Şimdi Ara

PS4 SONY GARANTİLİ FATURALI OSCAR TECHNOSHOP BAKIRKÖY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PS4 SONY GARANTİLİ FATURALI OSCAR TECHNOSHOP BAKIRKÖY

PS4 SONY GARANTİLİ FATURALI OSCAR TECHNOSHOP BAKIRKÖY PS4 SONY GARANTİLİ FATURALI OSCAR TECHNOSHOP BAKIRKÖY

ÜRÜN RESMİ ÜRÜNDÜR. FATURALI VE GARANTİLİDİR. SAĞDA SOLDAKİ PARALEL ÜRÜNLERİN FİYATLARINI YORUM OLARAK YAZMAYIN . BENİM FİYATIM BU İSTEYEN KİŞİ ALIR. 1600 TL 1550 BANA MALİYETİ VARDIR FATURASINDA ALAN KİŞİ GÖRECEKTİR.

ÜRÜN HİÇ AÇILMAMIŞ SIFIR ÜRÜNDÜR. İSTEYEN KİŞİ MAĞAZAMIZA GELEREK DENEYEREK ALABİLİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartechnoshop -- 22 Mart 2014; 11:34:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1550 ye alıp 1600e satma mantığını ilk kez sizde gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratKayaa kullanıcısına yanıt
    Haklısınız 50tl kar az en azından 1650 ye satmalı bence. Bu mantığı neden ilk kez gördünüz onu da anlamış değilim gayet doğal ve mantıklı bir hareket. ticaret mantığı diyoruz buna eğer 1550 ye alabiliyorsa birisi gelip de 1600 e almaz bu arkadaştan zaten stoklarda sıkıntı var bu yüzden 50 - 100 üzerine koyup satmaya çalışmak anormal bir durum değil. Arkadaşa da iyi satışlar dilerim.
  • dostum siz ne zannedıyosunuz ps4 satanların 150 200 kar ilemi sattıgını sanıyosunuz. eğerki ben bu msj da 1650 tl fiyat verseydım. oo çok fiyat piyasayı arastırın bimde bukadar şurda şukadar diyeceğinizden eminim. 50 tl kar benı kurtarıyor. sonucta ben bu urunu gunde 1 adet satmıyorum . sürüm yapıyorum. iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tG

Haklısınız 50tl kar az en azından 1650 ye satmalı bence. Bu mantığı neden ilk kez gördünüz onu da anlamış değilim gayet doğal ve mantıklı bir hareket. ticaret mantığı diyoruz buna eğer 1550 ye alabiliyorsa birisi gelip de 1600 e almaz bu arkadaştan zaten stoklarda sıkıntı var bu yüzden 50 - 100 üzerine koyup satmaya çalışmak anormal bir durum değil. Arkadaşa da iyi satışlar dilerim.

mantıklı yorumun için teşkkürler. zaten sonucta ben ev kullacısı deilim . konsol mağazasıyım. ayda 1 adet satsaydım. 150 tl kar koyabilirdim. illakide alan biri çıkardı. sülkilasyon . yapıp daha çok kişiye hıtap ederek daha cok aksesuar satmamı sağlıyor. uygun fıyat vererek satmak.

• Sürümünüz iyiyse, mantıklı satış politikası. Bol kazançlar
  • PAL cihaz için gayet fiyat uygun, hayırlı satışlar.
    Kar marjını düşük tutman iyi olmuş kısa sürede satılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konsoloyun -- 21 Mart 2014; 14:26:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoloyun

PAL cihaz için gayet fiyat uygun, hayırlı satışlar.

Eyvallah abi sağol. bu arada senin ps4 oyun fiyatlarında. baya uygun . bikaçtane gözüme kestirdim. uğrarım akşam üstü çayını içmeye. o arada mgs yi bitiririm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oscartechnoshop

quote:

Orijinalden alıntı: konsoloyun

PAL cihaz için gayet fiyat uygun, hayırlı satışlar.

Eyvallah abi sağol. bu arada senin ps4 oyun fiyatlarında. baya uygun . bikaçtane gözüme kestirdim. uğrarım akşam üstü çayını içmeye. o arada mgs yi bitiririm :)

Tamamdır Tuncayım akşam görüşürüz
    Acil oyun lazım olursa bilgilendir hemen gönderirim.

• Cihaz pal degil yalniz ntsc. Fiyata karismam yanlis anlasilmasin. Ben dogru bilgilendirmek icin yazdim. Iyi satislar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 22 Mart 2014; 12:00:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Cihaz pal degil yalniz ntsc. Fiyata karismam yanlis anlasilmasin. Ben dogru bilgilendirmek icin yazdim. Iyi satislar.

Öncelikle cihaz sony garantilidir. belirteyim

ispatı.  PS4 SONY GARANTİLİ FATURALI OSCAR TECHNOSHOP BAKIRKÖY

resimdede görüldüğü gibi 2. bölge yani paldir. içinden cıkan garanti belgesi sony garanti belgelidir. üst konuda görüldüğü gibi media markt ta alınmış üründür. ntsc diye bir yazı yazmadım bunu nereden çıkarttınız.

alacak olan kişi mağazamızdan görerek deneyerek alacaktır. iyi forumlar. 2 bölge ve resmi sony dir. faturasıyla birlikte verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oscartechnoshop -- 22 Mart 2014; 14:17:45 >

• oscartechnoshop O kullanıcısına yanıt
    Ilandaki kutu ntsc kutusu hocam benim bildigim. Pal kutular farklidir. Pal kutular su sekilde ;

PS4 SONY GARANTİLİ FATURALI OSCAR TECHNOSHOP BAKIRKÖY

Yanlis anlasilmasin baltalamak vs. icin yazmiyorum. Baska Ps lerinizden biri falan olabilir. Karisiklik olmasin diye soyledim. Fotograftaki sekilde Pal uretildiyse bilmiyorum ama daha gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 22 Mart 2014; 17:59:14 >
  • yok dostum sıkıntı deil. bilgi amaçlı yorum yaptım elimde bitane yok . fazlaca var . ıyı aksamlar.

• oscartechnoshop O kullanıcısına yanıt
    Iyi satislar hocam. :)

• satıldı. farklı cihazlar için iletişim 0212 660 93 51

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.