Şimdi Ara

Ps4 slim Cuh-2016B

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay İstanbul bilişimden almayı düşünüyorum ama normale göre daha uygun sanki bir bit yeniği mi var acaba ve cuh-2016B nedirhttps://www.istanbulbilisim.com.tr/sony-playstation-4-slim-1-tb-fifa-2018-2-kol-cuh-2016b-fiyati,252014.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat normal hocam buyuk ihtimal italat i firma garantili urun. n11 hepsiburada gg gibi yerlerdede ayni fiyat

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce almalı mıyım siz kulanıyoe musunuz bir sıkıntısı var mı ve ithalatçı garantili olmasının zararları var mıdır

• garanti işi sans işi belli olmaz. ama tavsiyem istanbul bilisimden alma. yazmasalarda stok sıkıntısi olabiliyor. ben almadim ama başka urun alan arkadaslarim oldu 20gun sonra gondermislerdi. n11 gg gibi yerlerden al. yorumlarina bakarak tercih yapabilirsin. ayni paket eurasiya garantisi ile 1750 taksitli sekilde alabilirsin. veyada 1500e cift kollu paket var. öyle alip oyunu 2.el alabilirsin

• Sony Eurasia garantili cihaz almanızı tavsiye ederim.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hocam mağazadan alırsam alırım zaten ps4slim kullanıyor musunuz veya tanıdık var mı memnun mu

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Diğer türlü ne gibi problemler çıkıyor hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Pro 7216b Temiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandoren

Diğer türlü ne gibi problemler çıkıyor hocam

Herhangi bir arıza durumunda Sony ile muhatap olmak daha iyidir hocam. Doğrudan cihaz değişimi yapıyorlar. Arada fiyat farkı var ama ben riske girmek istemezdim açıkçası.

• Sony euresia garantili değil ithalatçı garantili onun için uygun. Ama o firma sağlam kaç defa telefon aldım dorun çıkarmadılar

• Ps4 alacağınız zaman yanında verilen oyunlara kanmayın. Oyunlar ikinci el çok ucuza bulunuyor boşuna niye sıfır parası veriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 29 Ekim 2017; 18:38:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.