Şimdi Ara

Psikolojik bozukluğum 2 [Psişik manyağım] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

İlkokul 1'de dondurma şeklinde suluğum vardı. Arkadaş kapağını şakasına yaladığı için o suluğu çöpe atmıştım Bu bir hastalık, tıpkı simetri hastalığı gibi ama yazdıklarına göre seninki bayağı bir ileri seviyede. Psikolojik destek görerek azaltabilirsin. Kendini öyle şartlandırdığın için oluyor bunlar.

Adnan hocam.
    Şimdi benim bu olay tee okula başladığım zamanlardan beri var. Ben bide çok aşırı detaycıyım.Sadece yemek konusunda titizim. Elbise düzeni,vucüt temizliği konularında hiç titiz değilim. Başak burcuyum. Walla eskiden babannemdede varmış bu hastalık yaşı ilerledikçe geçmiş. 35li yaşlarda geçmiş öyle diyor bana. heralde genetik birşey

• aynısı kaynımda da var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Liseye geç , aşacaksın hepsini

Lise 4'e gidiyorum Üni dicektin heralde?
  • ha bide şunu anlatayım küçükken kınalı ellerden yemek yemezdim.sarmayıda yemezdim elle sarılıyor diye
  • bir kiz arkadasimla bir siseden ayni anda su ictik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don't Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

İlkokul 1'de dondurma şeklinde suluğum vardı. Arkadaş kapağını şakasına yaladığı için o suluğu çöpe atmıştım Bu bir hastalık, tıpkı simetri hastalığı gibi ama yazdıklarına göre seninki bayağı bir ileri seviyede. Psikolojik destek görerek azaltabilirsin. Kendini öyle şartlandırdığın için oluyor bunlar.

Adnan hocam.
    Şimdi benim bu olay tee okula başladığım zamanlardan beri var. Ben bide çok aşırı detaycıyım.Sadece yemek konusunda titizim. Elbise düzeni,vucüt temizliği konularında hiç titiz değilim. Başak burcuyum. Walla eskiden babannemdede varmış bu hastalık yaşı ilerledikçe geçmiş. 35li yaşlarda geçmiş öyle diyor bana. heralde genetik birşey

Evet bu tip huylar genetik olabiliyor. Avrupa Yakası'nı izleyenler bilir Burhan'ın kahvehane hevesini...

• psişik'in anlamını biliyor musun*
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

psişik'in anlamını biliyor musun*

evet, arada bişeyler hissediyorum
    dikkat çekmesi için ekledim başlığa
  • Sinirim bozuldu bumu senin derdin ? Ben okulu bıraktığım günden beri her allahın günü aynı kabusları görüyorum işkence gibi gözümü her kapadığımda okuldayım eski günlerde karanlık bir gece bütün sınıf dolu ve derstte hocanın baana sorduğu sorular ve uyandığımda her uyandığımda bu soruların cevabını arayışım bak arkadaşım asıl bozuk psikoloji benimkidir... Seninki sadece bir takıntı ! Bu tür takıntıları aşman için önce kendini inandırdığın bu safsatalardan kurtul ben intiharın eşiğindeyim bu yazı ne şakadır ne dalgadır hayatımın gerçeğidir.Bu yüzden intiharın dinimizde günah olduğu için son şansım belki askerde vurulup şehit düşerimde kurtulurum bu azaptan diye iç geçiriyorum o derece ölmeyi istiyorum ? Her allahın günü aynı kabusu görmek nedir ben bilirim bir ara uyumamayı bile düşündüm 1 2 hafta uyumadığım oluyor benim ailemde kimseye bu durumu anlatamıyorum dalga geçiyorum sanarlar inanmazlar çünki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

