 arasında dağlar kadar fark vardı yeni bir konsol kullanıcısı olarak ps3 yeterli olurmu bana. yaklaşık 7 senelik bir oyun arşivide var, almışlığı yeni nesil bir cihazmı alayım ne dersiniz
    yeni çıkan oyunlar ps3e de çıkarmı
    ps3 12 gb işimi görürmü
    birde xbox 360 var n11 de gördüm XBOX 360E 1TB YENİ NESİL +JTAG+KİNECT+180 OYUN+2 KOL 1.200 tl diyorlar kinnet oyunları yegenlerim oynar eğlenceli birşeye benziyor o da ilgimi çekiyor

ayrıca belirteyim evde internetim yok bağlatmayıda düşünmüyorum

• ps3-ps4 arasında eski nesiller gibi fark yok zaten. ucuza bulabilirsen ps3 al derim. red dead redemption, yakuza, nier, disgaea, dragon's dogma, gta v ve daha tonla oyunu var oynanacak. ps4'ün henüz oyunu az, ps3'te ilk bir kaç yıl oyun sıkıntısı çekmişti. ps4 alınası gibi ama ben slim tarzı yeni modellerinin çıkmasını bekleyeceğim ki fiyatları da düşmüş olur o zamana.

ayrıca ps3'e daha bir çok oyun gelecek, ps2 kadar olmasa da ömrü uzun olacaktır diye tahmin ediyorum. xbox360'ta da benzeri bir durum var gibi..

xbox360 da jtag'li gayet alınası, tüm halo oyunlarını forza oyunlarını vs oynarsın. ps3 ile ortak olan oyunları biraz daha performanslı oynarsın. ben şahsen halo mcc için bir kaç hafta içinde xbox one almayı düşünüyorum ama ps4 için bekleyeceğim.

bunun yanı sıra jailbreak'li ps3 ile tüm ps1 oyunları ve çoğu ps2 oyunlarını da oynarsın aynı şey xbox360 için de geçerli, jtag ile çoğu xbox oyunu oynanabiliyor..

ps3, xbox360 iyi seçimler, ps4 ve xbone için biraz daha bekle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 9 Kasım 2014; 14:33:28 >

• panthera1905 P kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem şu olur anca, ps3 ucuza bulursan al ama gidip ps3'e 450-600 TL arasında verirsen zarara girmiş olursun.
    Evet ps3 tamamen bitmedi ama 1 sene sonra ps3'ü satmak istersen aldığın paraya göre oldukça zarara girmiş olursun. Ama ps4 almak istersen (sadece tahmin) 5 sene sonra da iyi bir paraya satarsın.

Ama sadece fifa,pes, nba oynuyorum diyorsan ucuz bir 2. el ps3 almanı tavsiye ederim. 2-3 sene daha bu oyunlar ps3'e de çıkacak nasılsa.

Bütçen varsa, seni zorlamayacaksa Almışken 1 kere al ps4 al derim ben. Ama o kadar bütçem yok, oynadığımda birkaç oyun var diyorsan ps3 ile idare edersin.
    xbox konusunda hiç bilgi sahibi değilim, ama xbox360'ın yanında ne verilirse verilsin 1200 verilmez bence ama yinede birşey diyemeyeceğim ama ben olsam playstation alırdım(ki öyle yapıp aldımda zaten:p)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerecevit -- 9 Kasım 2014; 14:40:50 >
  • panthera1905 P kullanıcısına yanıt
    PS3 Al derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.