Şimdi Ara

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP TEKNİK DESTEK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
5
Favori
33.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pm
  • beklemekten sıkıldım ve bugün hitachi dvd-romumu lite-onla değiştirip son fwyi attırdım. sağolsunlar makul bir fiyata hızlıca hallettiler. bundan sonra benim için tek adres. şimdi gelsin xgd3 oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erudemu

beklemekten sıkıldım ve bugün hitachi dvd-romumu lite-onla değiştirip son fwyi attırdım. sağolsunlar makul bir fiyata hızlıca hallettiler. bundan sonra benim için tek adres. şimdi gelsin xgd3 oyunlar.

güle güle kullan teşekürler
  • Yakup hocam selamlar

Haberiniz vardır c4eva yaptığı yeni duyuruda baz dvd writer modellerinden bahsediyor;

Liteon iHAS124B = baseline model
    <@c4eva> Liteon iHAS-224B = 124 + LightScribe
    <@c4eva> Liteon iHAS-324B = 124 + SmartErase
    <@c4eva> Liteon iHAS-424B = 124 + LightScribe + SmartErase (or = 224 + SmartErase)
    <@c4eva> Liteon iHAS-524B = 124 + LabelTag + SmartErase
    <@c4eva> Liteon iHAS-624B = 124 + LabelTag + LightScribe + SmartErase (or = 524 + LightScribe)

XGD3 olan oyunlar herhngi bir takılma hata olmadan %100 olarak bu dvd modelleriyle yazılabilecekmiş,bu modellere atılacak olan fw bu haftsonu çıkıyormuş.Bu writerlardan fw atarak satmayı düşünüyormusunuz,düşünüyorsanız bi tanesine talibim

• quote:

Orijinalden alıntı: bilkons34

quote:

beklemekten sıkıldım ve bugün hitachi dvd-romumu lite-onla değiştirip son fwyi attırdım. sağolsunlar makul bir fiyata hızlıca hallettiler. bundan sonra benim için tek adres. şimdi gelsin xgd3 oyunlar.

Bu işlemin maaliyeti ne oluyor acaba, bana özelden bildirirseniz sevinirim. Bizim de eski Fat Hitachi DVDli bir xbox360. FWlerin geç gelmesi biraz can sıkıyor.
  • quote:

quote:

Bu işlemin maliyetinin ne olduğu konusunda bana da P.M gönderirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

quote:

Bu işlemin maliyetinin ne olduğu konusunda bana da P.M gönderirseniz memnun olurum.

pm

• Arkadaşlar Hepinize hayırlı olsun. RGH için Freeboot Yayımlandı. Artık tüm konsollar Jtag yapılabilir durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBRooW -- 21 Ekim 2011; 13:09:21 >
  • takip
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

quote:

pm

EE Hani bana :), Yarın size geleceğim artık orada hallederiz.

• tamam gel hallederiz
  • PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP  TEKNİK DESTEK

ben pes 2012 almıstım calıstırmadı eskı bir active disk varmıs onu taktım uptade yes dedim bu ekran geldi şimdi artık devamlı bu ekran geliyor acaba yenı bir active disk alsam bu sorun duzelirmi ?

Eğer düzelmezse Fw yaptırsam düzelirmi makına ?
  • lt 2.01 diye bir firmware mi çıktı, farkı nedir bilgi verir misiniz?
  • abi freebot yayınlandı rgh için jtag için yapmaya başlığcanız mı ?bendeki falcon arcade makinede olur mu?fiyat ne jtag için pm bekliyorum.
  • Valla Gittik ve halletti :) Teşekkürler. Bir de ağabeyim için elinizde PES 2012 NTSC olsaydı güzel olacaktı, artık önümüzdeki hafta gelecek dediniz almaya uğrayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guffy -- 23 Ekim 2011; 12:46:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

lt 2.01 diye bir firmware mi çıktı, farkı nedir bilgi verir misiniz?

2.01 Samsung DVDroma sahip olanlar için bir fix içeriyor sanırım(!) ama daha fazla detay bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sutkan1981

PS4 PS3 XBOX ONE XBOX 360 NİNTENDO Wİİ PSP  TEKNİK DESTEK

ben pes 2012 almıstım calıstırmadı eskı bir active disk varmıs onu taktım uptade yes dedim bu ekran geldi şimdi artık devamlı bu ekran geliyor acaba yenı bir active disk alsam bu sorun duzelirmi ?

Eğer düzelmezse Fw yaptırsam düzelirmi makına ?

benimde böyle bir sorun olmuştu a.c brotherhood oyununu takıp update uyarısında yes dedim.Makinanı götür hallederler benimkini halletmişlerdi biraz uğraşmıştım baya hatta

• bide benim sorum olucaktı yeni oyunlar geldi mi batman arkham city geldiyse ben makineyle birlikte getireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xb-treck

bide benim sorum olucaktı yeni oyunlar geldi mi batman arkham city geldiyse ben makineyle birlikte getireyim.

yeni oyunlar çıkmıştır makinayıda getirmen lazım fw için
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.