< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ps5 diskli sürüm 7699 (2. sayfa)
-
-
6.72 için geçen dirt5 ve patch yükledim yemedi.quote:
Orijinalden alıntı: citiraga
7.55,6.72,5.55 farketmiyor hocam. İstediğiniz her oyun için patch var her oyunu oynayabilirsiniz. Rehber olması açısından ek bilgi olarak yazdım yanlış anlamayın.
Özel bir işlem daha gerekiyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Jailbreak işleminden sonra linkteki dosyayı indirip hdd veya flashdiskle ps4 ünüze kurarmısınız hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tşk. Deneyeyim.quote:
Orijinalden alıntı: citiraga
https://uptobox.com/8cdqyfdzanvx
Jailbreak işleminden sonra linkteki dosyayı indirip hdd veya flashdiskle ps4 ünüze kurarmısınız hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
6.72 için geçen dirt5 ve patch yükledim yemedi.
Özel bir işlem daha gerekiyor mu?
Alıntıları GösterBenim geçenlerde buna benzer bir olay geldi başıma. Aklınızda bulunsun oyun açılıyor siyaha düşüyordu, baya bir araştırdım. Makinanın sistem dilini ingilizce yapınca düzeldiğini oyunu açtığını farkettim. Sanirim oyunda watch dogs 3 tü. Gerçi oyunu açık 2 saat sonra bıraktım sarmadı. İlk iki oyunu keyifle oynamıştım üstelik.
-
ps5 dijital sürüm var istanbuldayım ihtiyaç olursa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CGUzmaniKardeşlikle last of 2'yi 100 liraya sahip olabiliyorsunuz. Diskli alırsanız al-sat yaparak beleşe oyun oynamak da mümkün :) PC oyuncuları bu fiyatları atarak kendini kandırır anca
Alıntıları Gösterbırak beleşe gelmesini ben öyle yaparak para bile kazandım ps4 ün bütün exclusive oyunlarını aldım oynadım üstünede 150 tl para kazandım satarken :)
-
-
-
Bunun yerine kasa topla tv ye bağla daha mantıklı değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbesiz gandalf -- 5 Haziran 2021; 11:10:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4K oyun açan kasa maliyeti kat ve kat fazladırquote:
Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalfBunun yerine kasa topla tv ye bağla daha mantıklı değil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cübbesiz gandalfBunun yerine kasa topla tv ye bağla daha mantıklı değil mi
Değil bi kasa toplamak istesen vereceğin para en kötü 15k
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReiseReiseDeğil bi kasa toplamak istesen vereceğin para en kötü 15k
Alıntıları GösterMiningden dolayı çok pahalı malesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X