Arkadaşlar selamlar, Fifa 23 almak istiyorum, konsol PS5 Kendi hesabımda plus var yani online oynamak için kendi hesabımı kullanmak zorundayım. Fifa 23 primary - secondary ne almam lazım anlamadım. Dijital kod arıyorum. |
PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (329. sayfa)
-
-
Dijital kod primary-secondary diye ayrı olmaz, psn hesabıyla karıştırmışsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar diyelim ki ps5 e içinde fifa olan bir hesapla bağlandım. Diğer kendimim hesabı da aynı makinede ve içerisinde plus var. Kendi hesabımı açıp online fifa oynayabilir miyim?
Ps5’e bilgilerini girdiğin FIFA hesabını ana hesap yapıp oyunun indirmesini başlattıktan sonra kendi hesabından oynayabilirsin.
Çok teşekkürler!!!!
-
Merhabalar, arkadaşımın fifa 23 hesabı bende ana hesap ve benim plus olan hesabım onda ana hesap. Herkes kendi hesabından oynuyor. Ancak fifa 23 e girince arkadaşım plus yokmuş gibi davranıyor, ikimizde ps 5 kullanıyoruz. Yani fifanın plustan faydalanabilmesi için illa ana hesap mı olmalı. Bu fifaya özel bir durum mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normalde konsolda plus üyelik bulunan hesap ana hesap yapılmışsa diğer tüm hesaplar plusın online oynama özelliğini kullanabiliyor.
Fifaya özel böyle bir durum olacağını zannetmiyorum.
Teşekkür ederim, bir çözüm yolu bulduk. Bir adımı atlamıştık yapınca sıkıntısız oynamaya başladık.
İyi haftalar herkese.
Plus hesabımi arkadaşımla paylaşıyorum. Hesap bende sec durumda. Hesaptan online coop oynamak istediğimde, diğer kolun hesabını oyuna eklerken plus hesap almanız gerekiyor diyor. Tek başıma online oyunda sıkıntı olmuyor. Ana hesabim sec hesapsa coop online oynayamaz miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 23 Ocak 2023; 13:3:0 >
Konsolda plus üyelik alınmış herhangi bir hesap ana hesap olarak etkinleştirilmiş ise diğer tüm hesaplar online oynayabilme özelliği kazanır.
Senin durumunda plus üyelik bulunan hesabın ana hesap değil, dolayısıyla diğer kolların hesaplarının da online oynama özelliği bulunmuyor ve plus üyelik alman gerektiği şeklinde uyarı alıyorsun.
Teşekkür ettim hocam
Degerli dostlar ps5 yeni aldim fifa23 ana hesabimda ps5 icin sec plus hesap alsam ana hesabimdan online oynayabilir miyim? Bir de bu psx sec hesap derken x ne anlama geliyor ps4 yada ps5 mi oluyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sec demek sadece o hesaptan girip oynamak demektir, sec plus hesap alırsan tabi ki kendi hesabından online oynayamazsın, bunun için pri plus hesap almalısın.
Psx dediğin gibi ps4 veya ps5 anlamına geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 30 Ocak 2023; 10:28:17 >
Peki hocam sec hesabimin icinden(plus olan) fifa22 yi oynayabilir miyim online olarak
Fifa22 olan hesabı ana hesap olarak etkinleştirmişsen oynarsın
Cok tsk ettim hocam
Selamlar, bende fifa 23 var ultimate team online oynuyorum konsol ps5, arkadaşım da ps5 var kardeşlik ile o da fifa 23 indirdiğinde ikimiz aynı anda ultimate team oynayabilir miyiz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşım ve ben ps5 sahibiyiz. Arkadaşımın hesabı ile kendi cihazımda giriş yaptım ve onun hesabını açıp ayarlardan etkinleştirme işlemini yaptım. Yine onun hesabıyla oyunları indirmeye başladım ama bazı oyunların yanında kilit ikonu var. Hogwarts i çekiyorum sorun yok ama mesela ratchet and clank in yanında kilit ikonu var. Sebebi ne olabilir?
Kilit ikonu varsa o oyunlar o hesaba ait değil başka hesaba ait ve ordan etkinleştirilmelidir. Birde giriş yaparken misafir olarak yanlışlıkla oturum açarsanız da söz konusu sorun oluşabiiliyor.
Merhaba arkadaşlar, Ps Plus Deluxe kardeşliği yapacak birisini arıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X