Şimdi Ara

PS4 TV Oyun Modu ve Film Modu Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun bisiler dikkatimk cekti ben Samsung Plazma Kullanıyorum ama pek bilgim olmadıgı icin Sadece oyun modunda giriyorum Ps4 'e ama sanki cok sönük gibi geliyor bana görüntü

Bugun bi yazilar dikkatimi cektide sey yazmıslar Film Modunda kullanın oyun modunda kullanmayın en iyi goruntu Film'de vs diyede

Simdi boyle bu ayarlardan anlayan varsa En mantıklı mod hangisi ? Vede plazmada boyle lag vs sıkıntı olurmu ki ? Yada oyun modu şartmı?

bu konuda birazcık bilgi verip yada neyi degistirip acıp kapatacagımı anlatabilirseniz sevirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Modlar TV' lere göre değişiyor. LG Marka LCD TV kullanıyorum, oyun modu bende de sönük. Ben şahsen hem normal kanalları izlerken hem de oyun oynarken ''Canlı'' modunu kullanıyorum. Klasik gösterimden daha canlı duruyor. Film (sinema) modu da oyun moduna yakın benim TV' mde.

Ms-Lag değişimi olacağını sanmıyorum zira TV; kapasitesinin en iyisini kullanmaya çalışır. Ayrıca modlar sadece görüntü değerlerinde değişiklik yapar.

Sizin televizyonda var mı bilmiyorum fakat benimkinde kendi modunu oluşturabiliyorsun. Sanırısm 4-5 seçenek var ve bunları beğendiğin şekilde ayarlayabiliyorsun.
  • Bende sürekli Film modunda oynarım oyunları.

Lakin eğer karanlıl gelirse Film modu ayarlarıyla bir iki ufak oynamalarda yapabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Bende sürekli Film modunda oynarım oyunları.

Lakin eğer karanlıl gelirse Film modu ayarlarıyla bir iki ufak oynamalarda yapabilirsin.

Mesela ne gibi bir ayarlar yapiliyor gelismis sekmesine falan tıkladıgımda parazit vs bircok ayarlar da ortaya cıkıyor bunları kapatmalı yoksa dusuk orta yuksek secenekleri var tam olarak ayarları nasıl ayarlamaliyıniz ?

Vede sizde input lag vs oldumu hic?

• Bende lg ve philips lcd var ikisiylede oyun modundan ciktigimda bariz bir input lag sorunu yasiyorum. Philips olan 6198phlk ydi yanlis hatirlamiyosam ve oyun modundaki goruntu ust duzey diyebilirim.

• Ben online oynarken oyun moduna alıyorum özellikle input lag falan olmasın diye ama Tomb Raider oynarken film modunda . Parlaklık,konrast ve arkadan gelen ışığı (adını unuttum) kendinize göre ayarlayınca çok güzel oluyor.
  • Tv'ye göre değişebilir. Lakin oyun modu dışında tv görüntüyü ayrıca işliyor ise lag oluşuyor. Yoksa sizin tv'de elbette kullanmayabilirsiniz "oyun" modunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediklerinizi suan deniyerek yapiyorumda 2 sey daha var onlar tam olarak ne ise yariyor
    Diji Parazit Filtre ve MPEG parazit filtre diye bunlar otomatikte duruyor da bunları kapatmalimiyim yoksa dusuk orta yuksek var nasıl olmali ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.