Sinirim bozuldu bumu senin derdin ? Ben okulu bıraktığım günden beri her allahın günü aynı kabusları görüyorum işkence gibi gözümü her kapadığımda okuldayım eski günlerde karanlık bir gece bütün sınıf dolu ve derstte hocanın baana sorduğu sorular ve uyandığımda her uyandığımda bu soruların cevabını arayışım bak arkadaşım asıl bozuk psikoloji benimkidir... Seninki sadece bir takıntı ! Bu tür takıntıları aşman için önce kendini inandırdığın bu safsatalardan kurtul ben intiharın eşiğindeyim bu yazı ne şakadır ne dalgadır hayatımın gerçeğidir.Bu yüzden intiharın dinimizde günah olduğu için son şansım belki askerde vurulup şehit düşerimde kurtulurum bu azaptan diye iç geçiriyorum o derece ölmeyi istiyorum ? Her allahın günü aynı kabusu görmek nedir ben bilirim bir ara uyumamayı bile düşündüm 1 2 hafta uyumadığım oluyor benim ailemde kimseye bu durumu anlatamıyorum dalga geçiyorum sanarlar inanmazlar çünki.

Sakin ol şampiyon. Nerelisin sen yardımcı olalım

• Neden psikokojik rahatsızlık olsun ki. Ben de senin gibiyim ve bu durumdan mutsuz da değilim. Hatta başkalarının bu şekilde yaşamasını anlayamıyorum. Bir kere o şişeden su içip bırakırken muhakkak ağzında kalan son su şişenin içine düşüyor
  • bu tip davranan insanlar bana çok itici gelir tamam aynı kaşığı kullanmassın ama aynı bardaktan su içmemek aynı sofraya oturmamak ne kardeşim helede bu kişi anne babansa çok koyar yani onlarada ne olursa olsun hallet bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 20 Kasım 2011; 2:28:46 >
  • İlk başta bende yatağıma kimseyi yatırmıyordum felan ama bulunduğunuz ortama ayak uydurmak zorunda kaldığınızda alışıyosunuz.
  • Askerdeyken çatal almayı unuturdun hep üşenir yan masadan kullanılmış catalla yerdim.
    Lisedeyken kankamla milletin midesi bulansın diye hamburger yerken cigneyip ağzıma lokmayı verir ben de yutardim. Hatırlarım kızlar falan öğürürdü.
    Hiç birzaman titizlik huyum olmamıştır. Ama cok temizimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don't Reyiz

Evde 6 kişiyiz. Ben birinin su içtiği bardaktan asla su içemem, birinin kaşığını daldırdığı yemekten asla yiyemiyorum. Hatta sofraya birtek ben oturmuyorum. Konuştukları zaman tükürüklerin yemeğe karışacağını düşünüyorum. Resmen beni dışlıyorlar bu sebepten. Senle kimse evlenmez, ne biçim insansın felan diyolar.Ben diyorum yiyemiyorum pskolijik bozukluk anlamıyolar. Nasıl geçirem ben bunu ya

Psikolojik bozukluğum 2 [Psişik manyağım]

resime bir kez daha bakın

• Lisenin başında bende de vardı sonra yurtta kalırken geçti.
  • Dostum senin yaptığın doğru olan zaten.
    Başkasının kaşığını tabağını vs kullanırsan onda ki herhangi bi diş hastalığı vb bulaşıcı hastalıklar sana geçebilir.
    Aslında sen olması gerektiği gibi davranıyorsun :)
  • Valla bende diyeceğim ne biçim insansın la sen.Çoluğun çocuğun olduğu zaman ne yapacaksın.Hadi manyak bir karı buldun evlendin.Ama çocuk kusar,kaka yapar,işer,kulağı akar,bir hapşurur iki burun deliğinden yemyeşil sümükleri akar vs.Bunların yemekte olduğunu düşün.Gerçeklerle yüzleş..
    Tamam sakinim.
  • bunun psişiklikle ne alakası var telekinezi falan mı yapıyorsun kaşık mı yamultuyorsun ne alaka her duyduğun kelimeyi kullanma ihtiyacı hissetme liseli bilip bilmeden konuşma

bunun adı titizliktir olabilir bence oda arkadaşların anlayış gösterebilirlerdi bence o odadan çık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.