Şimdi Ara

Ps4 slim psn bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, öncelikle konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.

06.06.2024 tarihinde sahibinden üzerinden ikinci el bi' ps4 slim aldım(cuh 2016). Ps4 bana ulaştığında 10.01 sürümü vardı ve ben de ps network üzerinden oyun oynayacağım için sistemi 11.50 sürümüne güncelledim. Sonrasında psn'ye girmeye çalıştığımda "lütfen bekleyiniz" dedikten sonra "bir hata oluştu" diyor. Her hangi bir hata kodu yazmıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Sorunun çözmek için yaptıklarım

-Kablolu, kablosuz bağlantı ile denedim

-dns değiştirip denedim(3-4 adet dns denedim sonuç hepsinde aynı)

-konsola format attım

-usb üzerinden konsolu güncelledim (11.50- direkt olarak sony'nin bize vermiş olduğu uptade dosyası ile)

-usb üzerinden konsola format attım (11.50- direkt olarak sony'nin bize vermiş olduğu format dosyası ile ayrıyeten bu yöntem cihazı tamamen temizliyor)

-tarih ve saati hem internet üzerinden hem de manuel bir şekilde güncelledim

-modemi ve ps4'ü kapat aç yaptım

-telefonun interneti ile girmeyi denedim (2 farklı telefon ve hat)

ne yaptıysam psn'ye bağlanamadım. Ps4 ile sorunsuz internete girebiliyorum hatta kendi tarayıcısından youtube'a girip video seyredebiliyorum. Anlayacağınız ps4 ile psn'ye bağlanmak dışında her şeyi yapabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soporo -- 7 Haziran 2024; 0:25:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.