Şimdi Ara

PS4 YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.6 ay önce Sony Eurasia garantili olarak aldığım PS4'üm Fifa 15 cd'sini taktığımda cd'yi önce görüyor
    ama sonrasında ''disk tanınamıyor,diskin zarar görmediğinden,kirlenmediğinden,ters takılmadığından emin olun ''yazısı çıkıyor ve cd'yi okumuyor.Yaklaşık 20-25 denemeden sonra bazen okuyabiliyor.Cd'de herhangi bir çizik ya da problem görünmüyor.Oyunu kaldırıp tekrar yükledim ama aynı sorun devam ediyor.Diğer oyun cd'lerinde hiçbir sorun yok,gayet normal okuyor.Sizce bu sorunla ilgili ne yapabilirim?Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Bu arada Sony destek hattını aradım,Ea sports'la görüşmemi önerdi ,şaka gibi :)

• başka bir oyun diskini dene aynı hatayı verirse bluray okuyucu bozulmuş demektir. yapacağın bişey yok teknik servise göndereceksin.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Dostum diğer oyun cd'lerini sorunsuz okuyor,sadece fifa 15 'te sorun yaşıyorum.Cd temiz ve çiziksiz .
  • o zaman fifada problem var başına bişey gelmiş onun. çiziğinin olmaması çalışacağı anlamına gelmiyor manyetik alanla ilgili zarar görmüş olabilir. daha önce sorunsuz çalışıyormuydu fifa
    Fifa'yı çıktığı gün almıştım , o günden beri sorunsuz çalışıyordu.Yaklaşık 15 gündür var bu sorun .Cd bozuksa problem değil çok ,benim kaygım ps4'te sorun olmasın,emin olamıyorum.Yok yere de makineyi servise gönderip kurcalattırmakta istemiyorum .
  • anopheles A kullanıcısına yanıt
    başka bir fifa bulabilirsen arkadaşlarından vs bir dene muhtemelen çalışır. benim tahminim fifa diski bir şekilde içeriği bozulmuş. eski zamanlarda birkaç cd ve dvd'm bozulmuştu böyle bakıyorum sıfır disk ama çalışmıyor başka çiziği olan cd vs takıyorum banamısın demiyor okuyor ama sıfır cd yi okumuyordu. aynı durum sanırım. başka fifa dene bence tamire gönderme. diğerleri sorunsuz çalışıyorsa bluray okuyucun sağlamdır.
    Hem benim cihazda başka bir Fifa deneyeceğim ,hemde bende ki Fifa cd'sini başka bir ps4'te deneyeceğim .Sanırım bu şekilde sorunu anlarız.Yardımların için teşekkürler arkadaşım ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anopheles A kullanıcısına yanıt
    en iyisi dediğin gibi yap. o zaman anlaşılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.