Şimdi Ara

PS4 Slim 500 GB + FIFA 20 1430₺ (Almanya veya Isvicre icine 250 Frank)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.598
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iki tane kaptım
  • Yurtdışından bir yerden ps alsak burada sorunsuz oynayabiliyor muyuz? Getirirken falan vergi alıyorlar mı ?
  • Oynaniyor, vergi alinmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen eş dostla irtibata geçelim teşekkürler...

buraya sevk var mı ki?
    oradan birini mi bulmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

hemen eş dostla irtibata geçelim teşekkürler...

buraya sevk var mı ki?
    oradan birini mi bulmak gerek
    Oradan bulmak gerekiyor, ben oyle yapmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa yerine pes olaydı iyiydi :)
  • porazo P kullanıcısına yanıt
    Ben yıllar önce Almanya mediamarkt tan 300 euro ya almıştım ps4 ü. 1050 liraya falan gelmişti.
    Hiç bir sıkıntı yaşamadım, hala da aktif kullanıyorum.
    Yurtdışında yaşayan tanıdığım normal valizine atıp getirmişti, vergi falan alınmadı.
  • --mlh-- kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışından kargo ile gönderilirse peki sıkıntı çıkıyor mu? gümrükte takılma vs gibi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: --mlh--

Ben yıllar önce Almanya mediamarkt tan 300 euro ya almıştım ps4 ü. 1050 liraya falan gelmişti.
    Hiç bir sıkıntı yaşamadım, hala da aktif kullanıyorum.
    Yurtdışında yaşayan tanıdığım normal valizine atıp getirmişti, vergi falan alınmadı.
    hocam peki garantili mi oluyor türkiye içinde? uluslararası garantisi oluyor mu yani?
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam Türkiye' de garantisi olmuyordu.

Fakat ben 2011 den beri ps3-ps4 kullanıyorum. Makinalarda garantilik en ufak bir durum oluşmadı. Sadece 1 ps3 kolum bozulmuştu.
    Ps makinaları genel olarak stabil, bir de ps4 çıkalı çok uzun zaman olduğu için sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Sadece yurtdışında teslim alacak kişinin orada bi denemesini tavsiye ederim.

Yine de risk sonuçta, ben aldığımda Türkiye fiyatına göre yarı yarıya denk gelmişti, o riski almıştım.
    En kötü Türkiye' ye getiren kişi ile yine garantiye yollarım demiştim. karar sizin .
  • beyler acaba fifa 20 de dil seçeneği olarak türkçe olur mu yoksa sadece ingilizce mi vardır diğer diller ile birlikte?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyalansoyliyim

beyler acaba fifa 20 de dil seçeneği olarak türkçe olur mu yoksa sadece ingilizce mi vardır diğer diller ile birlikte?
    çoklu dil diye yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

iki tane kaptım
    hocam ben de kapmak istiyorum bir aracı bulup almanyadan türkiyeye kargolamasını isteyeceğim bir şekilde ama yani kargo maliyetleri nasıl kişisel yollanan bir kargo gümrükte sıkıntı çıkartır mı büyük kutu ps4 falan olması?
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    Af edersiniz bize getirecek hiçbir tanıdığı olmayan biri olarak yazacam , bunun için bir forum siteleri gibi bir durum var mı acaba yani bu gönüllü kişiye nasıl ulaşabiliriz tanıdığınız var mıdır ? Varsa ben de çok istiyorum almak bir gün kendi param ile PS4 almak beni çok mutlu edecektir çünkü. Bildiğiniz var ise sabahtan hayırlısı ile gidip paramı avro yapacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl alıp yollanıyor şimdi. Kargo ücretleri Almanyadan buraya ne kadar tutuyor gümrükteb sorunsuz nasıl geçiyor acaba

• Bunu almanın da bir yolu var mıdır acaba kurtarıcı büyüğüm yardımcı olur musunuz acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.