Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. PS4 te ara sıra blu ray film izliyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Ancak geçenlerde bir dvd film denediğimde görüntü kalitesi biraz hayal kırıklığı yarattı bende. Blu ray kalitesi beklemiyordum tabi ki ama bir zamanlar dvd sürücüsü olan laptopumda film oynatırken görüntü kalitesini beklediğimden daha iyi bulduğumu hatırlıyorum. Şimdiki laptopumda dvd sürücü yok. Sizce harici dvd sürücü alıp filmleri bilgisayarda oynatsam daha iyi sonuç alır mıyım? Yoksa zamanında da aynı olan görüntü kalitesi bana şimdi kötü mü geliyor? Bilemedim. |
PS4'te DVD Film Kalitesi
-
-
İşte bu yüzden evimde her zaman aynı formatı oynatabilen birden fazla cihaz bulundururum. Bunu hava atmak için söylemiyorum. 3 tane Player var. 2 tanesi Blu-ray player. Bir tanesi DVD Player. Üçü de DVD oynatabiliyor. Yetmedi. 2 tane de üzerinde DVD Writer olan Notebook var.
Seyrettiğim disklerden birinde bir hata, donma vs. olsa diğerlerinde deneme yapabiliyorum. Hata diskte mi, oynatıcıda mı, görebiliyorum.
Size tavsiyem. En az Blu-ray oynatabilen bir oynatıcı daha alın. Zaten artık pahalı da değiller.
Bu arada. Görüntüsü kötü olan DVD filmin adı ne. Bende var ise bakarım. Elimde orijinal şekilde 900'e yakın film var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 21 Ocak 2023; 12:32:40 > -
Teşekkür ederim yorum için. Harici dvd player aldım. Gerçekten sonuç daha iyiydi bilgisayarda. Dediğin gibi insanın elinde başka seçenekler olmayınca kuşku duyuyor sürekli. Denediğim film Harry Potter ve Felsefe Taşı ydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O filmin DVD'leri maalesef elimde yok.
-
Hocam benim de film arşivim var, daha evvel ps4 te izliyordum bazen filmlerde bulanıklık oluyordu, sonra oynatıcı içinde ayarları karıştırıp düzelttim, özellikle de Harry Potter serisine başladığımda farketmiştim. Şuan ayarları hatırlayamadım ama inanılmaz farketmişti hocam, filmi açtıktan sonra menüdeki ayarları bir kurcalayın isterseniz. Bu konuda ps4 iş görüyor bence.
Şuan ps5 var bazı kopya diskleri çalıştırmıyor maalesef, ben de hemen hemen tüm formatları çalıştıran bir oynatıcı arayışındayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 5 Mart 2023; 11:57:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X