Şimdi Ara

PS5 CD’li Çift Kol Şarj İstasyonları VR2 + Samsung 980Pro 2TBSSD KOMPLE SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Playstation 5 Diskli Versiyon Çift Kol
    Playstation 5 Dualsense Şarj İstastonu
    Playstation 5 VR2 Sanal Gözlük
    Playstation 5 VR2 Şarj İstasyonu
    Samsung 980 Pro 2 TB Soğutuculu SSD

Konsolu 12/03/2021 Yılında MediaMarkt’dan Satın aldım. Haliyle Türkiye Garantisi Bitti. Cihazda en ufak arıza veyahut problem yoktur. Sorunsuz şekilde kullandım ve kullanıyorum.

Cihaza Hafıza genişletici olarak Samsung 980 Pro Soğutmalı 2 TB SSD Satın alıp montajladım.

SSD İLE BİRLİKTE Cihazın kendi hafızası 825 GB + Samsung 980 Pro 2 TB Toplamda = 2825 GB’lik bir oyun yükleme alanı mevcut. Depolama kolay kolay dolmadan rahatça oyun yükleyip, oynayabilirsiniz.

2’nci Kolu Sıfır olarak Turkcell’den Ekstra Satın aldım, Garantisi Bitmiştir.

VR2 Sanal Gözlüğü 2024 Haziran Ayında Hepsisony mağzasından 2 Yıl TR garantili olarak satın aldım, 1 Yıl Garanti Kalmıştır. Sol gözde ufak bir leke var, oynamaya kesinlikle engel değil.

VR2 Sanal Gözlük Kollarının Şarj istasyonunu Ekstra Hepsisony Mağazasından Satın Aldım.

2 Adet Oyun Kolunu 21/02/2023 yılında Şarj etmek için Dualsense Şarj İstasyonunu Teknosa dan satın aldım, Garantisi Bitmiştir.

22/11/2023 Tarihinde Amazon’dan Samsung 980 Pro 2 TB Soğutuculu SSD’yi satın aldım. 7 Ay daha garantisi Mevcuttur.

Ürünlerin hepsi sorunsuz çalışmaktadır.

Komple seti cüzi miktar indirimle vereceğim..

Ayrıca içerisinde ÜCRETLİ OYUNLARI DA SATIN ALDIĞIM PS hesabım da EKSTRA OLARAK SATILIKTIR.

Değerleri
    Crossfire: Sierra Squad VR2 - 1100 TL
    The Dark Pictures: Switchback VR2 - 1050 TL
    Arizona Sunshine® 2 VR2 - 1400 TL
    Horizon Call of the Mountain™ VR2 - 2500 TL
    Resident Evil Village - 1400 TL
    Epic RollerCoaster - 420 TL

7800 TL’lik satın alınmış VR2 oyunları mevcuttur.
    6000 TL’ye indirimli olarak vereceğim. Haricinde bir ton değerli ps-plus’dan kütüphaneye eklediğim oyunlar da mevcut onlardan bahsetmiyorum bile.. Onlar da hesapla birlikte size geçecektir.

Hesabı satın almasanız bile size tavsiyem bu Vr2 oyunlarını kesinlikle satın alıp oynamanız olacaktır. Vr2 gerçekten farklı bir dünya ve atmosferi size yaşatıyor.

Tüm ürünlerin hepsinin Kutuları ve aldığım yerlerin eğer sizin için önemliyse FATURALARI mevcuttur.

Ciddi alıcı iseniz, ürünlerin hepsini evime gelip test edip satın alabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• FİYAT 49.000

vR2 Hariç 29.000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.