Şimdi Ara

PS4 yazılım güncellemesi 1.60 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • youtube destegi, internet browserdaki bazi film sitelerinde video ekranini büyütememe ve youtube sitesindeki videolari java özelligi olmadigindan dolayi acamama gibi sorunların giderilmesi benim icin en önemlileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelodermaSuspectum -- 3 Şubat 2014; 22:10:26 >
  • usb bellek destegi ,mp3 calma desteği,
  • Hala gelmedi
  • haydi hayırlısı
  • Az once PS4 siparisi gecmistim Amazon'dan.1.60 ile headset desteginin gelecek olmasi cok guzel bir supriz oldu.Zaten o kadar para verip aldigim pulse elite kenarda tozlanmis,yatiyordu.Bir 100 kusur euro daha verip baska bir headset alamazdim (zaten girmis girecegi kadar) valla ilac gibi geldi haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn patladımı benim makinamı patladı anlamadım pro vlub oynarken 2 kere attı şuandada internet testinde psn başarısız diyor ana konuya da yazdım ): artık kim görürse diye ): inşallah düzelir güncelleme ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Psn patladımı benim makinamı patladı anlamadım pro vlub oynarken 2 kere attı şuandada internet testinde psn başarısız diyor ana konuya da yazdım ): artık kim görürse diye ): inşallah düzelir güncelleme ile

guncelleme geliyordur

• Türkiye'de ve yurt dışında bir çok kullanıcının sorunu olan CE-34878-0 sorununa çözüm olur inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

inen oyunu pause yapmada aktif olsa biran önce boyutlar büyük bir oyun indirirken en az 2 gün multiden uzak duruyoruz.

Iki gün niye Multiden uzak kalıyorsun ki, bişey inerken sen gir oyna ps4 o indirmeyi oyununu etkilemeyecek düzeye çekiyor, ps3 te de bu böyleydi.
    Bende şu ana kadar hiç indirmelerden dolayı lag olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

inen oyunu pause yapmada aktif olsa biran önce boyutlar büyük bir oyun indirirken en az 2 gün multiden uzak duruyoruz.

Iki gün niye Multiden uzak kalıyorsun ki, bişey inerken sen gir oyna ps4 o indirmeyi oyununu etkilemeyecek düzeye çekiyor, ps3 te de bu böyleydi.
    Bende şu ana kadar hiç indirmelerden dolayı lag olmadı.

aynen hız kendini sürekli optimize eder

• serhat_ps3 kullanıcısına yanıt
    hocam multide lag olmayacakmi zaten akk hizi dusuruyor bir oyu 35 gb ortalama

• quote:

akk den 3mb dusutugumde oyun ınerken bıle lag yasamadım.acıkken zaten yavas download etme sebebı bu sanırım.bekleme moduna gecınce hızlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansusus

quote:

akk den 3mb dusutugumde oyun ınerken bıle lag yasamadım.acıkken zaten yavas download etme sebebı bu sanırım.bekleme moduna gecınce hızlanıyor

olabilir hocam bekleme modunda pc ile nete girmekte sorum yaşiyorum o derece sòmùrüyor

• Daha gelmedimi güncelleme yav

• quote:

Daha gelmedimi güncelleme yav

ı ıh. Support sayfasına da düşmedi dl linki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Daha gelmedimi güncelleme yav

ı ıh. Support sayfasına da düşmedi dl linki.

Dün gece pro club oynarken 2 kere attı daha sonrada psn bağlantısı başarısız diyordu test yapınca baya tırstım sanırım güncellemeden dolayı oldu ):

• Geldi indiriyorum makineden
  • turki5hmo kullanıcısına yanıt
    kaç mb?
  • Guncelleme gelmis indiriyorum bende suan

• 333 mb olması lazımdı bende şu an çekiyorum aynı anda da ac4 güncellemesi gelmiş 2.3 GB
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.