Şimdi Ara

Psikoloji yazanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Işık-Maltepe-Doğuş-Okan diye sıralanıyor.Tam burslularını yazdım.Sıralama 25.555

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çag %75 yazdım bende
  • Hazırlığı olanları yazamadım
    Vakıf yazdım
    içlerinden en çok İstanbul Kültür Üniversitesi'ni istiyorum
  • İstanbul ü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lalelim kullanıcısına yanıt
    Bende hazırlığı olan vakıfları yazmayacaktım ama ailem ingilizce olması için ısrar etti bende yeditepe kadir has falan yazdım mecburen.Çünkü yüksek lisans şart psikolojide ve yüksek lisans yaparken ingilizce çok lazım olacak böyle düşündük ve yazdım hazırlıklıları :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burcu*

Bende hazırlığı olan vakıfları yazmayacaktım ama ailem ingilizce olması için ısrar etti bende yeditepe kadir has falan yazdım mecburen.Çünkü yüksek lisans şart psikolojide ve yüksek lisans yaparken ingilizce çok lazım olacak böyle düşündük ve yazdım hazırlıklıları :/

Burcu hanım konumuzla alakası yok ama, benim bir iş arkadaşım var, ismi Cihan Yağmur, tanıyormusunuz ?
  • Yok tanımıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burcu*

Benimde hep vakıf ve psikoloji. Sıralamanız kaçtı acaba ?
    Bu arada ben üsküdarı gittim yerinde gördüm gerçekten harika bi okul hatta bende yazmayı düşünüyordum en başa fakat rektörü siyasi görüşünü çok fazla ön planda tutan bir insan ülkenin hali ilerleyen yıllarda ne olur bilinmez bende bu açıdan yazmaktan vazgeçtim açıkçası ama umarım mutlu olursun bunların dışında okul gerçekten çok teknolojik ve mükemmel.

Cidden o kadar güzelmi üsküdar ya ? Endişelerim vardı biraz ama imkanları iyi diye duydum. Tek kampüsü kötüymüş sanırım gidip göremedim nasıl sizce ?

• Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok güzel ya, yeni kokuyor diye bi tabir vardır ya aynen öyle okul yeni kokuyor yani Sınıflar baya teknolojik sıralarda tablet olan sınıfları var. Nevzat Tarhan'ın kız kardeşi mimarmış o çizmiş heryeri çok özenerek yapıldığı belli yani. Fakat işte benim yazmamamın sebebi ise ben ücretli yazıcaktım çünkü puanım yetmiyordu. 22.000 denk geliyordu ücretlisi Yeditepe Üniversitesi de 22.000. Madem dedim bu kadar vereceğiz 1 sene için Yeditepe olsun daha iyi diye düşündüm çünkü okulun adı var. Üsküdar Üniversite de piskoloji alanında tematik bir okul bu yadsınamaz bir gerçek ama dediğim gibi ben böyle düşündüm. Sizin sıralamanız kaçtı ?

• 6.sıraya Boğaziçi'ni yazdım.
  • ilk sıraya ipek yuzde 25 2. sıraya atılım ücretli yazdım bakalım bekliyoruz
  • ŞEYHİ kullanıcısına yanıt
    Bende İpek %50 yazdım. Sıralamanız kaç acaba ?
  • sıralamam kötü 250 bin. Rehber hocam atılıma büyük ihtimal girersin ama ipek tamamen kumar, ne olur bilemem dedi. İpek olursa güzel olur :)
    bende 160 binlerdeyim. Sanırım benimde %50 biraz kumar oldu ama şans işi birazda çünkü yeni açıldı bölüm, bilemeyiz ne olur ne biter :)
  • Burcu* kullanıcısına yanıt
    ipek gerçekten güzel bir okul inş gireriz. Atılımda okumayı hiç istemiyorum :)
    Ben Ankara'dan sadece ipeği yazdım geri kalan hep istanbul çoğunlukta bakalım artık :)
  • Ben yazdım kanka buyur
     Psikoloji yazanlar
  • Makunouchi İppo M kullanıcısına yanıt
    :(
     Psikoloji yazanlar

• ...
     Psikoloji yazanlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.