Bu sıkıntıyı yaratan her iki kolu da başka ps5 te denedim orada neden olmuyor acaba? |
PS5 FİFA 2023’TE KOLDAN GELEN SES (2. sayfa)
-
-
Aynı oyun ve aynı senaryoyu gerçekleştirebildiniz mi? Eğer öyleyse detaylı bir şekilde video atarsanız ben de o videolar üzerinden redditte konu açabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Relinquished06Aynı oyun ve aynı senaryoyu gerçekleştirebildiniz mi? Eğer öyleyse detaylı bir şekilde video atarsanız ben de o videolar üzerinden redditte konu açabilirim.
Su sekilde örnek vereyim, fifada online sezon maçı yaptığımda kendi Ps5 imde sıkıntıyı yaşıyorum konuyu açan arkadaşın da anlattığı gibi. Ancak abimin Ps5'inde online sezon maçında hiç yaşamadım o sorunu
-
Abinizin konsolunda adaptive trigger ve haptick feedback kapali ya da siddeti azdır. Dedigim gibi video atarsanız redditte paylasirim. Hatta orneklemi arttirabilirsiniz, bu ses sadece fifaya ozel degil, farkli oyunlarda da karsilastirma yapabilirsiniz iki konsolu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X