Bildirim
PS4oyunları.com Güvenilirmi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aldın mı oyun hocam siteden nasıl ? -
quote:
Orijinalden alıntı: techkalem
Aldın mı oyun hocam siteden nasıl ?
Yok hocam almadım ama güvenilir olsa gerek. -
valla bana da öyle geldi güvenilir gibi duruyor bende alacağım baktım hiç internette hakkında bişey de bulamadım. biraz tedirgin etmedi değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: techkalem
valla bana da öyle geldi güvenilir gibi duruyor bende alacağım baktım hiç internette hakkında bişey de bulamadım. biraz tedirgin etmedi değil.
Eşşeği sağlam kazığa bağlamak istiyorsan.Sanalpazar dan alabilirsin.Oyunun ismini filan yaz en ucuz yerden al uygun fiyatlara var baya.İstanbuldaki o toptancılar veya eminönündeki dükkanlar baya iyi fiyatlara satıyor.Özellikle doğubank ve tahtakalede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 20 Haziran 2015; 1:02:24 > -
Güvenirliği hakkında birşey diyemem ama istanbulda dükkanları var konsol dünyası adıyla mecidiyeköyde .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasadaki en uygun fiyatlı ps4 oyunlarını kegames'te arkadaşlar.İnternet sitesinde fiyatlar var.Uygun fiyattanda takas yapılabiliyo.Birçok kez de alışveriş yaptım sorun çıkmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X