Şimdi Ara

PS5, Xbox Series X'i ikiye katladı: İşte satış rakamları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elitten kastiniz ea playde suan ne merak ettim suan avantajli bi star wars jedi fallen order var gamepasstede kayda deger 8-9 oyun var bunlarin yaninda ps plus collection elit oyunlari
    God of war
    Uncharted 4
    Bloodborne
    Days gone
    Resident evil
    Batman
    Daha cok varda yerim dar hocam kusura bakma ben avantajli olani savunuyorum yarin xbox avantajli olur ona geceriz xbox 360 doneminde xbox kullanicisiydim sizden eskiyiz yani merak etme
  • Battlefield serisi, Star Wars serisi, FİFA, Underground, day by daylight, batman vs... bunların çoğu PS'de ciddi paralarla alabileceğin oyunlar. Ayda 2 oyun da vermiyor üstelik, istediğini istediğin zaman oynuyorsun. Nasıl mukayese edebiliyorsun anlamadım?

Ayrıca PC ile ortak da oynayabiliyorsun. PS oyunlarına 500 ile 1000 TL arası para vermek istiyorsan buyur ver, kendi keyfin bilir.

• İşin ilginç tarafı ülkemizde neredeyse hersitede xbox series x ve series s ulaşmak mümkün iken ps5 stok olmaması enteresan; eminim Türkiye deki satış rakamlarında PS5 öndedir sonuç gamepass avantajı ile Türkiye deki alım gücünü ve oyun fiyatlarını düşündüğümüz zaman xbox tarafı mantıklı gözüksede konsol satın almada belirleyici faktör olmayabilir. Zaten Amerika ve avrupa ülkeleri için konsol satın alma tercihi için oyun ve konsol fiyatları belirleyici özellik değil buda satış rakamlarına yansımış.

• Üç ayı geçmek üzere artık yeni bir başlık açıp PS5'in attığı farka bakmak lazım. Bir konsol her generasyon bu kadar ezilirmi yauu.   

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.