Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Winchester boarda herhangi bir çözüm yok değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

Winchester boarda herhangi bir çözüm yok değil mi?

şu an için yaklaşık bir yıldır çözüm yok işallah yarın Sabah uyanınca kırlılmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS

quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

Winchester boarda herhangi bir çözüm yok değil mi?

şu an için yaklaşık bir yıldır çözüm yok işallah yarın Sabah uyanınca kırlılmış olur

Uğraşmak istemiyorlar sanırım yoksa çoktan kırarlardı ms öyle korsana önlem alabilcek bi marka değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle merhaba uzun zamandır konsol almayi düşünüyordum bütçem kısıtlı orjinal oyun falan alamam ama ikinci ele de sıcak bakmıyorum. bayadir bu kirdirma islerini araştırıyorum ps3 veya xbox360 düşünüyorum sıfır bi cihaz alsam bu işlemleri yapabilir miyiz siz ne onerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gezgin42

Hocam öncelikle merhaba uzun zamandır konsol almayi düşünüyordum bütçem kısıtlı orjinal oyun falan alamam ama ikinci ele de sıcak bakmıyorum. bayadir bu kirdirma islerini araştırıyorum ps3 veya xbox360 düşünüyorum sıfır bi cihaz alsam bu işlemleri yapabilir miyiz siz ne onerirsiniz?

kırılabilen sıfır ürün malesef yok
  • X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hocam peki ikinci el temiz kırık cihazlarin piyasası nedir ve hangi versiyonlari onerirsiniz hem ps3 te hem xbox ta? Bazı kasaları sorunlu diyorlar ben de en azından bi kaç yıl beni idare etsin istiyorum alacağım cihaz.

• quote:

Teşekkürler. Hocam peki ikinci el temiz kırık cihazlarin piyasası nedir ve hangi versiyonlari onerirsiniz hem ps3 te hem xbox ta? Bazı kasaları sorunlu diyorlar ben de en azından bi kaç yıl beni idare etsin istiyorum alacağım cihaz.

ps3 kalın ilk çıkan kasalarda sorun oluyor sarı ışık sorunu xbox için 2009 sonrası bütün makinalar alınır jasper oluyor sıkıntı yaşamazsın
  • X KoNSoLPoWeRed ByBİLKONS kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam teşekkürler

• quote:

Tamam hocam teşekkürler

• PM
  • Kimse gidip xbox 360 icin bosa 120 150 lira birde oyun icin ayrica oyun basina 2-5 tl odemesin :)

Ben arkadasin dukkanina gittim 100 lira verdim 1 saat turladim, dukkana dondum 1 saatte dukkanda oturdum 14 tane sebdigim oyunuda kendim sectim sorunsuz, problemsiz, gayet ilgili alakali, ozenli bir sekilde hazirlanmis cihazimi teslim aldim.
    Gercekten ben cok memnun kaldim bir cihazim daha var hafta ici onuda goturecegim. Tekrar tesekkur ediyorum cok sorunsuz ve problemsiz bir sekilde cihazimi iki gundur kullaniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Kimse gidip xbox 360 icin bosa 120 150 lira birde oyun icin ayrica oyun basina 2-5 tl odemesin :)

Ben arkadasin dukkanina gittim 100 lira verdim 1 saat turladim, dukkana dondum 1 saatte dukkanda oturdum 14 tane sebdigim oyunuda kendim sectim sorunsuz, problemsiz, gayet ilgili alakali, ozenli bir sekilde hazirlanmis cihazimi teslim aldim.
    Gercekten ben cok memnun kaldim bir cihazim daha var hafta ici onuda goturecegim. Tekrar tesekkur ediyorum cok sorunsuz ve problemsiz bir sekilde cihazimi iki gundur kullaniyorum.

teşeşkürler kardeşim herzaman bekleriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

Kimse gidip xbox 360 icin bosa 120 150 lira birde oyun icin ayrica oyun basina 2-5 tl odemesin :)

teşeşkürler kardeşim herzaman bekleriz

Şunuda ekleyeyim dünde ikinci bir Xbox 360 E versiyon için Jtag yaptırıp 1 TB da diske oyun attırdık, yine herşey kusursuzdu ve çok memnun ayrıldım.
    Verdiğim para sonuna kadar helali hoş olsun..

• sagol özgür kardeşim teşekürler
  • Biraz geç oldu, 3. xbox içinde jtag yaptırdım geçen hafta :)
    Yine herşey on numara beş yıldır, hayırlı işler bol kazançlar.
  • geçenlerde mediamarkt dan aldığımız xbox360 2015 üretimi :) hala çip vs. hiç bir yol çıkmadımı ne zaman çıkacak bilgi var mı? yardımcı olursanız seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

geçenlerde mediamarkt dan aldığımız xbox360 2015 üretimi :) hala çip vs. hiç bir yol çıkmadımı ne zaman çıkacak bilgi var mı? yardımcı olursanız seviniriz.

mrb şu anda çıkan bişey yok 1 yıldır bir çözüm bulunamadı olursa forumdan yazacagım teşekürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khan1907

geçenlerde mediamarkt dan aldığımız xbox360 2015 üretimi :) hala çip vs. hiç bir yol çıkmadımı ne zaman çıkacak bilgi var mı? yardımcı olursanız seviniriz.

mrb şu anda çıkan bişey yok 1 yıldır bir çözüm bulunamadı olursa forumdan yazacagım teşekürler

Buna çalışıldığını ya da çıkarasa bilgi alınabilecek yabancı falan bi site falan var mı söyleyebilirmisiniz...

• xbox 360 arcade var bende jtag yapılan sürümmüş 2009 üretim yılı.
    Birkaç sorum var;

1- Jtag işlemi yapıyo musunuz?
    2- İş yerinizi kadıköy'deki yazıcıoğlunda mı?
    3- Jtag yapıyosanız yaptıktan sonra sizde 10 oyun yüklüyo musunuz cihaza
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.