Herkese merhaba.
Büyük hevesle aldığım Ps5 Pro’mu bazı özel nedenlerden dolayı üzülerek ilana koymak zorunda kaldım. (Hayırlı bir iş için olacak inşallah)
Ürünü Japonya’dan 25.11.2024 tarihinde bizzat aldım.
İş yoğunluğundan dolayı çok çok az kullandım ürünü.
Sıfırdan farksız ürün almış olacak alacak kişi.
Bunun garantisini veriyorum.
Ürünü dilediğiniz gibi gelip test edip bakıp alabilirsiniz.
Ürünümün sonuna kadar arkasındayım.
Fotoğraflar da gördüğünüz gibi bol aksesuarlı bir ürün.
Artık hangi oyunu silsem de yeni oyun yüklesem derdini tamamen ortadan kaldırıyor.
3 tane Dualsense yanında verilecektir.
Özel seri olan ve çok sevdiğim ‘Volcanic Red’ 03.12.2024 tarihinde Kanyon Avm GameOver mağazasından alınmıştır.
Türkiye Bilkom garantili olup kutu fatura her şeyi mevcuttur.
Diğer dualsense Ps5 pro ile gelen dualsense’dir.
Şimdi gelelim en özel custom dualsense kontrolcüye.
Tetik tuşarı 0.5 mm özelliğe sahip standart dualsense’e göre 10 kata kadar daha hassas ve hızlıdır.
Standart dualsense’lere göre çok daha kısa sürede tepki veren bu tetikler adamları görmenizle vurmanız bir öyle söyleyeyim.
Analoglar dünyanın önde gelen markaların kullandığı ‘Hall Effect’ teknolojisi bulunmaktadır.
Uzun kullanımlardan sonra oluşan driftt sorununu tamamen ortan kaldıran manyetik ‘Hall Effect’ super aim teknolojisi vardır.
Analoglar standart dualsenlere göre çok daha hassas anlık tepki verirler. (Yağ gibi akıyor öyle söyleyeyim hiçbir direnç yoktur analoglarda ki en büyük sorun zaten analogların dirençli olmasıdır)
Avg Error” bilenler bilir en stabilite üründür. %4’ün altında bir “Avg Error” mevcuttur ki bu çok çok iyi bir orandır. (İnternetten araştırabilirsiniz)
Buda sizi çok daha sabit hassas nokta atışı aimler almanızı sağlıyor.
Tüm tuşları Razer gibi büyük markaların kullandığı mekanik hisli Omron Switchli tuşlar bulunmaktadır.
Hem basış ömrü hemde mekanik switchler sayesinde ms süresinde standart dualsenselere göre sizi diğer oyuncalara karşı öne taşıyor.
Özellikle Diablo gibi oyunlarda her tuşun önemi vardır saniyelik basışlarda çok çok daha hızlı tepki vermektedir bu Omron Switchler.
Bu Custom Dualsense’te Besavior kit bulunmaktadır.
Arkasında ayrı ayrı atanabilen kelebek sistemli 4 tuş bulunmaktadır.
Bütün tuşlara istediğiniz oyunda istediğiniz tuş atamalarını, combolarınızı, saniye saniye ayarlayarak yapabilir ve her oyun için ayrı Configler kaydedebilirsiniz.
Rapid Fire, aim stabilizer gibi bir çok oyuncunun önem verdiği ve sizi diğer rekabetçi oyuncuların çok daha önüne geçiren özellikler mevcuttur.
Besavior kit sayesinde atıyorum Mortal Kombat’ta tek tuşla tüm uzun kombolarınızı yapabilir, Cod’ta aynı anda eğilip zıplarken nişan alıp ateş edebiliyorsunuz.
Hem dualsense’inizi hemde sizi çok fazla öne geçiren sizi özel kılan özellikler mevcuttur.
Cod gibi fps oynayan oyuncular için diablo tarzı oynayan oyuncular için Mortal Kombat, Fifa gibi oynayan oyuncular için vazgeçilmezdir.
3 Dualsense’de KontrolFreek analog ekstra aim stabilizasyonu sağlayan gripler mevcuttur.
Kendi sitesinden alınmıştır.
Lütfen yan sanayi ucuza satılan KontrolFreek’lerle karşılaştırmayın. (Çünkü orjinalleri gerçekten ciddi para dolar üzerinden satıldığı için)
Bu kolların yanında Amazon’dan satın aldığım Kutusu, faturası mevcut Sony dualsense şarj istasyonunu da hediye edeceğim.
Razer’ın Ps5 için ürettiği Hammerhead Hyperspeed Wireless kulaklığını da yanında hediye ediyorum.
Hem telefonunuzda, bilgisayarınızda hem de Playstation’da kullanacağınız 2.4 Ghz aparatıyla ultra düşük gecikme ve Sony’nin 3D çevresel sesini desteklemesiyle her sesin nereden geldiğini rahatlıkla algılayıp oyun zevkini başka bir boyuta taşıyor.
BİTMEDİ!!!!!!
Türkiye’de satışı olmayan
Amerika’dan iş seyahatim sırasında dayanamayıp aldığım (ben biraz teknoloji bağımlısıyım)
‘Backbone’ ürününü kendi özel kılıfıyla beraber vereceğim.
Kendi orjinal sitesinden alınmıştır.
Sadece çalışıyor mu diye kontrol ettim cihazı.
Sıfır üründen farksızdır.
Sıfır ürün almış olacaksanız bizzat.
Kendi özel kutusuyla beraber verilecektir.
Playstation özel ürünüdür.
Playstation'daki tüm oyunlar bu cihazla telefonunuzda istediğiniz yerde nerde olursanız olun oynayabilme imkanı sağlıyor.
Ayrıca telefonda bulunan tüm oyunlarla uyumludur.
Call of Duty gibi fps oyunlarını birebir destekler.
Özellikle apple arcade'te ki bütün oyunlarla tam uyumludur.
Evde yatağınızda, yolda, metrobüste, metroda her yerde sınırsız oyun keyfini dualsense'de nasılsa aynı kalitede yaşıyorsunuz.
İphone Lighting girişli olup son sürüm modelidir.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
ELVEDA GÜZEL DOSTUM PS5 Pro (Yeniden bir araya geleceğiz inşallah)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.